دریافت sql و database سایتها

isfahansoft

New Member
باسلام به همگی
من میخواستم بدونم چطوری میشه sql و database و files یک سایت رو دریافت کنیم ؟
در ضمن این سایت مال خودم نیست و خارجیه ....
2 سال پیش مطلبی در این مورد خوندم که نرم افزاری هست که سایت رو اتوماتیک هک میکنه و دیتا و اس کیو و فایلهاشو دانلود میکنه .... آیا کسی سراغ داره ؟ .... آیا روشهای دیگه ای هم وجود داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دایی محسن

Active Member
نه دوست عزیز اگه انقدر راحت می شد هک کرد که خود من 100 تا از همین سایت مجید آنلاین می زد !!!!! این طوری که شما می گید نیست

roozshop

Member
نه دوست عزیز نمیشه .
البته 2 راه وجود داره
1 . هکشون کنی ( البته تو فکر هک کردن علی بابا نرو )
2 . معرفتی ازشون بخوای که یه فول بکاپ از سایتشون بگیرن و واست بفرستن :d
ضمنا اگه راهش رو پیدا کردی ، کل اسکریپت و دتا بیس یاهو رو هم واسه من بگیر . خیلی لازمش دارم

دایی محسن

Active Member
roozshop عزیز مورد دو فرمایش شما کاملاً منتفی و فکر نکنم هیچ کسی این کار رو بکنه هر چقدر هم که معذفت داشته باشه

و اما مورد یک ، هک کردن هم یک راه و بعضی سایت ها رو میشه هک کرد اما توجه کنید سایتی رو که بشه هک کرد معلومه دیگه تا آخرش چیه یعنی فقط به درد خودشون می خوره اون دیتا بیس . سایت خب و با حال رو که نمیشه به این راحتی ها هک کرد

دایی محسن

Active Member
roozshop عزیز مورد دو فرمایش شما کاملاً منتفی و فکر نکنم هیچ کسی این کار رو بکنه هر چقدر هم که معذفت داشته باشه

و اما مورد یک ، هک کردن هم یک راه و بعضی سایت ها رو میشه هک کرد اما توجه کنید سایتی رو که بشه هک کرد معلومه دیگه تا آخرش چیه یعنی فقط به درد خودشون می خوره اون دیتا بیس . سایت خب و با حال رو که نمیشه به این راحتی ها هک کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا