در خواست تابع تکرار برای php

bah.man

Member
سلام نمیدونم اسم موضوع رو درست انتخاب کردم یا نه ولی خوب بگزریم

من میخواستم بدونم امکان داره من یه سیستم با کارایی زیر رو تو پی اچ پی بنویسم

یک لیست ایمیل بگیره
خودش لیست رو تفکیک کنه "مثلا خط فاصله یا( , ) رو به عنوان جداکننده ایمیل ها بشه"
بعد دونه دونه به همه افراد لیست ارسال کنه
تاکید میکنم دونه دونه نه دسته جمعی

اگه یه همچین سیستمی طراحی شده لینک بدین دانلود کنم

اگه کدی جهت این کار پیشنهاد میدین پیشنهاد بدین

تشکر میکنم

my1zarb

Member
سلام نمیدونم اسم موضوع رو درست انتخاب کردم یا نه ولی خوب بگزریم

من میخواستم بدونم امکان داره من یه سیستم با کارایی زیر رو تو پی اچ پی بنویسم

یک لیست ایمیل بگیره
خودش لیست رو تفکیک کنه "مثلا خط فاصله یا( , ) رو به عنوان جداکننده ایمیل ها بشه"
بعد دونه دونه به همه افراد لیست ارسال کنه
تاکید میکنم دونه دونه نه دسته جمعی

اگه یه همچین سیستمی طراحی شده لینک بدین دانلود کنم

اگه کدی جهت این کار پیشنهاد میدین پیشنهاد بدین

تشکر میکنم
اگه php بلدید ، خیلی راحت میشه انجام داد.

meysam-fathi

Active Member
فرقی نمی کنه که شما دونه دونه میل بفرستید یا دسته جمعی اکثر هاست ها میل سرور هاشون رو محدود میکنن تا در هر ساعت به طور محدود بشه میل فرستاد و اگه از این تعداد بیشتر بشه اون ها رو در صف قرار میده تا در ساعت بعدی بفرسته

MMSHFE

Active Member
با سلام، اگه بخواين ميتونم براتون اين كد رو بنويسم ولي همونطور كه دوستمون گفتن، اگه PHP ياد دارين، كار خيلي راحتي هست. درمورد صحبت دوستمون هم بايد بگم كه درسته كه در هر حال سرور اونها رو ميگذاره توي صف ولي فكر ميكنم قصد اين دوستمون از درخواست چنين اسكريپتي اينه كه در سمت گيرنده، پيام به عنوان Bulk يا Spam شناخته نشه. بهرحال اگه خودتون نتونستين بنويسيد، بفرماييد تا براتون بنويسم. حتي ميشه ايميلها رو توي يك فايل ذخيره كنيد و بعد، جداكننده رو بهش اعلام كنيد تا شروع به ارسال كنه. اينطوري ديگه ميتونه با هر جداكننده اي كه بخواين، كار كنه. ضمناً ميشه از AJAX استفاده كنيد تا در پردازش فايلهاي حجيم، به مشكل بر نخوريد و با خطاي Timeout مواجه نشيد بعلاوه اينكه بصورت لحظه اي هم اعلام كنه تا الآن چند تا از ايميلهاي موجود در فايل رو فرستاده.
موفق و مؤيد باشيد.

k2-4u

Well-Known Member
فرقی نمی کنه که شما دونه دونه میل بفرستید یا دسته جمعی اکثر هاست ها میل سرور هاشون رو محدود میکنن تا در هر ساعت به طور محدود بشه میل فرستاد و اگه از این تعداد بیشتر بشه اون ها رو در صف قرار میده تا در ساعت بعدی بفرسته

البته من در عمل تست کردم. دونه دونه بهتر کار کرده !!

-----------------------

PHP:
<?php

$list="[email protected],[email protected],[email protected],[email protected],[email protected]";
$Name = "Da Duder"; //senders name 
$email = "[email protected]"; //senders e-mail adress 
$mail_body = "The text for the mail..."; //mail body 
$subject = "Subject for reviever"; //subject 

$header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n";
$list=explode(",",$list);

foreach($list as $val){
	mail( $val, $subject, $mail_body, $header);
}

?>

جدیدترین ارسال ها

بالا