من 6 سال هست که دارم جون میکنم تا زیر و بم کار رو یاد بگیرم و مهمتر از اون مسلط بشم،حتما میتونم که یک چیزی میگم شما هم از رو یک سوال کل معلومات و تجربه ما رو زیر سوال میبری!!!
درسته چیزی که بسازم به گرد پای شرکت های بزرگ انیمیشن هم نمیرسه چون دست تنهام و معلومات و تجربه و تخصصم هم به اندازه اونها نیست.
این کار هم میسازم فقط برای همین که دیگه کسی اینجوری با من برخورد نکنه و اگه چیزی گفتن این کارو دو دستی بزنم تو صورتشون.(البته منظورم شما نیست چون شما نیت بدی نداشتی و هدفتون کمک کردن بود ولی از این حرفت خیلی دلخور شدم)
دقیقا واسه کمک میگم که یهو بعد کلی زحمت کشیدن هنگ نزنید ، شما 6 سالی من 8 ساله دیگران 10 ساله اما نمیشه ! همه جون میکنیم شما جدا از ما نیستی ! میدونید چرا چون این کار یک نفره نیست ! شما باید تک تخصص بشید و DemoReel بدید ، غیــــــــــر از این ن م ی ش ه !
یک نفره دست تنها و اینکه شما هم حرفه ای نیستید بنده هم نیستم ... ولی میدونم این کار بارها توسط افراد مختلف انجام شده و سرانجامش هیچی نبود !
شما نه سوپر من هستی نه مرد عنکبوتی ، شما هم مثل ما هستی نمیتونی تنها به جایی برسی ، لطفا اینو به اسم توهین و احانت و زیر سوال بردن نخونید به یک واقعیت بهش نگاه کنید حتمی موفق میشید ...
این کار هم میسازم فقط برای همین که دیگه کسی اینجوری با من برخورد نکنه و اگه چیزی گفتن این کارو دو دستی بزنم تو صورتشون.
در ضمن اینکارو کنید اونفرد هم به راحتی لهش میکنه ... چون بعد مدت ها دیگه کاره شما قدیمی شده رفته
موفق باشید