در خواست قالب برای نمونه کار

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
دنبال تم وردپرس برای کارای هنری میخوام که هر عضو صفحه شخصی برای خود داشته باشه و نمونه کاراشو بتونه بنمایش بزاره یه چیزی شبیه به این(که البته یکی از سایت های دوستان در مجید آنلاین هست):
graphic.gognoos.com
(ببخشید که لینک گذاشتم ولی برای این که متوجه بشید که من چی میخوام باید قرار میدادم)
لطفا اسم قالب و یا لینک پیش نمایش اون رو برام قرار بدید
با تشکر

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
سایتی که فرمودید تنها همه چی اون به قالب بستگی نداره و اون قابلیت پروفایل از بادی پرس گرفته شده . یعنی هم روی وردپرس بادی پرس نصب هست . قالب این سایت هم به صورت اختصاصی طراحی شده برای این کار و نمونه اون برای دریافت وجود نداره.
موفق باشید

ArTaBaZ

Well-Known Member
لینکی از این پلاگین دارین بدین تا نصب کنم و ببینم ؟ (لینک فارسی باشه چه بهتر )
این پلاگین براحتی با همه قالب ها قابل اجرا هست ؟ من خودم یک قالب برای نمونه کار دارم که بصورت تقریبا ساده هست فقط امکاناتش کم بود ، به نظرتون مشکل پروفایل با این پلاگین رفع میشه ؟
با تشکر فراوان :rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
بادی پرس رو اگر بخوام شرح بدم یک Community هست یک انجمن ساز :
http://buddypress.org/download/
برای زبان فارسی اون رو باید توی نت بگردید .
به نظرتون مشکل پروفایل با این پلاگین رفع میشه ؟
افزونه های مختلفی وجود داره بادی پرس زیادی پیشرفته هست. مثلا wp-profile باعث می شه کاربر بتونه بدون رفتن به مدیریت ادیت کنه . البته برای داشتن یه صفحه که اطلاعات کاربر رو نشون بده می شه از خود پوسته هم استفاده کرد ولی اطلاعات فنی در حد متوسط و حرفه ای میخواد.
موفق باشید

sharktech

کاربر فعال
سایت graphic.gognoos.com سایت بنده هست.

اگه دوست دارین همچین سایتی داشته باشین و قصد خرید سیستم سایت رو داشتین با آی دیم تماس بگیرین

جدیدترین ارسال ها

بالا