
اينتل، كينگستون و مايكروسافت در پايان سال 2007 ميلادي طي سميناري مشترك برنامههاي خود را براي توسعه بازار لپتاپ اعلام كردند؛ برنامههايي كه تاثيري وسيع در بازارهاي جهاني گذاشته است.
اواخر سال 2007 شركت اينتل سميناري را با عنوان «سمينار حرفهاي IT اينتل» به طور مشترك با شركتهاي مايكروسافت و كينگستون در هتل فرمونت امارات برگزار كرد و از 80 شركت IT تاثيرگذار در بازار خاورميانه دعوت كرد تا آنها را از برنامههاي خود تا سال 2009 مطلع سازد.
اگر چه برنامههاي ارايه شده اينتل، كينگستون و مايكروسافت در آن سمينار به طور رسمي در هيچ رسانهاي اعلام نشد، اما روند كنوني بازار IT جهان و حتي ايران به گونهاي پيش ميرود كه نشان ميدهد برنامههاي اعلام شده در آن سمينار تاثير بسزايي بر بازارهاي جهاني داشته است. يكي از كساني كه به آن سمينار دعوت شده بود، خسرو باقري، مديرعامل شركت تكسا است كه روزنامه فناوران را در جريان برنامههاي اعلام شده در آن سمينار قرار داده است.