درس افزار حسابان با mmb و پلاگین آریانا

مفیدی

New Member
دانلود درس افزار حسابان ساخته شده با mmb و پلاگین آریانا

با سلام

دوستان عزیز لطفاً نگاهی به درس افزار زیر که با mmb و پلاگین آقای پرستگاری - برای امنیت آن -ساخته شده، بیندازید. خوشحال می شوم نظرات شما را درباره ی آن بدانم.

با تشکر

مهدی مفیدی احمدی

پیوست ها

• Hesaban_L1.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 270
آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
از لحاظ محتوای آموزشی برنامه ی خوبی هست، اما باید بیشتر روی گرافیکش کار کنید، گرافیک جذابی نداره.
ضمن اینکه در قسمت خودآزمایی اگر فیلد مربوط به هر تست زیر همون سوال بود بهتر میشد، یعنی به شکلی طراحی میشد که جواب هر سوال رو زیر همون سوال وارد میکردید، یا بصورت آزمون چهارگزینه ای طراحی میشد.

موفق باشید

DiR3CToR

Member
سلام در مورد امنیتش یعنی میفرمایید قابل برگردوندن به سورس اصلی نیست؟

DiR3CToR

Member
خوب یه تست امنیتی

سورس ریپ شده شما داخل نرم افزار MMB اماده برای تغییر

abh2xkpdnjag07fv2yf.jpg

نرم افزار شما کامپایل شده + پلاگین کرک شد + با تغییرات برای مثال اسم پروژه شما رو عوض کردم + اضافه کردن متن

ouw7kcdo2i2qi26om22.jpg

موفق باشید

nevercom

درواقع محافظت از طریق پلاگین آریانا به سبک دیگه ای هست.
سورس رو میشه از پلیر استخراج کرد، اما اسکریپت ها و دستورات رو نمیشه تغییر داد، چون از طریق پلاگین اجرا میشن و فایل همراه پلاگین که حاوی کدها هست محافظت شده هست.

پس تست امنیتی باید روی فایل همراه پلاگین صورت بگیره که آیا میشه محتواش رو مشاهده کرد و تغییر داد یا خیر

از دیگر امکانات این پلاگین این است که اگر کسی فایل را دیکامپایل نماید و کوچکترین تغییری در آن ایجاد نموده و مجددا فایل را کامپایل نماید، دیگر پلاگین کار نخواهد داد.
و این مهمترین مزیت این پلاگین خواهد بود!
خب اینکه شما با اعمال تغییرات پروژه رو کامپایل کردید، ناقض متن بالا هست (که از توضیحات مربوط به پلاگین هست)

DiR3CToR

Member
درواقع محافظت از طریق پلاگین آریانا به سبک دیگه ای هست.
سورس رو میشه از پلیر استخراج کرد، اما اسکریپت ها و دستورات رو نمیشه تغییر داد، چون از طریق پلاگین اجرا میشن و فایل همراه پلاگین که حاوی کدها هست محافظت شده هست.

پس تست امنیتی باید روی فایل همراه پلاگین صورت بگیره که آیا میشه محتواش رو مشاهده کرد و تغییر داد یا خیر

جواب مثبت هست. و قابل تغییر هستند.
اگر به توضیح قبل از تصویر دوم توجه کنید نوشتم + کرک پلاگین ( حالا اینجا عبارت کرک یک تعریف کلی هست )

در ضمن اگر به فرض شما سورس رو از پلیر هم جدا کنی قابل اجرا و کامپایل مجدد نیست چون پلاگین دیگه کار نمیکنه عکس دوم کامل رد شدن از این مورد و موردهایی که شما فرمودین رو تصدیق میکنه

من پست ویرایش شده شما رو ندیدم در کل قابل دور زدنه کمی وقت گیر اما شدنی

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب یه تست امنیتی

سورس ریپ شده شما داخل نرم افزار MMB اماده برای تغییر
خوب مسلما نتیجه دکمپایل شما باید همانند عکس 1 باشه چون روش تامین امنیت پلاگین آریانا همونطور که جناب Nevercom توضیح دادن کدگذاری دستوراتست نه تامین امنیت فایل از دکمپایل شدن.
نرم افزار شما کامپایل شده + پلاگین کرک شد + با تغییرات برای مثال اسم پروژه شما رو عوض کردم + اضافه کردن متن
چیزی رو که من توی عکس 2 مشاهده میکنم چیزی نیست که شک یا یقین من رو به کرک پلاگین آریانا ببره چون شبیه به تغییر دادن Caption فرم توسط تابع SetWindowText یا پلاگینهای موجود و عکس گرفتن از فرم و انداختن یک عکس روی آن است , البته این گفته های من مبنی بر تکذیب حرف شما نیست ولی برای بنده که این شواهد قانع کننده نیست چون توی عکس 1 شما نشون دادین که برای نمایش متن Security test از شی Text استفاده کردین ولی تو عکس 2 اون متن Security test روی مسائل حل شده رو پوشونده در صورتی که چنین چیزی غیر ممکنه چون حالت Transparenty رو داره و نمیتونه شبیه به انداختن عکس روی عکس گرفته شده از فرم باشه!!!! :shock:

آخرین ویرایش:

DiR3CToR

Member
خوب مسلما نتیجه دکمپایل شما باید همانند عکس 1 باشه چون روش تامین امنیت پلاگین آریانا همونطور که جناب nevercom توضیح دادن کدگذاری دستوراتست نه تامین امنیت فایل از دکمپایل شدن.
چیزی رو که من توی عکس 2 مشاهده میکنم چیزی نیست که شک یا یقین من رو به کرک پلاگین آریانا ببره چون شبیه به تغییر دادن caption فرم توسط تابع setwindowtext یا پلاگینهای موجود و عکس گرفتن از فرم و انداختن یک عکس روی آن است , البته این گفته های من مبنی بر تکذیب حرف شما نیست ولی برای بنده که این شواهد قانع کننده نیست چون توی عکس 1 شما نشون دادین که برای نمایش متن security test از شی text استفاده کردین ولی تو عکس 2 اون متن security test روی مسائل حل شده رو پوشونده در صورتی که چنین چیزی غیر ممکنه چون حالت transparenty رو داره و نمیتونه شبیه به انداختن عکس روی عکس گرفته شده از فمر باشه!!!! :shock:

گرچه این یک توهینه اما اینجوری ادامه میدیم که شما منظوری نداشتید در ضمن بنده نیازی نمیبینم که بخوام بیام به قول شما اون کارهایی که گفتید رو انجام بدم . فقط یک تست بود و بس.
اما در مورد اظهار نظرات کاملا غیر تخصصی شما که کاملا واضح هست در زمینه حفاظت تخصصی ندارید بنده حاضرم فیلم هم براتون تهیه بکنم که فقط نشون بدم حرفی که شما میزنید هیچ پشتوانه فنی نداره.
در مورد اون تکست هم فقط روی بکگراند یک نوشته ساده نوشه شده و همین و بس حالا شما کدوم قسمت رو میخوای بنده تغییر بدم... البته توسط فیلم که یه موقع نیاید بگید با فتوشاپ تغییر دادی.!
در هر صورت هدف بنده یک تست بود و کاملا قابل نفوذ هست اینکارم نکردم که بیام ریز مسائل رو توضیح بدم فقط هدف این بود که بهتره بیشتر روی این مورد کار بشه.... حالا شما میگی نه..

بسیار خوب بهترین پلاگینی هست که من دیدم امنیت عالی حرف و پستامو پس میگیرم!

موفق باشید

DiR3CToR

Member
عکس بکگراند رو تغییر دادم و کامپایل مجدد امیدوارم با تغییر بکگراند در فتوشاپ اشتباه گرفته نشه
met3en2z5ba25uk7nmeo.jpg

Shahim

Active Member
دوست عزیز اصلا کی گفته که امنیت از نظر بازنگشتن به سورس هست؟
شما اگر می تونید اسکریپت های اصلی رو بازیابی کنید و تغییر بدید.

DiR3CToR

Member
دوست عزیز اصلا کی گفته که امنیت از نظر بازنگشتن به سورس هست؟
شما اگر می تونید اسکریپت های اصلی رو بازیابی کنید و تغییر بدید.

بسیار عالی اسکریپت صفحه اول

کد:
If (AriyanaFirstRun=0) Then
  AriyanaFirstRun=1
  PluginRun("Ariyana","Set_Handler")
  var$ = <SrcDir>+'CF.db|'+<SrcDir>+'Ariyana.dll'
  PluginSet("Ariyana","var$")
  PluginRun("Ariyana","Set_CrackFile")
  Address$=<SrcDir>+'CoF.db'
  PluginSet("Ariyana","Address$")
  PluginRun("Ariyana","Set_ScriptFile")
  For i=1 To 1
    Val$=CHAR(i)
    PluginSet("Ariyana","Val$")
    PluginRun("Ariyana","Run_Script")
    PluginGet("Ariyana","Script$")
    Script$[i]=Script$
  Next i
End
**-------------------------------------------
v$='hes'
RunScriptCode("Script$[1]","")
حالا اگر سازنده این نرم افزار مشکلی نداره کدوم اسکریپت مد نظرتون هست تغییر و کامپایلش کنم.

درب ضمن اگر اسکریپتهایی که وابسته به پلاگین منظورتون هست اونها هم قابل بازگردانی و تغییر هستند.

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
گرچه این یک توهینه اما اینجوری ادامه میدیم که شما منظوری نداشتید در ضمن بنده نیازی نمیبینم که بخوام بیام به قول شما اون کارهایی که گفتید رو انجام بدم . فقط یک تست بود و بس.
بنده هیچ موقع تو این انجمن و هیچ انجمن دیگری به خودم اجازه ندادم که به کسی توهین کنم اگه گفته من توجه میکردین کاملا محترمانه و توی گفتم اشاره کردم که البته این گفته های من مبنی بر تکذیب حرف شما نیست یعنی بنده نمیگم که دروغ میگین ولی این شواهد من یکی رو که قانع نکرد , ضمنا البته شما باید این موضوع رو به شکلی نه برای بنده بلکه دیگر دوستان و مهمتر از همه جناب m javad اثبات کنید چون دارین امنیت پلاگین آریانا رو تکذیب میکنید و این چهره پلاگین رو به شکل بسیار بدی خراب میکنه بهترم هست که اون فیلم رو برای خود جناب m javad بفرستین.
اما در مورد اظهار نظرات کاملا غیر تخصصی شما که کاملا واضح هست در زمینه حفاظت تخصصی ندارید
ولی این مورد بیشتر به شما میخوره تا من , قبلا هم یکی از کاربران ادعای متخصص بودن در زمینه تامین امنیت و همینطور مهندسی معکوس رو داشتن و بنده رو ملامت میکردن در صورتی که در آخر برخلاف گفته هاشون که امنیت بسیار بالایی رو برای پروژشون به ارمغان آوردن سورس کارشون رو براشون پیوست کردم پس بهتره وقتی از میزان اطلاعات بنده اطلاعی ندارین قضاوت بی مورد نکنید.

silvercover

کاربر متخصص
این نقص ها هم یه بار به نوعی در انجمن MMBForums بهش اشاره شده بود...

تجربه بیش از 10 سال با بیلدر که باز هم توسط اعضا با توجهی مواجه خواهد شد:

تلاش مضاعفی (با شاید بیش از حد) برای حفظ امنیت انجام ندید. برنامه های ساخته شده با بیلدر رو میشه به انواع و اقسام مختلف بازسازی و شبیه سازی کرد.

مفیدی

New Member
با سلام

دوستان عزیزم، این گونه صحبت و مباحثه کردن در شأن سایت وزین و کم نظیر مجیدآنلاین نیست. بنده اگر مقدار کمی هم احتمال می دادم که با زدن این تاپیک این گونه مباحث ایجاد می شود، قید آن را می زدم و جای دیگری مراجعه می کردم.

DiR3CToR عزیز، حداقل بنده در لحن جناب لوسیفر بی ادبی خاصی مشاهده نکردم، حداقل برای بنده، کار علمی یعنی استدلال قطعی با دلایل روشن!! تشکیک در یک ادعای علمی نه تنها نباید شما را ناراحت کند بلکه در صورت جواب منطقی به ادعا مقام و مرتبه ی شما را بالاتر خواهد برد.

ار این حرف ها گذشته، مباحث شما، بنده را هم قانع نکرد. تغییر بک گراند و گذاشتن سورس صفحه اول که در دسترس همگان است، دلیلی بر کرک دیتابیس اصلی که فایل اجرایی بر اساس آن بنا شده است، نیست. بنده به عنوان سازنده این نرم افزار، هیچ مشکلی ندارم!! لطف کنید آزمون را که در هفت دقیقه طراحی شده، 3 دقیقه ای کنید، فایل را یک بار دیگر کامپایل و آن را دقیقاً مانند گذشته آپلود نمایید و ثابت بفرمایید پلاگین آریانا امنیت ندارد.

منتظرم

موفق باشید.

24 بهمن 1390

nevercom

این بحث ها میتونه مفید باشه، به شرطی که هیچ یک از طرفین اینطور برداشت نکنند که از طرف شخص مقابل تخصصشون زیر سوال رفته.

ببینید، برطبق گفته ی سازنده ی پلاگین؛ جواد عزیز، با تغییر دادن سورس و کامپایل مجدد، دستورات پلاگین اجرا نمیشه، پس اگر اینطور باشه این قسمت مشکل داره و باید مورد بررسی قرار بگیره (یعنی یک نکته ی مثبت در ابن بحث ها، بهبود یک محصول)

ضمن اینکه تاکید بر روی امنیت دیتابیس همراه پلاگین هست که تمام دستورات درون اون ذخیره شده.
اولین نکته اینه که میشه امنیتش رو از بین برد یا خیر و نکته ی بعد اینکه اینکار چقدر هزینه بر (زمان بر) هست.

حالا بهتر هست این بحث ادامه پیدا کنه و همه کمک کنن تا یک تست واقعی روی پلاگین انجام بگیره، شاید در انتها باعث بشه امنیت بیشتری برای پلاگین فراهم بشه.

موفق باشید

DiR3CToR

Member
خوب قبل از زدن پست هام فکر میکردم این تاپیک میتونه مباحث خوبی رو برای همه داشته باشه و دلیل گذاشتن عکسها هم ادامه بحث های امنیتی بود اما متاسفانه تبدیل شده به Challenge Me . اون یکی میاد حرف خودش و میزنه توهین میکنه بعد میگه منظورم اون نبود! یکی پست میده دوستش میاد ازش تشکر میکنه! حالا اگر کاربری باشه فعالیتی نداشته باشه چند نفری باید ببرنش زیر سوال و برای کاری ازش تشکر نکنند چون هوا برش میداره!! آقا این ایرانی بازیها رو بزارید کنار والا کسی بیاد در مورد امنیت کارهای من نظر بده یا کوچکترین چیزی دستشم میبوسم..شده مهدکودک تو دروغ میگی و این اونجوری نیست و من اونجوری بودم و..... کلا حق با شماست. دلیلی که هیچوقت اکثر ایرانیها نمیتونند در مبحث امنیت پیشرفت کنند همین مسائل هست چون جوری برخورد میشه که کلا آدم دوست داره به امنیت ضربه بزنه تا کمک! البته نه شخص بنده من که کار و تخصصم در دنیای واقعیم مشخص هست و نیاز به میدان مبارزه در نت رو ندارم!

در هر صورت در این تاپیک از افرادی مثل nevercom و Silvercover تشکر میکنم که حداقل کاملا از روی اصول و سواد و منطق صحبت میکنند. بنده دیگه هیچ اشتیاق و علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم.

پلاگین و امنیت بسیار عالی هست به امید موفقیت و بهتر شدن این پلاگین گر چه MMB برای من با توجه به پایانش به تاریخ پیوسته
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

msafiary

New Member
خوب قبل از زدن پست هام فکر میکردم این تاپیک میتونه مباحث خوبی رو برای همه داشته باشه و دلیل گذاشتن عکسها هم ادامه بحث های امنیتی بود اما متاسفانه تبدیل شده به Challenge Me . اون یکی میاد حرف خودش و میزنه توهین میکنه بعد میگه منظورم اون نبود! آقا این ایرانی بازیها رو بزارید کنار والا کسی بیاد در مورد امنیت کارهای من نظر بده یا کوچکترین چیزی دستشم میبوسم..شده مهدکودک تو دروغ میگی و این اونجوری نیست و من اونجوری بودم و..... کلا حق با شماست. دلیلی که هیچوقت اکثر ایرانیها نمیتونند در مبحث امنیت پیشرفت کنند همین مسائل هست چون جوری برخورد میشه که کلا آدم دوست داره به امنیت ضربه بزنه تا کمک! البته نه شخص بنده من که کار و تخصصم در دنیای واقعیم مشخص هست و نیاز به میدان مبارزه در نت رو ندارم!

من نیز تا حدودی با نظر شما موافقم ولی با شناختی که از جناب لوسیفر دارم مطمئنم که ایشون نه تنها به شما بلکه تا به حال به هیچ کسی تو این انجمن توهین نکردند.من هم خودم مثل شما یک کاربر گمنام و تازه واردم.باور کنید این طور نیست "یکی پست میده دوستش میاد ازش تشکر میکنه! حالا اگر کاربری باشه فعالیتی نداشته باشه چند نفری باید ببرنش زیر سوال و برای کاری ازش تشکر نکنند چون هوا برش میداره!".من هر روز میام به فروم و دلخوشی من هم به همین مطالب جدیده که بعضا توسط افرادی مثل شما که فعالیتی ندارن (به قول خودتون)منتشر میشه. اتفاقا من وقتی تاپیک شما رو دیدم بسیار خوشحال شدم که قصد کمک داشته و برای بهتر شدن این پلاگین این تاپیک رو زدید نه اثبات خودتون و برای این کارتون هم یک تشکر و یک تذکر دارم .
اول اینک شما اومدید و یک پلاگین رو که ماه ها روی امنیتش تاکید شده بود با کار خارق العادتون ردش کردید."دست مریزاد"
دوم اینکه وقتی شما کار بزرگی انجام می دید باید شیوه ی ارائه تون هم بزرگ باشه.مثلا اینکه سورس کار رو که دکامپایل کردید بذارید نه عکس یا فیلم یا این چیزا .و این خیلی از سوء تفاهم هار رو بر طرف می کرد.
بنده کوچکتر از اون چیزی هستم که بخوام در مورد کار شما یا افراد دیگری که در این تالار هستند نظری بدم اما واقعا افسوس می خورم که چرا یک حرکت که میتونه شروع یک کار بزرگ باشه با ایجاد یک سوء تفاهم کوچک از بین بره .:rose:

m javad

کاربر متخصص
با سلام به همه دوستان
من در مورد برنامه جناب آقای مفیدی صحبت میکنم
چون اصل این پست مربوط به برنامه ایشون بود که متاسفانه منحرف شد و ای کاش این مباحث در پست دیگری دنبال میشد (که میبایست دوستان رعایت این مورد رو میکردند)

در مورد این برنامه و مقطع سنی که قرار هست از اون استفاده بکنه میتونم بگم مهمترین عامل محتویات آموزشی نرم افزار هست و اینکه کاربر بتونه در کمترین زمان ، بیشترین استفاده رو از نرم افزار بکنه
راسش من به شخصه از گرافیک کار چندان راضی نبودم، جای این رو داشت که گرافیک بهتری براش در نظر میگرفتید
در مورد ضعف و یا قوت محتویات هم که من نمیتونم صحبتی بکنم
ولی این رو یادم هست که ما (من و هم مقطعیهای دوران دبیرستان) بیشتر به دنبال نمونه سوال بودیم تا شرح درس
نظرم این هست که در این قسمت نرم افزار بیشتر کار کنید بهتر خواهد بود
با آرزوی موفقیت برای شما

جدیدترین ارسال ها

بالا