در تری دی مکس *کارت گرافیک* بیشتر تاثیر داره یا *رم* ؟

ramincg

Member
سلام دوستان
یه سوال : در تری دی مکس *کارت گرافیک* بیشتر تاثیر داره یا *رم* ؟ کدومش بیشتر در سرعت کار کردن با تری دی مکس و ... تاثیر داره ؟

حالا سوالم رو واضح تر میگم :
راستش من میخواستم یه سیستم بخرم که مشخصاتش این جوری بود :
ram : 2*2 gb ddr3/1600 (4 gb )
vga : Zotac 440 (1gb/ddr5)
بعد رفتم یه کامپیوتری و بهم پیشنهاد داد که یه گرافیک بهتر بردارم و گرافیک زیر رو پیشنهاد داد
1gb ddr5 5650
حالا میخوام بدونم حالا که قراره بیشتر هزینه کنم روی چی هزینه کنم ؟
(من با تری دی مکس همه کاری انجام میدم ولی اون کار که بیشتر انجام میدم مدلینگ و ریگینگ و متحرک سازی کاراکتر هست ولی همونطور که گفتم کارهای دیگه هم انجام میدم مثل معماری و ... )

ساده بگم:
گرافیک و رم : سرعت کار کردن توی ویوپورت ها رو افزایش می ده
cpu : افزایش سرعت در پردازش ها مثل رندر و محاسبه ها ی رکتور ها و ...

I-like-DDD

Well-Known Member
به نظره من هم رم و گرافیک . ولی اگه میخوای گرافیک بگیری اون 5650 دیگه قدیمی شده
nvidia بگیر 560 به نظرم خوبه البته خودم 460 دارم راضیم.

mohammad.sub7

کاربر فعال
بدون شک cpu بیشترین تاثیر رو داره. اگه مثلاً cpu 9500 quad داشته باشی میبینی مکس مثل فرفره همه کار می کنه

رم هم تاثیر زیادی داره اما صرفاً 4 یا 6 گیگ بودنش مهم نیست مهم کیفیتش هست مثلاً اگه رم ocz اصل بندازی تاثیرش رو میبینی

گرافیک هم قطعاً مهمه البته کمتر از cpu , ram

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
رم 8 گیگ وddr3 باس 1800
سی پی یو i7 حالا بسته به بوجه خودت که مادربرداش گرون تر میشه...
گرافیک 460 2g یا 560 جیفورس یا انویدیا اونم خودت میدونی
برای گفته هام دلیل دارم...

علی یارت

فقط در مورد رم حتما رم رو بالا بگیر عزیز 4 گیگ کمه البته اگر کار حرفه ای میکنید ..
رو cpu هر چقدر هزینه کنید ارزششو داره اول از همه cpu

Hamed

Active Member
فقط در مورد رم حتما رم رو بالا بگیر عزیز 4 گیگ کمه البته اگر کار حرفه ای میکنید ..
رو cpu هر چقدر هزینه کنید ارزششو داره اول از همه cpu

سلام
داوود گل اشتباه لپی بود...درست نبایدم گیر بیاد منظورم همون باس1600 بود چون عملا تفاوتش با باس 2600 قد دوتا دست شنا گر اول و دوم میمونه که یکی با اختلاف 3 ثانیه از اون یکی دیر تر میرسه... برند رم و طریقه قرار گیریشون خیلی(دوال) مهمه این یه دلیل...

مرسی داوود جان عال بود

علی علی

I-like-DDD

Well-Known Member
خب به نظرم شما تاپیکت رو تو قسمت سخت افزار میزدی بهتر بود !
حسام جان فک کنم داری اشتباه میکنی ! هرچی اسلات ها کمتر پر شه بهتره

ramincg

Member
ممنون از راهنمایی همه دوستان .
بالاخره رم رو از 4 گیگ به 8 گیگ ارتقا دارم ... فکر میکنم بهترین کار این بود . :rose:

prince_Persia_7

Well-Known Member
توی رندر فقط cpu و RAM تاثیر دارن. و جالبه بدونی حتی بدون کارت گرافیک هم میشه رندر گرفت. من خودم یه یار کارت گرافیکم نیمسوز شده بود یا وجود این ولی به راحتی تونستم یه صحنه رو که قبلنا طراحی کرده بودم رندر بگیرم . البته View Port رو به هیچ عنوان نمیتونستم ببینم. من فکر میکنم کارت گرافیک فقط تو viewport تاثیر گزاره.

ramincg

Member
خب به نظرم شما تاپیکت رو تو قسمت سخت افزار میزدی بهتر بود !
حسام جان فک کنم داری اشتباه میکنی ! هرچی اسلات ها کمتر پر شه بهتره
اتفاقا این تاپیک رو اونجا هم زدم ولی اینجا بیشتر استقبال شد :green:

ramincg

Member
توی رندر فقط cpu و ram تاثیر دارن. و جالبه بدونی حتی بدون کارت گرافیک هم میشه رندر گرفت. من خودم یه یار کارت گرافیکم نیمسوز شده بود یا وجود این ولی به راحتی تونستم یه صحنه رو که قبلنا طراحی کرده بودم رندر بگیرم . البته view port رو به هیچ عنوان نمیتونستم ببینم. من فکر میکنم کارت گرافیک فقط تو viewport تاثیر گزاره.
خیلی جالبه !!!...

سلام دوستان
من هم مثل حسام 4 تا رم 2 گيگ گذاشتم ، چون همه گفتن اينجوري بهتر جواب ميده . فعلآ راضي هستم . ولي حالا ميخام برم بالا ببرم . باز هم 4 تا 2 گيگ اضافه كنم، يا كلآ 4 تا 4گيگ بگيرم !؟!؟
چرا 4 تا 2 گيگ بهتر جواب ميده ؟!!؟
آيا 4 تا 4 گيگ هم همين تاثير رو داره !؟!؟

I-like-DDD

Well-Known Member
سلام دوستان
من هم مثل حسام 4 تا رم 2 گيگ گذاشتم ، چون همه گفتن اينجوري بهتر جواب ميده . فعلآ راضي هستم . ولي حالا ميخام برم بالا ببرم . باز هم 4 تا 2 گيگ اضافه كنم، يا كلآ 4 تا 4گيگ بگيرم !؟!؟
چرا 4 تا 2 گيگ بهتر جواب ميده ؟!!؟
آيا 4 تا 4 گيگ هم همين تاثير رو داره !؟!؟

سلام آقای کلبادی. به نظرم اگه رم ها در حالت دوال چنل باشند بهتر جواب میده حالا 4 تا 2 گیگ یا 4 تا 4 گیگ فرقی نداره
البته فرکانس و باس رم ها باید یکی باشند

جدیدترین ارسال ها

بالا