در خواست ابزاري براي طراحي سايت .

siavoosh

Member
با سلام:

دوستان گرامي خسته نباشيد من دنبال يه نرافزار ، اسكريپ يا ..... براي طراحي يه سايت براي شركت مي خوام البته رايگان باشه .
سايت يه صفحه اصلي داره ، يه صفحه در باره ما ، يه صفحه تماس با ما ، و صفحه اي براي معرفي محصولات ،‌ و در كادر خاي بغل هم يه جايي برا معرفي پروژه هاي انجام شده .
يه چيزي باشه كه راحت بشه روي قالبش ( عكسهاي قالب ) كار كرد.

حال شما دوستان اگر چيزي سراغ دارين ممنون ميشم معرفي كنيد /ممنون

خوب اگر شما همین چند صفحه محدود رو احتیاج دارید میتونید همش رو با یه نرم افزار مثل dreamweaver طراحی کنید. احتیاجی نیست که از سیستم های داینامیک استفاده کنید چون در مجموع 4 صفحه احتیاج دارید

siavoosh

Member
خوب اگر شما همین چند صفحه محدود رو احتیاج دارید میتونید همش رو با یه نرم افزار مثل dreamweaver طراحی کنید. احتیاجی نیست که از سیستم های داینامیک استفاده کنید چون در مجموع 4 صفحه احتیاج دارید

استاتيك طراحي كردم البته با فرانت پچ چون دريم رو بلد نيستم ولي دايناميك ميخوام كه :

1) راحت بشه در صفحه اول خبر يا مطلب اضافه كرد.
2) به راحتي بشه در صفحات تغييرات را اعمال كرد .

ولي اين كار ها در سايت استايتك خيلي سخته و بايد در صفحه ها تغييرات رو اعمال و دوباره اونارو آپلود كرد و خدا نكنه يه چيز رو فراموش كني دوباره بايد همه كار ها رو تكرار كني ، و مدام به سي پنل لوگين بشي .

ولي سايت دايناميك فقط بايد بري در بخش وديريت و تغييرات را انجام بدي به همين سادگي .
حال اگه چيزي رو سراغ داريد ممنون ميشم معرفي كنيد : سياووش

میتونین از مامبو یا جوملا استفاده کنید با حذف برخی کامپوننت هاش و اضافه کردن اون هایی که نیاز دارید فکر می کنم مکشکلتون حل بشه.

www.mambolearn.com
www.joomla.ir

سیستم های مدیریتی به خاطر قابلیت گسترششون استفاده میشن و اینکه می تونن امکانات زیادی رو در اختیار کاربر قرار بدن
اما چون شما نیازتون محدود هست بهتره از سایت استاتیکی استفاده کنین البته حتما لازم نیست با Cpanel انجام بدین ، می تونید بعد از تغییراتتون با Ftp آپلود کنید.

bolok

New Member
میتونین از مامبو یا جوملا استفاده کنید با حذف برخی کامپوننت هاش و اضافه کردن اون هایی که نیاز دارید فکر می کنم مکشکلتون حل بشه.

www.mambolearn.com
www.joomla.ir

سیستم های مدیریتی به خاطر قابلیت گسترششون استفاده میشن و اینکه می تونن امکانات زیادی رو در اختیار کاربر قرار بدن
اما چون شما نیازتون محدود هست بهتره از سایت استاتیکی استفاده کنین البته حتما لازم نیست با Cpanel انجام بدین ، می تونید بعد از تغییراتتون با Ftp آپلود کنید.

من هم موافقم

خوب این همون مامبو هست که فقط قالبشو تغییر دادن و یه کامپوننت فروشگاه روش نصب کردن
بلوکای کناریشم غیر فعال کردن تا صفحه جمع و جور تر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا