منم یه زمانی مثل خودت از این درخواست ها میکردم ولی نه درخواست درستی هست و نه کسی جواب آدم رو میده چون حق دارند چونکه زحمتش زیاده واسه ریگ ولی میتونی اینجا دانلودش کنیسلام دوستان.
کسی هست که آبجکت 3 بعدی تانک آبرامز رو که با craft director studio ریگ شده داشته باشه ؟
خیلی بهش احتیاج دارم. از همه ممنونم
منم یه زمانی مثل خودت از این درخواست ها میکردم ولی نه درخواست درستی هست و نه کسی جواب آدم رو میده چون حق دارند چونکه زحمتش زیاده واسه ریگ ولی میتونی اینجا دانلودش کنی
http://tf3dm.com/3d-model/abrams-tank-17774.html
اگر این مدل های آماده رو واسه پروژه های معماری استفاده بکنی کسی چیزی بهت نمیگه ولی اگر واسه انیمیشن استفاده کنی بدون که آبروی آدم رو میبرن توی جشنواره. ولی اگر انیمیشن برای مشتری بخوای بسازی باز مشکلی نیست . اینا تجربه های خودمه امیدوارم موفق باشی. چیزی خواستی به خودم پ.خ (پیام شخصی بده)
ندارم داداش وگرنه بهت میدادم چون گفتی کارمندی. معمولا مدل زیاد پیدا میشه واسه دانلود ولی ریگ شده بعید میدونم چون منم یه مدت مثل شما دنبال ریگ میگشتم تا آخرش دیدم خودم یاد بگیرم بهتره. چون هر ریگ ممکنه با نظرات شخصی کلی تفاوت ایجاد کنه رو انیمیشن
قبول دارم ولی من به علت کارم ( که نمیتونم اینجا توضیح بدم) به این آبجکت نیاز دارم. میخوام یه انیمیشن بسازم که واسه آموزش به کارکنان یک اداره هست. واسه جشنواره پیشکش! منبع آموزش فارسی هم پیدا نکردم که خودم برم و یادش بگیرم. فیلم های خارجی آموزشش رو هم دیدم ولی سر در نیاوردم. این مدل رو هم که معرفی کردی دیدم ولی ریگ شدشو میخوام.