دریافت آنلاین ارز

_SaeedGh_

Member
سلام خدمت دوستان عزیز وبمستر.

یک سوال دارم که سالهاست بی‌جواب مونده و ذهنم رو مشغول کرده! :shock:
گهگاهی ایمیل‌هایی از دوستان خارج از ایران دریافت میکنم که تمایل دارند محصولات مجازی ما (پلاگین و قالب و...) رو خریداری کنند. اما با توجه به اینکه امکان پرداخت توسط Paypal در سایت وجود نداره، یا باید محصولات خواسته شده رو به اونها هدیه بدیم و یا اصلاً در اختیارشون قرار ندیم. دلیل اینکه سراغ پی‌پال نرفتم اینه که اجازه فعالیت به ایرانی ها رو نمیده. :sad: بنابراین من ریسک نکردم و حساب پی‌پال غیر قانونی و با اطلاعات غیر واقعی باز نکردم.

الان سوالم از شما دوستان گرامی اینه که شما برای خرید و فروش هاست و سرور چطور بر این مشکل فایق اومدید؟! و دوستانیکه امکان پرداخت با Paypal رو در سایتشون گذاشتند، آیا ریسک کردند یا اینکه یک راه قانونی هم وجود داره؟ :?:

برای من مهم نیست که حتماً امکان پرداخت Paypal در سایتم وجود داشته باشه اما آیا هیچ راهی هست که کاربران خارج از ایران هم بتونند پرداخت رو بصورت آنلاین انجام بدند؟

(با فرض اینکه شخص مورد اعتمادی در خارج از ایران نداریم)
با سپاس فراوان.

_SaeedGh_

Member
تشکر می کنم از اینکه بنده رو راهنمایی کردید!
شنیده بودم که مجید آنلاین عوض شده اما نمیدونستم وضعیت اینقدر خرابه. :sad:

Mozafary

Member
کسانی که شخصی در خارج از ایران ندارن دو راه پیش رو دارن:
۱-حواله به خارج
۲-این کلاه اون کلاه میکنن و اسم و مشخصات جعلی و کلی دردسر میرن جلو و یا از همکارها کمک میگیرن.
اما اینها در مورد پرداخت به خارج هست.
در مورد دریافت از کسانی که حساب paypal یا moneybooker و امثالهم دارن باید کمک بگیرید.
اگر خواستید میتونید به من پیفام بدید تا در این مورد کمکتون کنم.

_SaeedGh_

Member
ممنونم. اطلاعاتی که دادید تا حدود زیادی درسته اما همونطور که در پست اول هم نوشتم، سوال من چیز دیگه ایه. میخوام ببینم چطور میشه سرویس پرداخت آنلاین رو در سایت راه اندازی کرد (برای دریافت ارز).

اگر خواستید میتونید به من پیفام بدید تا در این مورد کمکتون کنم.

کمک که میخوام اما نه به اون شکل که مد نظر شماست. :wink: فقط میخوام بدونم که آیا راهی هست که بتونم بدون واسطه چنین سرویسی رو راه اندازی کنم یا خیر.

باز هم ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا