در خواست ساخت لوگو

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهسافت چقده ناس شده!

آقاي nesarian2006 يكمي بي انصافي داريد ميكنيدا !!

من كه از لوگوي مهسافت خيلي خوشم اومد. ساده هست ولي قشنگ و گويا ئه.

راستي با چي كار كردي؟

Mrpl

Member
سلام

این چطوره ؟

170fs890243.png

بسیار زیبا .
اگر N و D ازحالت فونت در بیان بهتر نمیشه؟

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
مهسافت چقده ناس شده!

آقاي nesarian2006 يكمي بي انصافي داريد ميكنيدا !!

من كه از لوگوي مهسافت خيلي خوشم اومد. ساده هست ولي قشنگ و گويا ئه.

راستي با چي كار كردي؟

سلام

بستگی داره دیده شما از حرفه ای چی باشه
2usv2c8.gif

hiker.gif

ممنون سارا جان لطف داری
cold.gif
قشنگی از خودته

تمامن با فتوشاپ کار شده
idea.gif

GFX Master

wow
اينطوري كه عاليه پس!!
با فتوشاپ فقط كار كرده باشي ارزش كارت چند برابر ميشه.
بازم تبريكات!

Mrpl

Member
ممنو.نم
منظورتون رو متوجه نمیشم
اکر به خود N و D نگاه کنیم راحت میشه بگیم چه فونتی هست.
منظورم اینه که حالت N و D یه مقداری دفورمه بشه و از این حالت فونت گ.نه بیرون بیاد.
فقط از نظر زیبایی شناسی نظر شخصی خودم رو گفتم. این چیزی از زیبایی کار کم نمیکنه
و اینکه این کار سفارش کسی هست رو در نظر نگرفتم.

wow
اينطوري كه عاليه پس!!
با فتوشاپ فقط كار كرده باشي ارزش كارت چند برابر ميشه.
بازم تبريكات!
مگه ابزار کار ارزش اثر رو بالا میبره؟

galagoola

Active Member
اولا که سلام
دوما که تبریک میگم به خانم یا آقای مهسافت (این چندمین باره که من دچاره این سردرگمی برای نامیدن اشخاص میم)
سوما که mprl جان در بعضی موارد حق با خانمه سارائه ساختن یک اثره سه بعدی با یک نرم افزاره دو بعدی ارزشمند تره
ولی کلا در مورد ارزشمند بودن یک کار باهات موافقم این مورد کلا در مورد کارهای ماندگار و ارزشی صدق می کنه
در ضمن من میدونم که هنره مهسافت جان خیلی بالاتر از اینهاست ( جملم شبیهه کسایی شد که خیلی وقته عضوند یکی نیست به ما بگه تازه امروز درجت رفت بالا جو گیر نشو) شوخی!!
اما در مورده خوده کار یکی دوتا نکته مبهمه

galagoola

Active Member
اما نکات مبهم
یکی اینکه نحوه نور پردازی کار به صورتیه که منبع نور با حرف n زاویه 90 درجه داره ولی قسمت داخلیه حرف d هم دقیقا همون کنتراست و ترکیب رنگه سطح خارجیه حرف n رو داره
مورد دوم سایه دادن به کله آبجکته که برای سطح دادن کاملا ضروریه ولی فکر کنم استفاده از لوگو رو یه مقدار محدود میکنه
مورد سوم هم اون پره های وکتور ماننده پشتشه اون ها جزو لوگو هستند یا فقط برای ساختن قاب کار ازشون استفاده کردید؟
مورده چهارمی هم که مبهمه احوالاته جنابعالیه که متاسفانه علم اونقدر پیشرفت نکرده که بشه توی نت حال و احوال دوستان رو تشخیص داد به هر حال امیدوارم هر جا هستید حالتون خوب باشه
در مورد نظراتم هم که باید بگم خیلی جسارت کردم اما شما مبنا رو روی پرسیدن سوال بگذارید و از سواد بالاتون به ما هم انتقال بدید
مر30

GFX Master

مگه ابزار کار ارزش اثر رو بالا میبره؟
حق با شماست ابزار كار ارزش اثر رو بالا نميبره.
كلا منظورم چيز ديگه اي بود. چون خودم احساس ميكردم كه ممكنه با نرم افزار 3d كار شده باشه
وقتي مهسافت گفت با فتوشاپ كار شده تازه متوجه شدم كه زحمت زيادي براش كشيده و براي طراحيش وقت زيادي گذاشته.
واسه اين گفت ارزش كارت چند برابر شده.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
اما نکات مبهم
یکی اینکه نحوه نور پردازی کار به صورتیه که منبع نور با حرف n زاویه 90 درجه داره ولی قسمت داخلیه حرف d هم دقیقا همون کنتراست و ترکیب رنگه سطح خارجیه حرف n رو داره
مورد دوم سایه دادن به کله آبجکته که برای سطح دادن کاملا ضروریه ولی فکر کنم استفاده از لوگو رو یه مقدار محدود میکنه
مورد سوم هم اون پره های وکتور ماننده پشتشه اون ها جزو لوگو هستند یا فقط برای ساختن قاب کار ازشون استفاده کردید؟
مورده چهارمی هم که مبهمه احوالاته جنابعالیه که متاسفانه علم اونقدر پیشرفت نکرده که بشه توی نت حال و احوال دوستان رو تشخیص داد به هر حال امیدوارم هر جا هستید حالتون خوب باشه
در مورد نظراتم هم که باید بگم خیلی جسارت کردم اما شما مبنا رو روی پرسیدن سوال بگذارید و از سواد بالاتون به ما هم انتقال بدید
مر30

در مورد نور پردازی با شما موافقم
4743.gif

نه جزو لگو نیستن و فقط تو اسکیرین شات جنبه تزیینی دارن
img.gif

فعلا که قصد ایجاد تغییراتی رو ندارم

اگر هم روزی قرار باشه استفاده بشه

حتما نکاتی رو که گفتید مد نظر میگیرم
128fs318181.gif

به لطف شما خوبم
joytears.gif

مرسی

حق با شماست ابزار كار ارزش اثر رو بالا نميبره.
كلا منظورم چيز ديگه اي بود. چون خودم احساس ميكردم كه ممكنه با نرم افزار 3d كار شده باشه
وقتي مهسافت گفت با فتوشاپ كار شده تازه متوجه شدم كه زحمت زيادي براش كشيده و براي طراحيش وقت زيادي گذاشته.
واسه اين گفت ارزش كارت چند برابر شده.

4743.gif
158fs865416.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا