aliReza
Well-Known Member
اگر از آن دسته افزادی هستید که قصد دارید از سیستم جوملا به سیستم وردپرس مهاجرت کنید، پیشنهاد میکنم این راهنما را مطالعه کنید.
من اینکار رو با این نسخه ها انجام دادم و کاملا نتیجه گرفتم.
وردپرس نسخه 2.7.1 دریافت
جوملا نسخه 1.5.20 دریافت
اسکریپت مبدل دریافت
پس از اینکه وردپرس رو نصب کردید، در root اصلی سایت و در کنار پوشه های wp-admin wp-content wp-includes یک پوشه جدید به نام export ایجاد کنید.
اسکریپتی که دریافت کردید حاوی 2 فایل بیشتر نیست، config.php و index.php
این دو فایل رو به فولدر export انتقال بدید.
فایل config.php رو باز کنید.
قسمت اول مربوط به اطلاعات دیتابیس جوملا و قسمت دوم مربوط به اطلاعات دیتابیس وردپرس می باشد.
به پیشوند جدول های دیتابیس جوملا توجه کنید که حتما با متنی که در فایل کانفیگ وارد میکنید تطابق داشته باشد.
پس از اون وارد
شوید.
حالا میتوانید از موضوعاتی که میخواهید فایل هارا وارد وردپرس کنیم.
روی بعضی نسخه های قبل مشکل ؟؟؟؟ شدن فایل ها وجود داشت، اما با این فیکس که Azeem Khan منتشر کرده مثل اینکه این مشکل حل شده است.
بعد از این روند میتونید به راحتی وردپرس رو به نسخه های جدید تر مثل همین نسخه 3 اپدیت کنید.
موفق باشید
علیرضا
من اینکار رو با این نسخه ها انجام دادم و کاملا نتیجه گرفتم.
وردپرس نسخه 2.7.1 دریافت
جوملا نسخه 1.5.20 دریافت
اسکریپت مبدل دریافت
پس از اینکه وردپرس رو نصب کردید، در root اصلی سایت و در کنار پوشه های wp-admin wp-content wp-includes یک پوشه جدید به نام export ایجاد کنید.
اسکریپتی که دریافت کردید حاوی 2 فایل بیشتر نیست، config.php و index.php
این دو فایل رو به فولدر export انتقال بدید.
فایل config.php رو باز کنید.
قسمت اول مربوط به اطلاعات دیتابیس جوملا و قسمت دوم مربوط به اطلاعات دیتابیس وردپرس می باشد.
به پیشوند جدول های دیتابیس جوملا توجه کنید که حتما با متنی که در فایل کانفیگ وارد میکنید تطابق داشته باشد.
پس از اون وارد
کد:
http://example.com/export
حالا میتوانید از موضوعاتی که میخواهید فایل هارا وارد وردپرس کنیم.
روی بعضی نسخه های قبل مشکل ؟؟؟؟ شدن فایل ها وجود داشت، اما با این فیکس که Azeem Khan منتشر کرده مثل اینکه این مشکل حل شده است.
بعد از این روند میتونید به راحتی وردپرس رو به نسخه های جدید تر مثل همین نسخه 3 اپدیت کنید.
موفق باشید
علیرضا