دریافت طراحی لگو آرم شرکتهای مختلف

amirhadad

Member
من از طرح های گل کاری وحالت ترمه ای و بوته های که به دور طراحی های کورل میدهند میخواستم هرچه بیشتر بهتر:) (یاعلی)
امیرحسین [email protected]

e-hesami

Member
سلام و درود.
دوستان من یک طرحی داشتم در مورد تبریز کار میکردم. در یک قسمتی به آرم شبکه استانی تبریز احتیاج دارم. من کل اینترنت رو برای بارها گشتم ولی نتوستم پیدا کنم. شکر خدا سایت شبکه هم که تعطیل بود. به ایمیل سازمان صدا و سیمای تبریز هم ایمیل زدم ولی ایمیل سرورشون خرابه و ایمیل رو ریپورت میکنه! :d
یک عکسی آخرش پیدا کردم از irib.ir ولی بسیار کوچیکه و بد کیفیت. هرکی بتونه یک آرم بزرگ و با کیفیت برام جور کنه خواهشن پیوست کنه. ممنون.
هرکی تونست کمکم کنه ممنون میشم. با تشکر.

پیوست ها

• tabriz.gif
    tabriz.gif
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 436

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
خدایی هیچیش معلوم نیست
یه کم واضحتر یا بزرگتر
چیزی که معلوم نیست از کجا اجرا کنم

موفق باشید
مهدی

e-hesami

Member
آخه بابا دوست عزیز چیکار کنم؟ از این بزرگتر رو پیدا نکردم. اینو هم با 1000 مصیبت گیرم اومد. ببین 5 تا برجک دور آرم شبکه 1 چیده شده. که اون برجک ها گرفته شده از 5 برجک مقبره الشعرا هست. کمی جان من ببینید چیکار میکنید. من که نتونستم کاری بکنم. کارم لنگ همینه. موندم. جان من کمک کنید.

nevisande

Active Member
من یه آرم میخوام برا شرکتی با نام شرکت سرمایه گذاری آریا پرداز ساحل خزر

کسی میتونه کمک کنه؟

meysamg

Member
با سلام :
دوستان یه زحمتی داشتم چند آرم شرکت هارو میخواستم هرچی گشتم پیدا نکرم . اگه میشه اینا رو بذارید عجرتون علی ا... :

1. ماکارونی دلیک
2.شرکت بهسازان یزد
3.شرکت آبکام یزد
4.شرکت آریا پسند مهتاب -->اینو شاید اسمشو اشتباه داده باشم.

با تشکر و قدر دانی

mrnhmrnh

New Member
سلام مهدی جون
از بابت آرما ممنون
می خواستم ببینم آرم شرکت نفتم داری ؟

Mahdi

سلام مهدی جون
از بابت آرما ممنون
می خواستم ببینم آرم شرکت نفتم داری ؟
آرم وزارت نفت
زحمت زیر نویسش رو هم خودتون بکشید

موفق باشید
مهدی

پیوست ها

• Vezarat Naft.rar
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 233

e-hesami

Member
با تشکر بسیار زیاد از دوست عزیزم که زحمت کشید و فعلا یک طرح تخیلی و در عین حال بسیار نزدیک به طرح اصلی ارائه کرد. دوست عزیز کمی عکس پیوست شده توسط منو با کیفیت بدش زوم کنی به قسمتهای اتصال برجک ها و همچنین قسمت دور آرم شبکه 1 طرحت بیشتر نزدیک میشه. کمی هم برجک ها کلفت تر بشن فوق العاده میشه. من در آخر بسیار بسیار از زحمتت ممنون. دوست خوبم یک خواهشی هم که داشتم با فرمت cdr برام نفرست. ai باشه بهتره. شما طراح واردی هستید و اگه فرصت بکنید ممنون میشم بعد رفع اشکالات طرح ، کمی رنگ و رویی بهش بدید. منتظرم

e-hesami

Member
آقا یک آرم بهتر پیدا کردم. ببین با این میشه کاری کرد؟

پیوست ها

2.7 کیلوبایت · بازدیدها: 268

Mahdi

آرم شبکه استانی تبریز با تغییراتی که خواستید
فرمت AI حجمش زیاد می شد
فکر کنم ارزش داشته باشه یه کرل نصب کنید و از فایل cdr استفاده کنید

موفق باشید
مهدی

پیوست ها

• Shabakeh ostani tabriz new.rar
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 104

e-hesami

Member
دوست عزیزم بخدا قصد اذیت ندارم. ولی یک جوری هست. البته تقصیر شما نیست ها. شما این کاری هم که برای بنده انجام میدید زیادی هست. ولی شما طراح هستید. طرح رو با توجه به عکس جدیدی که پیوست کردم کمی اگه امکانش هست جوری کنید که برای یک طرح که در بیلبود خواهد بود اماده کنید. اگه امکانش باشه یک نمونه بصورت ساده و در صفحه سفید و یک نمونه هم طراحی شده باشه. برای مثال منظورم اینکه مثل عکسی که پیوست میکنم نمونه طراحی شدتون مثل اون باشه. در بالاش یا پایینش هم بنویسید شبکه استانی سهند. (مثل طرح پیوستی من ، همون که نوشته شده : «شرکت پرتو جم گستر تبریز یا اینترنت هوشمند» ) در کل بسیار بسیار ممنون.

پیوست ها

• SARA-Internet Card 3-1.jpg
    SARA-Internet Card 3-1.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • SARA-Internet Card 3-2.jpg
    SARA-Internet Card 3-2.jpg
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 15

Mahdi

دوست عزیزم بخدا قصد اذیت ندارم. ولی یک جوری هست. البته تقصیر شما نیست ها. شما این کاری هم که برای بنده انجام میدید زیادی هست. ولی شما طراح هستید. طرح رو با توجه به عکس جدیدی که پیوست کردم کمی اگه امکانش هست جوری کنید که برای یک طرح که در بیلبود خواهد بود اماده کنید. اگه امکانش باشه یک نمونه بصورت ساده و در صفحه سفید و یک نمونه هم طراحی شده باشه. برای مثال منظورم اینکه مثل عکسی که پیوست میکنم نمونه طراحی شدتون مثل اون باشه. در بالاش یا پایینش هم بنویسید شبکه استانی سهند. (مثل طرح پیوستی من ، همون که نوشته شده : «شرکت پرتو جم گستر تبریز یا اینترنت هوشمند» ) در کل بسیار بسیار ممنون.

دوست عزیز فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدید
اینجا تاپیک آرم شرکتهاست نه design کارت و بیلبورد
شما از آرم طراحی شده در طرحتون می تونید استفاده کنید
در تاپیکی مجزا در انجمن فتوشاپ مطرح کنید انشاءالله جواب بگیرید

موفق باشید
مهدی

e-hesami

Member
من معذرت میخوام. چشم. ولی حداقل شما طرح آرم شبکه رو با آرم جدید و کمی بزرگتر که پیوست کردم بدید من در انجمن فتوشاپ مطرح میکنم تا طرحی دوستان برام آماده کنند. منتظرم بسیار ممنون.

mrnhmrnh

New Member
سلام مهدی جون
واسه آرم شرکت نفت ازت ممنونم
می خواستم ببینم آرم مربوط ایزوهای مختلف رو داری ؟
اگه اونا رو هم بذاری برام واقعا لطف می کنی
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا