سلام مکس جان خسته نباشی.آقا من شرمنده ام که هر دفعه یکروز منتظرت میذارم.
خوب اینم جواب سوالات با عکس:
1-:من این فونت رو ندارم.گشتم پیدا هم نکردم.
2-این از خصوصیات اینجور فونتهاس.چون کمی از هم فاصله دارن و بخصوص با حروف بزرگ نوشته شده اند تشخیصشون خیلی آسون میشه.در عین حال به رنگ زمینه هم اگه دقت کنی میبینی که روشنه.و ازونجا که دور نوشته رو یک کادر سیاه گرفته بهتر خونده میشه.
3-شما یک لایه جدید روی لایه ای که میخوای بهش کادر بدی درست کن:
حالا یک خط سفید توی اون در جایی که میخوای کادر باشه بکش.حالا Blend لایه رو از Normal به Overlay تغییر بده.حالا روی لایه ات دوبار کلیک کن تا Blendin options باز بشه.بعد برو توی قسمت قسمت Color overlay.رنگ آبی آسمانی براش انتخاب کن و Mode اونو از Normal به Color burn تغییر بده.میبینی که به همین صورت در میاد.
4-برای این سوالت در قسمت مقالات مجید آنلاین چیزی شبیه این هست.اینم لینک:
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=144
و برای اینکه قسمتی دارای پترن باشه شما همه عکس رو بهش پترن بده.بعد با ابزار پاک کن و گوشه های نرم و اندازه بزرگ(هرچی بزرگتر طبیعی تر)قسمتهایی رو که نمیخوای پترن داشته باشه پاک کن.فقط حواست باشه پترن رو روی یک لایه جدید کشیده باشی.
5-برای اینکه قسمتی از صورت به اون حالت پاک بشه راههای مختلفی وجود داره.چون بکگراندت یکدسته میتونی با ابزار براش با گوشه های نرم قسمتهایی از صورت رو مشکی کنی.اینطوری به نظر میاد که قسمتی از صورت رفته زیر بکگراند.
6-برای اینکه اون خطها رو روی عکس بدی(اینها هم پترن هستند)باز هم لينك آموزش هست:
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=29
7-برای اینکه اون کادرهای روشن رو ایجاد کنی با ابزار Rectangular marquee tool قسمتی رو که میخوای روشنتر بشه سلکت کن.حالا از منوی Edit و قسمت Adjustment گزینه Brightness / contrast رو انتخاب کن و هرقدر میخوای اونو روشن کن.اگر هم اینجوری دوست نداشتی میتونی یک لایه روی لایه عکس درست کنی.با ابزار Rectangle tool یک مربع با رنگ سفید روی عکس بکش Blend اونو از Normal به Overlay تغییر بده.
8-متاسفانه منبع فارسی ندارم که معرفی کنم.ولی اگه بخوای سایت
www.myjanee.com هست که از پایه شروع کرده به یاد دادن.من خودم خیلی از چیزهایی که یاد گرفتم رو به جنی مدیونم.موفق باشی عزیز
آبتین