در خواست راهنمایی در رندر در مایا

ssdsajad

Active Member
سلام دوستان
من یه سوالی پیش اومد برام که خیلی جاها گشتم نتیجه نداد
من یه پروژه آماده واسه رندر دارم در مایا
رندر که میکنم در هارد دیسک ...فایل رندر شده مثلا با فرمت avi هست و 29 فریم در ثانیه است
اما من 50 فریم در ثانیه میخوام !
یه تنظیماتی انجام دادم انگار که در پروژه پنجاهفریم در ثانیه است اما در خروجی
چطور میتونم تغییر بدم؟

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
در قسمت Preference و بخش Time slider میتونی تنظیمات مربوط به فریم بندی رو انجام بدی

پیوست ها

• 13434.JPG
    13434.JPG
    132.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

ssdsajad

Active Member
مرسی خودشه
امایه سوال
!
مثلا برای رندر پنجام فریم در ثانیه باید چطور تنظیمش کنم؟؟؟

m2_farzan

Active Member
دوست عزیز، اساسا رندر مستقیم از مایا به avi کار اصولی نیست؛ بهتره فریم به فریم رندر کنید در قالب یک مجموعه فایل tif (و یا iff که من برای شما tif رو پیشنهاد میدم) و بعد با یه نرم افزار کامپوزیت اونها رو بصورت یک قطعه انیمیشن تبدیل کنید. اونوقته که با پسوند avi یا هر پسوند دیگه ای میتونید خروجی بگیرید. یکی از دلایل اینکار اینه که اگه وسط کار رندر به دلیلی کامپیوتر متوقف بشه، اگه درحال خروجی گرفتن avi باشید کل کارتون میسوزه. مخصوصا اگه مدت رندر هم طولانی بوده باشه حسابی ضرر میکنید. یه دلیل دیگه هم همین چیزاست.
فکر هم نکنید دردسر داره. این کار رو با Apple QuickTime هم میشه انجام داد بطوریکه خروجی رو به صورت name_#.tif ذخره میکنید. بعد داخل منوی Open گزینه Open image sequence رو میزنید و از اونجا فایل اولین فریم رو انتخاب میکنید اون پایین هم سرعت پخش رو تنظیم میکنید و Open رو میزنید. بعد منتظر میمونید تا ویدئو پخش بشه. حالا میتونید با استفاده از منوی فایل و گزینه Save movie as اون رو با پسوند mov خروجی بگیرید. اگه پسوندتون میخواید حتما avi باشه بهترین نرم افزار برای شما AfterEffects هست.

ssdsajad

Active Member
بله حق با شما منصد در صد موافقم
من هم با jpg خروجی میگرفتم اما از این به بعد با همینی که گفتید ..ممنونم
اما مشکل من دقیقا تو همین نکته ای هست که اشاره کردید
من با مایا رندر میکنم میبرم تو افتر افکت به صورتimage sequence
اما افتر افکت اینهارو 30 فریم در ثانیه تشخیص میده و با ویدئویی که تو افتر افکت دارم مچ نیست یعنی ویدئوی من 50فریم هست اما انیمیشن 30 فریم هست
میخوام mage sequence هم پنجاه فریم در ثانیه باشه

ssdsajad

Active Member
با همین نرم افزاری که گفتید الان انجام دادم تبدیل کردم به 50 فریم در ثانیه
اما در افتر افکت بررسی کردم دیدم 30 فریم در ثانیه در 50 فریم در ثانیه پخش شده بود یعنی هر دو سه فریم یه بار فریمی حرکت نمیکرد
شاید این مشکل از مایا باشه و باید 300 fps خروجی بگیرم یا بیشتر

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
نه رفیق مشکل از مایا نیست، شما باید به AE معرفی کنی که تصوایر یا همون image sequence ـی که وارد میکنی چند فریم بر ثانیه وارد نرم افزارت بشن. فرقی هم نمیکنه شما فیلمی که ضیط کردی یا رندری که گرفتی چند فریم بر ثانیه باشه.

شما این کار رو کن، بعد وارد کردن فایلهات توی AE قبل از وارد کردن تصاویر توی layer روش راست کلیک کن و Interpret Footage > main و بعد عدد Assume this frame rate رو بذار روی 50 ـی که میخوای و حالا تصویرت رو بنداز توی layer و تمام
حق یارت

ssdsajad

Active Member
سلام
نه رفیق مشکل از مایا نیست، شما باید به AE معرفی کنی که تصوایر یا همون image sequence ـی که وارد میکنی چند فریم بر ثانیه وارد نرم افزارت بشن. فرقی هم نمیکنه شما فیلمی که ضیط کردی یا رندری که گرفتی چند فریم بر ثانیه باشه.

شما این کار رو کن، بعد وارد کردن فایلهات توی AE قبل از وارد کردن تصاویر توی layer روش راست کلیک کن و Interpret Footage > main و بعد عدد Assume this frame rate رو بذار روی 50 ـی که میخوای و حالا تصویرت رو بنداز توی layer و تمام
حق یارت

حل شد :rose:
ممنونم از شما و سایر دوستان که در این تاپیک پاسخ دادند.. فکر کنم اگه سوالمو درست تر میپرسیدم در جا به جواب میرسیدم

davoodice

Well-Known Member
دوست عزیر فیلم 30 فریم بیشتر در ثانیه هیچ معنایی نداره اگه شما قصد رندر 50 یا 300 فریم در ثانیه رو دارید باید منظورتون ایجاد یه صحنه اسلو موشن باشه وگر نه شما نمی تونی خروچی 30 فریم در انیه بالاتر بگیری. حتی اگه د افتر افکتر افکت تنظیمات ایمپورت روی 300 فریم در ثانیه هم بذاری بازم خواهی دید تاثیری در سرعت پخشت حتی تو خود افترافکتس هم تداره چرا؟ چون پروژه افتر شما روی نهایتا 30 فریم ست شده
امیدوارم متوجه شده باشی

ssdsajad

Active Member
والا حقیقتش من فیلم را با پنجاه فریم در ثانیه ضبط کردم و میخوام انیمیشنی که روش میخوام بیارمو هم پنجاه باشه و در نهایت که کار همه جلوه های ویژه !تمام شد در آخر
یعنی خروجیه نهایی رو به 30 فریم خروجی بگیرم
احساس میکنم اینجوری کیفیت بهتره
مثل موسیقیه فکر کنم مطمئنم نیستما حسم اینطوری میگه
مثلا تو موسیقی هیچوقت با فرمت mp3 میکس و مستر نمیکنند . با بهترین کیفیت خودش (aif یا midiیا wav) میکس میکنند و در نهایت تبدیلش میکنند به نسخه ای که بشه منتشرش کرد

البته به اون پاسخی که میخواستم رسیدم
خوشبختانه تمام دوستانی که نظر دادن باهر نظری که ارسال کردن به من علمی اضافه کردند
و همه ممنونم حتی الان هم با کامنت شما به این نتیجه رسیدم که 30فریم هم کافیه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
احساس میکنم اینجوری کیفیت بهتره
سلام
نه دوست عزیز، این تفکر اشتباه، frame rate ربطی به کیفیت نداره، ربط به خواسته ای که ازش داری ، یعنی آروم بودن صحنه داره ولا غیر
برای کیفیت خوب resolution بیشتر تاثیر داره، مثلا شاید شما تصویری که میگیری برای TV باشه و نهایتش 720 * 576 ولی اگه جلوه ای داشته باشی توی فیلمت و بخوای اون تصویر رو برای ایجاد جلوه Track کنی کیفیت بالا pixel ـها و Grain کم کمک خیلی زیادی میکنه و باز خروجی 720 ـه.
این frame rate ـی که شما هم گفتی به نوعی هیــــچ تاثیری رو کیفیت نداره. مثال شما در مورد موسیقی هم بیشتر میتونه به resolution تصویر مرتبط باشه تا frame rate اون.

حق یارت عزیز

ssdsajad

Active Member
همین تنظیماتی که گفتید رو واسه nuke هم هست؟
تنظیم 50 فریم در ثانیه واسهimage ها

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بله، هر برنامه ای که با تصاویر متحرکت کار داره چنین تنظیماتی دارن، حتی premiere که بیشتر واسه منتاژه تا جلوه های تصویری. حالا تنظیماتش کجاست !!! چیزه ایه که خودت باید پیدا کنی ریفیق. اینجوری بهتر هم نرم افزارها رو یاد میگیری.

جدیدترین ارسال ها

بالا