در خواست عکس های مورد نیاز برای طراحی

سلام به همه راستش من نمیدونستم چطوری باید دنبال این چیزا بگردم :green:

گفتم شما یه راهنمایی بکنید . از کجا میتونم عکس های دو بعدی که برای طراحی ازشون استفاده میشه پیدا کنم و دان کنم
یعنی از 3 طرف و یا چهار طرف یه شکل رو داشته باشیم تا بتونیم طراحی کنیم جای خاصی هست که بگیریم ؟

ممنون میشم کمک کنید.

دوست عزیز ممنون از لطفت اما بنده تو گوگل چیزی پیدا نکردم که مثلا عکس یه شکل رو از 3 طرف داشته باشه حداقل یه سایت معرفی میکردی یعنی خودتونم همین طوری میگردید و پیدا میکنید !!!!

rezaoptic

Well-Known Member
شما برو تو گوگل عین همین کلمه (دانلود بلو پرینت )رو جستجو کن ببین برات چند تا سایت میاره.
چند تا از دوستان هم قبلا تو همین تاپیک چند تا سایت معرفی کرده بودن بگرد پیدا میکنی.
در ضمن من خودم طرحامو ذهنی میزنم نه با بلو پرینت.

یکی از بهترین سایت های بلوپرینت ماشین سایت : http://carblueprints.info/ هست که من ندیدم ماشینی که ساخته شده تو دنیا رو نداشته باشه
به این میگن کمک
خیلی خیلی ممنون
اگه سایت دیگه ای در مورد چیزای دیگه میشناسید لطفا اونم بزارید
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
اگه من از کسی کمک نمیخواستم حرف شما درست بود اما اگه قراره آدم کمک کنه یه طوری کمک میکنه که طرف نخاد هزارتا راه رو بره تا برسه
بنده کاری که شما گفتین رو انجام دادن اما میدونی چندتا سایت گشتم که چیزی که میخواستم رو پیدا کردم :mad:
اکثرا اومدن یه طرح یا نهایت دوتا طرح رو دادن من منبع میخواستم نه اینکه دنبال یه چیز خاص باشم
بعد از کلی جستجو که فکر کنم حدود یه ساعتی شد به این سایت رسیدم
کد:
http://forum.manvatoo.com/index.php
اما اگه خودت یه چرخی میزدی میدیدی آیا منبع درست و حسابی هست که معرفی کنی انوقت اسمش بود کمک
مثلا من یه بار زدم چطوری میشه فیلمهای سایت Digital tutors رو دانلود کرد
دیدیم 100 نفر اومدن هر کدوم یه نرم افزار و ترفند گفتند و معلوم بود اصلا یه نگاهی به این سایت نکردن که ببینن اصلا با این نرم افزار میشه دان کرد یه نه خودشون یه تست نزدن بعد بیان بگن آره با این میشه یا اصلا نمیشه دان کرد. پس فرق هست بین این جور کمک کردن و کمک کردنی که خود طرف هم تست زده باشه اینا اسمش آماده خوری نیست اسمش کمک کردنه مفیده :wink:

peyman1959

New Member
سایت 3dmodelsheet هم اگه نبسته باشنش هست کلمه مدل شیت رو هم که سرچ کنید خیلی پیدامیکنید

سلام شما میتونی تا سایت 3dsk.com مدل های آدم ها را هم داشته باشی فقط پولی هست اگه لیچر داری برو تو گوگل و بزن 3dsk human refrence یه دنبا نتیجه واست میاد مستقیم کن حالشا ببر من ماله female هارا تقریبا کاملشا دارم اگه از male چیزی مستقیم کردی لطفا بزار ما هم دانلود کنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا