آقا سلام بالاخره موفق شدم اینو کامل برات بنویسم.به نظر خودم باند ها زیاد شباهت پیدا نمی کنه ولی راستش تنظیمات فتوشاپ من بهم ریخته و هر چی می نویسم یا می کشم رو با گوشه های دندونه دار برام می کشه.حالا گفتم اگه همون مدل باند خوبه آموزش اون رو برات بذارم.فعلا آموزش خود شمشیر رو بهت میدم.البته شمشیر که چه عرض کنم ساطور!
اول یک صفحه در اندازه ای که میخوای باز کن.برای خود تیغه شمشیر حدود 3 تا یا بیشتر لایه لازم داری.پس اول یک لایه جدید درست کن و در اون با ابزار polygonal lasso tool یه همچین شکلی بکش:
این تازه میشه طرف بالای شمشیر تو.حالا ابزار Gradient tool رو انتخاب کن و تنظیمات اونو به این شکل تغییر بده:
و با ابزار طوری از بالا به پایین بکش که داخل تیغه تو اینطوری رنگ بشه:
و حالا opacity لایه رو به 62% کاهش بده.و بعد یک لایه جدید درست کن و اونو با رنگ #ABA4A4 پر کن.دیگه فکر نکنم لازم باشه برای این قسمت ها عکس بذارم نه؟!لایه جدید رو که با رنگ خاکستریت پر کردی حالا حالت اونو از normal به soft light تغییر بده.ای خدا این چقدر حال گیریه ها!
حالا باز یک لایه جدید درست کن و باز هم از همون گرادیانت استفاده کن و با همون روش روی کار رو رنگ کن.حالا opacity لایه رو به 33% کاهش بده.خوب کارمون فعلا با این لایه تموم شد.حالا باید بریم سراغ قسمت های دیگه.یک لایه دیگه درست کن و بازهم با ابزار polygonal lasso tool یه همچین شکلی بکش:
حالا باز هم با همون گرادیانت کذایی بدون اینکه رنگهاش رو تغییر بدی از بالا به پایین ناحیه سلکت شده ات بکش تا با گرادیانتت پر بشه.و باز یک لایه جدید درست کن و اینبار باید گرادیانتت رو عوض کنی!پس روی اون گردالوی کنار گرادیانت ها کلیک کن و گزینه metals رو انتخاب کن.و از بین اون گرادیانتها سومی رو انتخاب کن(با اسم silver است)و اینبار بصورت افقی بکشو با این گرادیانت روی اون لایه قبلی رو پر کن.نگران نباش باید blendin لایه رو تغییر بدی.پس حالت اونو از normal به lighten تغییر بده.و اپاسیتی اونو به 47% کاهش بده.و در آخر یک لایه بالای بقیه درست کن و اینبار باید یک طرف گرادیانتت دارای opacity 0% باشه.طرف دیگه هم باید سیاه باشه.و در قسمت تنظیمات اون اونو از حالت reflected gradient به radial gradient تغییر بده و یه دایره که مرکزش خیلی بیرون ناحیه سلکت شده باشه بکش تا یه چیزی مثل این به دست بیاری:
و در آخر هم باز ابزار polygonal lasso tool رو انتخاب کن و قسمت آخر تیغه شمشیر رو به این صورت بکش:
حالا یک لایه زیر تمام لایه ها و روی لایه بکگراندی که فتوشاپ بصورت پیش فرض بهت داده درست کن باز هم ابزار گرادیانت رو انتخاب کن و در همون گرادیانت کنار سیلور رو با اسم steel barانتخاب کن.و با اون از گوشه بالا سمت چپ ناحیه سلکت شده ات بکش تا طرحت اینطوری بشه:
حالا یک لایه جدید روی اون درست کن و دوباره گرادیانت silver رو انتخاب کن و باز در قسمت تنظیمات گرادیانت اونو از حالت radial gradient به reflected gradient برگردون و با اون روی گرادیانت قبلی رو بپوشون و حالت لایه رو از normal به lighten تغییر بده.حالا شکل تو باید اینطوری شده باشه:
خوب قسمت تیغه تقریبا تموم شد.ولی باز هم زیاد از نظر رنگ و کیفیت شبیه شمشیر نیست.برای اینکه بتونی رنگش رو تغییر بدی عکس چشم کنار لایه بکگراند(پایین ترین لایه)رو روش کلیک کن تا برداشته بشه.و این مسیر رو دنبال کن:
layer>merge visible
و دوباره روی عکس چشم کلیک کن تا ظاهر بشه
حالا با همون ابزار polygonal lasso tool دور تیغه رو سلکت کن.چون همش با خط راسته کار سختی نیست.
.حالا باید رنگ کار رو تغییر بدیم.برای اینکار مسیر زیر رو دنبال کن:
Image>Adjustment>Hue\Saturation
و مقدارهای اونو مثل شکل تغییر بده:
البته حواست باشه حتما تیک داخل داخل باکس colorize رو بزنی
حالا یک لایه جدید درست کن و ابزار line tool رو انتخاب کن و با رنگ سیاه و سایز 1 یک خط روی محل چسبیدن دو قطعه بزرگ تیغه بهم بکش.و اپاسیتی اونو به 24 تغییر بده.حالا هنوز شمشیرت سلکت شده است؟خوبه.اگر هم نیست سلکتش کن.و حالا برو به این مسیر:
layer>Fattern image
اگر هم فکر می کنی که بکگراندش رو نمیخوای مثل اون دفعه چشم کنار بکگراند رو بردار و گزینه merge visible رو انتخاب کن.بهر حال هردو برای منکه فقط آموزشش رو مینویسم یکسانه.حالا مسیر زیر رو دنبال کن:
filter>noise>add noise
و مقداری خیلی کم بهش بده.مثلا من 4.44 رو انتخاب کردم.حالا مسیر زیر رو دنبال کن:
filter>blur>motion blur
و angle اونو 0 کن تا بصورت افقی باشه.مقدارش رو هم به 5 برسون.و حالا ok رو بزن و خلاص.تا اینجا خسته نباشید.
تا اینجاش به نظر خودم بد نشد ولی اصلا شبیه شمشیری که گذاشتی نشد:mrgreen:
حالا میریم سراغ دسته شمشیر.بستگی داره که بخوای دسته اونو چه شکلی بکشی.من سعی می کنم شبیه دسته شمشیر خودت باشه.
فقط دیگه اون باشه واسه شب بعد چون فعلا دستم شکست.اگر هم ازین سبک شمشیر خوشت نیومد بگو من واسه بقیه اش خودم رو خسته نکنم:mrgreen:
پس فردا شب هم باندها.اگه بتونم دسته شمشير رو باندها رو يكجا آموزش ميدم
موفق باشي