همونطور كه دوستمون گفت ميتوني روبك بيشتر كار كني
رو تكست ها هم بيشتر كار كن هنوز جاي كار داره
رو تركيب رنگ هم كار كن البته اينا نظر شخصي منه
موفق باشيد
کار خوبی شده منتها من اگر جای شما بودم اصولا کار رو خیلییییییییییییی خلوت تر از این کار میکردم.
ببین واسه ایده گرفتن یه نگاه به تابلوهای برندهای معروف دنیا بنداز.
مثلا تابلوی فست فودِ مک دونالد رو که حتما دیدی. کاملا ساده با پس زمینه ی قرمز و یه آرم مک دونالد. همین!
بعد همین تابلو ببین چقدر طرفدار پیدا کرده. دلیلش اینه که طراحش بجای اینکه وقتش رو بذاره روی اینکه کلی عناصر مختلف
در اون تابلو استفاده کنه ، بیشتر وقتش رو گذاشته روی اینکه چه رنگی میتونه مخاطب رو به سمت فست فود بکشه؟!
مثلا رنگ قرمز کلا رنگ اشتها آوری هست! یا رنگ زرد آرم مک دونالد یادآور رنگ سیب زمینی هست!
این موارد باعث میشه که مخاطب این تابلو رو هیچ موقع از یاد نبره.
یا مثلا در مورد محصولات ورزشی. نمایندگی های نایک یا آدیداس و ... رو نگاه کن. همگی فقط یک زمینه ی ساده و روی اون یک لوگوی شیک انداختن.
نظر من اینه که شما هم یک زمینه ی کاملا ساده کار کن. نهایتا یه پترن ساده هم میتونی کار کنی. چون موضوع مربوط
به پوشاک و مانتو و ... هست. و روی اون بدون هیچ افکت یا عنصر اضافی اسم فروشگاه رو با رنگ مشخصی بنویس.
تابلوی مغازه رو همیشه طوری کار کن که طرف فقط با یک نگاه متوجه ی موضوع بشه.
اینطوری شلوغ بودن طرح ، چشم بیننده رو توی تابلو خیلی مشغول میکنه و مثلا اگر کسی با ماشین از کنار این مغازه رد بشه
شاید فرصت اینکه تابلو رو بطور کامل بخواد تماشا کنه رو نداشته باشه.
کاملاً با حرف های سارا خانوم مفافقم.
به نظر من براش یک لوگو طراحی کن و از رنگ ها هم خیلی استفاده کن.
یا اینکه از یه نماد مربوط به پوشاک زنانه استفاده کن و بعد با یک فونت توپ روش بنویس اسمشو.
من که خودم حقیقتش هر وقت تو خیابون یه تابلوی شلوغ و درهم ریخته میبینم، حوصله نمیکنم نگاهش کنم.
ولی وقتی یه تابلوی خلوت و خوشرنگ و هنرمندانه و الی آخر، مثل همون مک دونالد که سارا هاین گفت، رو میبینم، دلم میخواد وایسم و هم یکسره نگاش کنم!