توضيحات بيشتر
سلام
درمورد رزولوشن بايد بگم دستگا هاي چاپ عريض به علت استفاده از مركب مايع كه قيمت 4 ليتر اون بين 150 هزار تومان تا 300 هزار تومان است داراي بالاترين قدرت تفكيك رنگ هستند.
مثلا دستگاه سالسا با ورودي 72 چاپي ميكنه كه با رزولوشن 300 يا بالاتر فرقي نداره . اين دستگاه از رزولوشن بالاي 38 به صورت فتو تنظيم شده و كار با كيفيت بالا اراپه ميده.
در مورد كارهاي سايز بالا بايد بگم كار چاپ عريض عموما براي سايز بالا ساخته شده و حساسيتي در اين مورد نيست شركت هاي چاپ مثل خود من با اگاهي از كيفيت حاصل براي صرفه جويي در پردازش توسط رايانه اوليه سايز رو پايين ميارن. ببينيد ما يه كامپيوتر پ4 با رم 3 گيگ داريم كه عكسها رو باز ميكنه و به كامپيتر چاپگر سالسا ميده. اين كامپيوتر سالساست كه اونو به دستگاه در طي مراحلي تحويل ميده و چاپ مي گيره.
در ضمن به كار طراحي اندازه هاي بالا با كامپيوتر هاي معمولي شركتها يا مال خودتون فكر كنيد.
كامپيتر پ 4 من براي باز و سيو كردن يك كار 75 متري كه گفتم چيزي حدود 18 ساعت روشن بود!!! اين از همه بر نمياد. اون كار قراره از يك كيلوكتري در بزرگراه هاي ... و ... ديده بشه.
در مورد چاپ شب اگه منظورت شيفت شبه داريم ولي قيمت فرقي نميكنه.
در مورد دي !!! بايد بگم :
در مورد پيكاسو بايد بگم از فكرش بيا بيرون بي ارزشه اگه ميخواي كار خوب انجام بدي به دستگاه قوي اعتماد كن.
فشيست جان(چه اسم بدي)
بايد بگم كار چهار رنگ براي تصاويري كه رنگ تفكيكي دارن مناسب است مثل تفاوت كار افست و تفكيكي سيلك ميمونه
قيمت چهار رنگ هم بهت چيزي ميگم كه هيچكس نتونه باهاش رقابت كنه!!
موفق باشيد