درس بزرگ از استیو جابز

iran-TEC

Member
دیروز کنفرانس اپل بود. صرفنظر از اینکه اصلا” این کنفرانس چه محتوایی داشت و شخص استیو جابز کیست یک چیز برای من درس بزرگی بود. درس متعهد بودن به کاری که می کنی! ولو اگر خودت معلوم نباشد تا کی اصلا” زنده هستی!
جابز مدتهاست سرطان دارد و شاید اگر فناوری برتر دنیا در این زمینه که در کلینیک تخصصی سرطان در کالیفرنیا وجود دارد به کمک او نمی آمد زودتر از این حرفها وداع کرده بود. دیروز او در شرایطی به کنفرانس آمد که وضعیت جسمی او کاملا” هویدای ضعف مفرط بدنی اش بود. موجودی نحیف که حتی با آن کسی که 3 ماه قبل در معرفی ایپد 2 دیدیم خیلی فرق میکرد.
اما آنچه باید درس برای همه ایرانیان باشد متعهد بودن او به کارش است. او میلیاردها دلار پول دارد. اصلا” نیازی نیست بیش از این پول بخواهد چون تا سه نسل بعد از او هم می توانند در رفاه مطلق به معنای واقعی کلمه بخورند و بخوابند! تشنه پول هم نیست اما تشنه پولسازی است. نیازی به دیده شدن بیش از این هم ندارد. آنقدر معروف است که میتواند تا سالها فقط برود مصاحبه کند و همه ببینند و بارها قصه او را بشنوند.
او با وضعی بر روی سن کنفرانس رفت که مشخصا” حاکی از آن بود که کاهش وزن شدیدی داشته و بر اثر درمانهای شیمیایی سرطان بسیار ضعیف شده است. اما چون میدانست میلیونها نفر منتظرند ببینند او چه خواهد گفت آمد! اصلا” اگر جز این شخصیت از او سراغ داشتند که کسی منتظرش نبود! همه میدانند همه چیز کار او نیست اما میخواهند از زبان او بشنودند. چرا؟
jobs-health-2.jpg

دیشب من درس بزرگی گرفتم. درس اینکه یک انسان میتواند تا آخرین لحظه انسان مفید باشد. می تواند طوری کار کند که گویی لبخند مرگ به او شوخی است. می تواند طوری روح و شور ایجاد کند که جسم نحیفش هم نیروی محرکه هزاران نفر در موفق ترین شرکت دنیا باشد.
کار دیروز او یک درس بزرگ بود برای مسئولان ما. برای آنهایی که دو هفته امور مملکت را تعطیل میکنند و در کنج خانه می نشینند. برای آنهایی که اگر بدانند دیگر وزیر نیستند برایشان مهم نیست چه بشود چه نشود! برای مسئولانی که مصداق ضرب المثل “دیگی که برای من نجوشد میخواهم اصلا” چیزی در آن نجوشد!” هستند. برای آنهایی که در خسارت زدن به مملکت برای رقابتهای ناسالمشان خیلی راحت هستند. برای آنهایی که اول خودشان دوم خودشان و سوم خودشان فقط مهم هستند! من دیشب مسلمانی در او دیدم….

منبع : وب شهر

آخرین ویرایش:

bluekerm

Member
مگه استیو جابز مسلمانه؟! :-? یا شاید منظورتونو اشتباه فهمیدم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا