در خواست فایل لایه باز دوربین

با سلام

دوستان من می خواستم یه سولی داشته باشم و یه در خواستی

می خواستم دوستانی که فایل لایه باز یه دوربین دیجیتال و دارن لطف کنن لینکی هست یا اگه بی زحمت می تونن برام قرارش بدن

یه مورد دیگه می خواستم بدونم اینه که

من عکس یه دوربین و تو فتوشاپ وا می کنم حالا می خوام گوشه و اینارو crop کنم و تبدیلش کنم به یه لوگو چه ترفندی به کار ببرم تا خوب در بیاد

برای مثال من عکس دوربینی رو دارم می خوام فقط اون دوربینشو داشته باشم نه بکگراندشو یا فضای دیگر از اون عکس رو

چیکار انجام بدم؟؟؟

اگه لایه باز دوربین رو داشته باشین ممنون میشم بزارینش

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام.
لینک دانلودشو برات پ خ کردم.
برای حذف بک گراند، اگر مثلاً بک گراند کلاً سفیده میتونی با ابزار Magic Eraser Tool (میانبر E) قسمتهای اضافی رو حذف کنی.
اگرم که دوربین تو لایه جدا باشه که دیگه اینکار لازم نیست. لایه ی بک گراند رو انتخاب و روی گزینه Delete layer (عکس سطل زباله) کلیک کن. یا کلاً Delete رو بزن دیگه. :green:
یا علی
:rose:

سلام.
لینک دانلودشو برات پ خ کردم.
برای حذف بک گراند، اگر مثلاً بک گراند کلاً سفیده میتونی با ابزار Magic Eraser Tool (میانبر E) قسمتهای اضافی رو حذف کنی.
اگرم که دوربین تو لایه جدا باشه که دیگه اینکار لازم نیست. لایه ی بک گراند رو انتخاب و روی گزینه Delete layer (عکس سطل زباله) کلیک کن. یا کلاً Delete رو بزن دیگه. :green:
یا علی

داداش عزیز برام پ.خ نیومد

برای حذفشم متشکر

اگه زحمتی نیست برام همین جا لینکشو بزار:rose:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
قوانین اجازه نمیدن که لینک سایت داخلی بذارم اینجا.
پیغام خصوصیت غیرفعاله. توی صفحه پروفایلت دادم لینکشو. از منوی بالای سایت روی اسمت کلیک کن، تو صفحه ای که باز میشه لینک دادم بهت.
یا علی :rose:

قوانین اجازه نمیدن که لینک سایت داخلی بذارم اینجا.
پیغام خصوصیت غیرفعاله. توی صفحه پروفایلت دادم لینکشو. از منوی بالای سایت روی اسمت کلیک کن، تو صفحه ای که باز میشه لینک دادم بهت.

اقا ممنون

ولی برای شما داره برای من نداره نه پیغام خصوصی نه پیغام بازدید کننده

الان من باید چیکار کنم؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آقا اصلاً چرا اینهمه کشش میدیم؟؟
جناب گوگل برای چی ساخته شدن پس؟ :green:تو سه تا سرچ بزنی به خواسته ت میرسی :wink:
یا علی

اصلا پی اس دی دوربین دیجیتال نیست

راستیتش یکی از دوستان اتلیه زده این دنبال یه لوگو هستش که نمی دونم خودش میگه دوربین باشه که پایینش یچی بنویسه من بهش گفتم باید لایه باز باشه تا کارت اسون تر شه اومدم دنبالش دیدم نیستش تو نت یعنی من ندیدم

اومدم به شما بگم شاید داشته باشی

حالا نمی دونم حتما باید خودش طرح کنه یا لایه باز باشه

بازم مرسی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اصلا پی اس دی دوربین دیجیتال نیست
بی انصافی نکن دیگه :wink:
فایل پیوست رو دانلود کن. ولی به نظر من اگه میخوای واسه لوگو استفاده کنی بهتره خودت از اول طرح بزنی. یا اگه در توانت نیست بدی یه طراح واست بزنه.

پیوست ها

• GB_camera_PSD.rar
    3.2 مگایابت · بازدیدها: 1
داداش گلم واقعا دنبالش بودم پیدا نکردم
شاید من بد سرچ می کردم

به هر حال ممنونم ازت شرمنده کردی بخدا

انشالله یه روزی جبران کنم عزیزم

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا