در خواست طراحی آرم و بنر و لوگو از اساتید

irani1232

New Member
با سلام خدمت اساتید مجید آنلاین وبا تشکر ار مدیریت سایت .

:rose:

آخرین ویرایش:

irani1232

New Member
به بنده گفتن اینجا پست بدی به جواب میرسی ولی متاسفانه اساتید تحویل نمیگیرن

Member
حقیقتش ما مسئول طراحی لوگو و بنر توی سایت نداریم . پس بهتره خودت شروع کنی به طراحی و هر جاش که کمک خواستی کمکت میکنیم
بچه های سایت این کارها رو اگه وقت و حوصله داشته باشن انجام میدن (و یا براشون سودی داشته باشه)

boobian

Active Member
باید تا شب صبر کنید همه بازدید کنندگان طراح نیستند خواهشا تامل کنید طرح رو باید زد
وقت میبره دوست من

با تشکر

irani1232

New Member
با تشکر از شما دوست عزیزم که جواب دادید الان من 2 روزه گذاشتم بازم تشکر منتظر میمونم تا شب

MEGA WAVE

Active Member
جناب masoodgsm جای در خواست شما نه تنها توی فروم مجید آنلاین که توی هیچ فرومی نیست ، بلکه برای رسیدن به مقصودتون باید تشریف ببرید به یه کانون تبلیغاتی مراجعه کنید.

این مثل این میمونه که بنده طراح تشریف بیارم توی فروم شما و ازتون خواهش کنم که لطفاً برای من یه موبایل HTC مدل دایموند رنگشم ترجیحاً مشکی باشه بفرستید !!!!

ببین عزیز من طراحی آرم یکی از سنگین ترین متود های طراحی توی بخش ارتباط تصویری هست و بارها و بارها تخصص و تجربه بالاتری نسبت به طراحی پوستر و بروشور و کاتالوگ و غیره ذلک میطلبه...

فی الواقع بخش سوالات و درخواست های بخش گرافیک دوبعدی برای رفع اشکال یا در خواستهایی در جهت طراحی هایی دوبعدی هست که طراح های عزیز با اون مواجه میشن !

اما نمیدونم چرا ما به خودمون اجازه میدیم که بیاییم اینجا و درخواست انجام یک پروژه رو بدیم !

البته توی یکی از پست هاتون دیدم که نوشته بودید برای کسی که طراحی میکنه یک سال *** رایگان اختصاص میدید ...
اما این توجیه درستی برای این کار نیست

شاد زی.

irani1232

New Member
با تشکر از تمام دوستان بله شما درست میفرمایید اول دوستان گفتن ما به شرطی طراحی میکنیم که سودی داشته باشه من اون مطلبو ذکر کردم دوما هر فروم رایگان برای کمک به دیگران فعالیت خودشو تو یه بخش خاصی آغاز کرده سایت مجید آنلاینم به همین شکل هست

آخرین ویرایش:

irani1232

New Member
سلام

دوست عزیز شرمنده که دیر شد .
بفرما

با تشکر از شما دوست عزیز واقعا کارتون عالیه ولی به مشکل هست من میخواستم اسم سایتم باشه یعنی ایرانیان من یه طرح میدم به شما ببینید با اضافهکردن و تغیر مینتونید بنویسیو ایرانیان

پیوست ها

• masoo.jpg
    masoo.jpg
    20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8

amin_a_y

Active Member
با تشکر از تمام دوستان بله شما درست میفرمایید اول دوستان گفتن ما به شرطی طراحی میکنیم که سودی داشته باشه من اون مطلبو ذکر کردم دوما هر فروم رایگان برای کمک به دیگران فعالیت خودشو تو یه بخش خاصی آغاز کرده سایت مجید آنلاینم به همین شکل هست انگار مثلا این میمونه شما بیاد فروم من که موبایل بگید من یه مشکلی دارم من به جای اینکه جواب بدم بگم انتظار شما زیاده بفرستید من تعمیر میکنم و پولم میگیرم پس سایت من چرا اسمشو گذاشته فرورم رایگان یعنی اینکه شما سوال مطرح کنید در خواستی داشته باشید ما هم رایگان بدون هیچ چشم داشتی جواب بدیم

دوست عزیز ببین تو این فروم شما از هیچ کس لوگو سایت طلب نداری که دستور بدی برات طراحی کنه و اگه کسی این کارو برات انجام داده لطف کرده ولی تو داری الان به ما توهین میکنی یعنی اینکه وظیفه شماست برای من لوگو سایت درست کنید اینجا فقط تو میتونی بگی آیا شما می تونید در این قسمت طراحیم به من کمک کنی دیگه نمی تونی بگی که این رو برام طراحی کن حل شد یا بازم بگم....!

آخرین ویرایش:

irani1232

New Member
دوست عزیز بنده نگفت وظیفه شماست اصلا همچین جسارتی بنده نکردم ایشون گفتن که شما برای این کار باید اینجا مطرح نکنید بنده گفتم که اینجا همه جمع شدیم تو فورم های ایرانی به هم دیگه کمک کنیم والا بنده میدونم کانون تبلیغاتی میتونن برام لوگو طراحی کنن پیشا پیش هم از دوستا تشکر کردم و نمیگم وظیفه کسی هست هر کسم کمک بکنه محبت کرده همین .موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا