در خواست طراحی لوگو برای ماژول

e-hesami

Member
سلام و درود.
دوستان بنده یک ماژولی دارم اماده میکنم که میخواستم براش لوگویی شيك در عين حال كم حجم طراحي بشود آماده کنم. لطفا با توجه به توضیحاتی که میدم در صورت امکان آمادش کنید.
اندازه: 500 در 200 پیکسل
ترکیب رنگ: بنفش ، صورتي ، آبي
متن: استفاده کننده گان ایران نیوک
ممنون میشم کمکم کنید.
منتظرم - با تشکر

e-hesami

Member
اشکالی نداره. شما آماره کنید. فقط شیک باشه. رنگبندیش در اول طبق گفته های بنده باشه. بعد اگه تونستید با رنگ بندی های دیگه که بیشتر به دلتون میچسبه طرحی اماده کنید. ممنون.

سلام.
دوستان و مدیران عزیز اینجانب بدلیل رعایت نکردن قوانین نام کاربری که با نام (e-hesami) بود رو تا اطلاع ثانوی از دست دادم. نمیخواستم نام کاربری جدید ایجاد کنم و دوباره نقض قوانین انجام بدم. ولی بخدا از رو ناچاری همچین کاری کردم. امیدوارم مدیران این کار منو بخشیده باشند. اگه مدیران با این نام کاربری اجازه ادامه کار بنده را تا باز شدن نام کاربری اصلی بدهند خوشحال میشم اگه دوستان همیشه همیار تاپیک را ادامه دهند تا به لوگوی مورد نظر که برام هم خیلی خیلی مهم هست هرچه زود برسیم. با توجه به بسته شدن و توقف کار ایران نیوک بعد از 4 سال برام خیلی مهمه که این کار رو تموم کنم. پس از همه دوستان میخوام منو در این بخش که درخواست کمک کردم یاری فرمایند. ممنون.

JRAMEZANI

New Member
سلام
ممکنه منو راهنمایی کنید که آرم شبکه های سیما رو در کدام صفحه ببینم ؟

FOREX_DOOST

New Member
طراحي آنلاين لوگو

سلام دوست عزيز
اگر خيلي كارتون واجبه و وقت زيادي نداريد
از اين سايت استفاده كنيد
http://cooltext.com/
در اين سايت شما مي تونيد لوگو و دكمه ها تون رو آنلاين بدون عصويت و يا درد سر ديگه درست كنيد
براي كارهاي فوري بد نيست
اميد وارم به كارتون بياد
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا