Fa درست کرده پس زمینه

skyblu

Member
من در پروژه ام می خواهم پشت صفحه پروژه ام یک backGround باشد ، یعنی صفحه نارنجی فایل پیوست شده ، چه object ی باید اضا فه کنم که این کار را انجام دهد . روی projects Setting کلیک می کنم می توانم صفحه مشکی فایل پیوست شده ،را درست کنم ،صفحه نارنجی را چه شکلی درست کنم ؟

پیوست ها

• 1.rar
    167.2 کیلوبایت · بازدیدها: 67

m javad

کاربر متخصص
بیشتر توضیح بدید
یعنی فقط میخواهید عکسی که ضمیمه کردید پشت زمینه ی کارتون بشه؟؟؟؟!!!!!

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
بر روی آیکون صفحه مورد نظرتان دابل کلیک کنید و طبق پیوست زیر تصویرتان را وارد کنید

موفق باشید

پیوست ها

• backgrnd.jpg
    backgrnd.jpg
    69.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13

skyblu

Member
شما سوال مرا درست متوجه نشدید ، طبق فایلی که پیوست کردم ، پس زمینه مشکی با تنظیم object settins ، در قسمت full screen
در بخش solid fill رنگ مشکی تنظیم می کنیم . اما یک پس زمینه روی پس زمینه مشکی است ، که پس زمینه نارنجی است که با یک ابعاد خاص تنظیم شده است . و روی این پس زمینه نارنجی ، صفحه کاری مولتی مدیا بیلدر است . من این پس زمینه نارنجی را با این ابعاد چه شکلی بوجود بیاورم ؟

m javad

کاربر متخصص
یه مشکلی وجود داره و اون اینه که من نمیدونم شما دقیقا چی میخواهید!!!
یه نمونه براتون گذاشتم ببینید مشکلتونو حل میکنه.
اگر حل نشده دقیقا توضیح بدید چی میخواهید

پیوست ها

• sample.zip
    83.9 کیلوبایت · بازدیدها: 38

msnv

Well-Known Member
اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید برای Fullscreen برنامه بجای استفاده از رنگ، از تصویر استفاده کنید
که در این صورت از تصویر زیر پیروی کنید
اگر این منظورتون نیست، توضیح بیشتر بفرمائید

موفق باشید

پیوست ها

• backimg.JPG
    backimg.JPG
    54 کیلوبایت · بازدیدها: 4

skyblu

Member
با سلام و سپاس

ببنید، شما برای صفحه کاری مالتی مدیا ، دو تا background در نظر بگیرید . background بزرگتر که تمام صفحه مانیتور را می پوشاند ، یک صفحه زرد رنگ باشد . background دوم باید در وسط صفحه باشد و این فایل که براتون پیوست کردم ، باشد ،و بعدی صفحه کاری مالتی مدیا بیلدر ، امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .

m javad

کاربر متخصص
راسش من گیج شدم.
میشه یه تصویر نهایی از چیزی که میخواهید بزارید. یعنی عکسش رو بسازید ببینیم چی میشه.

skyblu

Member
شما سعی کنید این background حبابی را بیاورید وسط صفحه؟ فایل را پیوست کردم؟

پیوست ها

• 400.rar
    35.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
ok!
این چیزی که میخواهید نمیشه
منظورم اینه که این امکان توی بیلدر نیست. تنها کاری که میشه کرد اینه که شما هردو رو یه عکس بکنید (عکس زرد و حباب یکی باشن که حباب تو اون عکس وسط قرار داره)
یعنی هر دوتا رو باهم یکی بکنید. و حتما باید تیک Try to Change to رو هم بزنید که با تغییر رزولیشن ، وسط بودن اون هم به هم نخوره

Member
فکر کنم این اون چیزیه که دنبالش میگردی (البته باس با دقت کارش کنی نه مثل من 3 سوت)

پیوست ها

• K1Sample.rar
    631.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا