در خواست راهنمایی و ساخت لوگو و بنر از دوستان گرامی

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
من برای این سایت www.persianboys.ir درخواست راهنمایی و ساخت لوگو و بنر از دوستان گرامی دارم
ابتدا نگاهی به این سایت بیاندازید و سپس نظرات خود را در موردلوگو و بنر پیشنهادی برای این سایت بدهید
با تشکر

nima_dsnr

کاربر VIP
ترجیحا هدرت پس زمینش سفید باشه و با تینت آبی (هرچی به اون آبیهای صفحه اصلی نزدیک تر باشه بهتره) روی پس زمینه کار کن. به نظر من کارت هرچی خلوت تر باشه خیلی قشنگ تر در میاد ، چون خود سایت هم همچین شلوغ نیست.
اسم سایت هم با فونتی مثل یکان بلد فارسی طرف راست و اگه دوست داشتی لاتین طرف چپ بنویس...

این نظر من بود :d

maysam.m

Well-Known Member
ترجیحا هدرت پس زمینش سفید باشه و با تینت آبی (هرچی به اون آبیهای صفحه اصلی نزدیک تر باشه بهتره) روی پس زمینه کار کن. به نظر من کارت هرچی خلوت تر باشه خیلی قشنگ تر در میاد ، چون خود سایت هم همچین شلوغ نیست.
اسم سایت هم با فونتی مثل یکان بلد فارسی طرف راست و اگه دوست داشتی لاتین طرف چپ بنویس...

این نظر من بود :d

با سلام
ممنون دوست عزیز از راهنماییت :D میتونی طرحی که دادی برام درست کنی ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
التبه نه 100% این ولی منظورم یه چیزی تو این مایه ها بود که به شکل و شمایل سایتت هم بیاد :

maysam.m

Well-Known Member
طرحه زیبایی و عالی بود فقط کمی رنگه آبیش کمی پررنگ تر باشه. یه چیز تو مایه های رنگی که باهاش www.persianboys.ir نوشتم باشه فوق العاده میشه

maysam.m

Well-Known Member
در ضمن اگه بتونی یه لوگو هم برام درست کنی آقا نیما یه دنیا ازت ممنون میشم

abdollahi

Member
سلام
من این هدر رو برای سایتتون درست کردم

پیوست ها

• H7.jpg
    H7.jpg
    48.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

nima_dsnr

کاربر VIP
طرحه زیبایی و عالی بود فقط کمی رنگه آبیش کمی پررنگ تر باشه. یه چیز تو مایه های رنگی که باهاش www.persianboys.ir نوشتم باشه فوق العاده میشه

این همون روز اول خواستم برات بزارم رو سیستم خونه نبود
یکمی آبیش پر رنگ تره
باز هم میگم این رو همینجوری برات زدم اگه خواستی استفاده کنی بگو psd برات بزارم خودت تغییرش بدی
چون جای بعضی آیتم ها مناسب نیست از جمله مباحث سایت

maysam.m

Well-Known Member
سلام
من این هدر رو برای سایتتون درست کردم

با سلام
خیلی ممنون :wink:
فقط همچین طرحی را با نوشتن اسم پرشین بویز و آدرس آن برای سایت ما لوگو درست کنید خیلی ممنون میشم :wink:
یعنی با این طرح اگه بتونید برای ما لوگو درست کنیدیه دنیا ممنون میشم :)
باز هم ازتون متشکرم:oops:

nima_dsnr

کاربر VIP
البته فکر کنم اشتباهی اینجا گذاشته بودن

در اصل مال تاپیک دوستمون Yue هست. :D

maysam.m

Well-Known Member
این همون روز اول خواستم برات بزارم رو سیستم خونه نبود
یکمی آبیش پر رنگ تره
باز هم میگم این رو همینجوری برات زدم اگه خواستی استفاده کنی بگو psd برات بزارم خودت تغییرش بدی
چون جای بعضی آیتم ها مناسب نیست از جمله مباحث سایت

با سلام به آقا نیما گل
آقا نیما دستت درد نکنه اگه همانطور خودتون عنوان کردید اگه فایلهای psd را بدهید من با اندکی تغییر آن را در سایت بگذارم :wink:
آقا نیما امیدوارم یه روز بتونم جبران کنم :wink:
در ضمن از دوستان که وقتشون را برای ما میگذارند واقعا ممنونم و نمیدونم دیگه چطوری ازشون سپاسگذار باشم :oops:

abdollahi

Member
پست قبلی رو اشتباه فرستادم

اینم هدر سایت شما

پیوست ها

• pb.gif
    pb.gif
    30.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

maysam.m

Well-Known Member
اینم هدر سایت شما

با سلام
خیلی ممنون header را اقا نیما زحمتشو کشیده بودند
لطفا اگه وقت دارید و زحمتی نیست یه لوگو یه چیز تو مایه های همون لوگو که برای اون دوستمون ساختی برای ما هم درست کنی واقعا ازتون ممنون میشم

آخرین ویرایش:

abdollahi

Member
این هم لوگوی شما با دو رنگ قرمز و آبی

پیوست ها

• logoGhermez.jpg
    logoGhermez.jpg
    107.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • logoAbi.jpg
    logoAbi.jpg
    103.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
عالی بود فقط یه نکته : این header سایت ما از 3 تصویر با اندازه های عکس مرکزی 171*534 سمت چپی 171*216 سمت راستی 171* 252 تشکیل شده است . لطفا یه عکسهایی برای من بگذارید که هر 3 را مانند یه عکس نشان دهد و زیاد معلوم نشه که 3 تیکه است :-?
در ضمن خانم عبداالهی میتونی برای ما یه لوگو ، آرمی چیزی درست کنید فوق العاده میشه

nima_dsnr

کاربر VIP
ببخشید دیر کردم !
300.gif

آره عزیز... اندازشو بگو تا برات پ.خ بفرستم.
294.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا