دریافت اطلاعات به صورت غیر منظم از دیتابیس

saeed_g21

Member
سلام به همه دوستان

من یک سئوالی دارم لطفا راهنماییم کنید
میخوام مثلا از کد 1 تا کد 10 گزارشگیری کنم ولی کد 6 و کد 8 رو نمی خوام گزارشگیری کنم چطوری می تونم اینکارو انجام بدم ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
به نظر من یه متغیر مثل $i بزار توی حلقه ای که داری نتایج رو نمایش میدی و هر بار $i++ رو اجرا کن هر وقت که i=6 یا 8 بود با یه if نتایج رو نشون نده و برو سراغ بعدی :) البته این همین الان به ذهنم رسید شاید راه های بهتری هم باشه.

parsiteam

Member
یا اینکه بیای فقط id فیلد رو چک کنی . اگر 6 یا 8 بود ازش رد شو.اگر تعداد اینایی که میخوای ازشون رد بشی زیاده بهتره داخل یک آرایه بزاری همشونو رو بعد وقتی داری بانک رو پردازش میکنی چک کنی اون id داخل آرایه هست یا نه . فکر کنم این بهترین روشه .

موفق باشید .

sunrise

Member
کد:
select * 
from `table`
where id not 
in ( 6, 8 )
البته اين روش که شما گفتيد خوبه، منتها فکر نمي کنم اون چيزي که دوستمون مطرح کردند روش حلش اين باشه، چرا که قرار هست 10 رکورد خونده بشه که از اين بين وقتي به فچ رکورد 6 يا 8 رسيد، نبايد اطلاعات اون رکورد پردازش بشه و خب ممکنه شناسه رکوردي که بعنوان رکورد ششم خونده ميشه عددي نابرابر 6 باشه و مثلا 18 باشه، البته اگه شناسه رکوردهاي مورد نظر دقيقا 6 و 8 باشه، روشي که شما ارائه کرديد کاملا درست بوده و بهينه هست.

Masoud1365

مدیر انجمن
روشی که من گفتم فکر کنم بهتره چون کاری با شناسه ی رکورد نداره که چنده و رکورد 8 یا 6 رو نشون نمیده حالا شمناسه میخواد 6 یا 8 باشه یا هر چیز دیگه ! فرقی نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا