درست نبودن زمان نشان داده شده برای سرور

masima

Member
سلام

یک مشکل پیش اومده ؛ اگه کسی میدونه ؛ بگه لطفا چجوری حلش کنم ؟ :)

وقتی که زمان رو با تابع date می گیرم ؛ از زمان ساعت سرورم ( ویندوز ) چند ساعتی عقب تره !
به نظرتون چرا این اتفاق می افته ؟

من قبلا هم همین مشکل رو داشتم ( پس از نصب ومپ ) ولی یادم نیست چیکارش کردم که درست شد !

فرض کنید زمان سرور (ویندوز) من 2011-08-02 13:00:00 اینجوریه ؛ حالا اگه با تابع date زمان رو نشون بدم ؛ این رو نشون میده : 2011-08-02 09:08:00 یعنی حدود 4 ساعت عقب تره ! :-?

با راهنمایی که دوستم Domanjiri کرد ؛ برای date.timezone در فایل php.ini مقدار UTC رو با Asia/tehran جایگزین کردم ؛ ولی باز هم نشد ؛ در حال حاضر زمان رو 1 ساعت جلوتر نشون میده ؛ کسی میدونه چرا اینجوری میشه ؟
با سپاس :rose:

masima

Member
فهمیدم مشکل از کجاست !
نسخه ویندوز من زمان tehran رو +3:30 میدونه ؛ در حالی که کد Asia/Tehran اون رو +4:30 !
کلی مخ مون رو کار گرفت ! بیخودی ! :)

masima

Member
سلام بی معرفت !
واسه ماها هم tehran +3:30 ئه.. توی همون تب Time Zone ببین که اون تیک پایین هست یا نه؟ ( باید باشه)
نه .. نیست !
پس چرا اون رو +4:30 میدونه ؟ ( اگه گفتی .. ؟ )

عَی بابا...دلم هم نمیاد ضد حال بزنم [ آیکون من ِ خبیس:evil:
اِ .. بیا جون من بزن ! :snap:

M_cover

Member
باور کن فقط یه شوخی بود، باور کن..

ای آقا اینجا هم تو دنیای مجازی دعوا .... از این تکه ها داش
Domanjiri
به ما هم زیاد انداخته شما جدی نگیر (حالا ما خودمونو پیر انجمن فرض کردیم ) :دی

داش راستی من هم همین مشکلو دارم اما از نوع درجه یک ..... :دی
زمان UTC من وقتی میگیرم چند ساعت جلو تر نشون می ده ویندوز هم چک کردم ساعت UTC ویندوز درست کار میکنه اما وقتی
echo می کنم در ومپ سرور اینجوری ااااااااااا !!!!!!!!

masima

Member
Domanjirii : "باور کن فقط یه شوخی بود، باور کن.."
باور میکنم ؛ چون دوست گلمی ! :)
Domanjiri: " ولی بهت حق میدم، الان که نوشتم رو می خونم می بینم که [ بدبختانه ] هر جوری میشه خوندِش... "
Domanjiri: "هِی...اصلن حالم گرفته شد... "
نگران نباش ؛ من جور خاصی نخوندم :green:من اصلا ناراحت نشدم
(فکر کنم ) تو هم نباش ناراحت! منم باهات شوخی کردم ..
Domanjiri: "فریب است این سخن سازی، فریب است/که من خود شرمسار کار خویشم/مگر احساس گنجد در کلامی؟ ( آخ که چه راست گفتی..)مگر/الهام جوشد با سرودی؟/مگر دریا نشیند در سبویی؟/مگر پندار گیرد تار و پودی؟ "
قشنگ بود ..

از همه این ها بگذریم ؛ جناب M_cover هم این مشکل رو دارند ؛ من تنها جوابی که به فکرم میرسه همونی که چند پست پیش گفتم ؛ یک تفاوت یک ساعته بین مبنای زمان ؛ از نظر ویندوز و timezone وجود داره ؛ و نمیدونم چرا !

آخرین ویرایش:

MMSHFE

Active Member
دوست گرامی، مشکل بخاطر این DST یا Daylight Saving Time هست یا همون یک ساعت که موقع بهار میاد عقب و موقع پاییز میره جلو (شایدم برعکس) اما در هر حال، باید به این نکته هم دقت کنید که باید بطور دستی تست کنید و ببینید سروری که سایتتون روش هست، توی منطقه DST هست یا نه چون اگه نباشه، ساعت بطور خودکار جابجا نمیشه و خودتون بطور دستی برای نیمه اول و نیمه دوم سایت باید شرط بگذارین که ساعت رو جابجا کنه (حتی با وجود استفاده از date_default_timezone_set). همچنین باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که ساعت سرور هاست (معمولاً) و ساعت ویندوز خودمون (اغلب) با ساعت اتمی همزمان نیستن و چند دقیقه ای با هم اختلاف دارن و نباید انتظار داشته باشیم وقتی سایت رو آپلود کردیم، ساعت سایت دقیقاً همون چیزی باشه که توی ویندوزمون میبینیم. البته این نکته آخری درمورد زمانی که روی لوکال تست میکنیم مهم نیست چون سرور و کلاینت، در حقیقت یک سیستم هستن.
موفق باشید.

masima

Member
البته این نکته آخری درمورد زمانی که روی لوکال تست میکنیم مهم نیست چون سرور و کلاینت، در حقیقت یک سیستم هستن.
ممنون از توضیحتون ؛ این مشکل دقیقا روی لوکال دارم ! و همین فکر من رو مشغول کرده ؛ که چرا این اتفاق می افته ! همونطور که توی پست 1 گفتم ؛ در حال حاضر حتی با استفاده از اون دو روش (مراجعه به پست 1 و 2) ؛ این اختلاف ، دقیقا به1 ساعت رسیده ؛ که زمان رو 1 ساعت جلوتر نشون میده !

M_cover

Member
آقا ما مشکل UTC داریم کسی نیست حل کنه ...
هم همین مشکلو دارم اما از نوع درجه یک ..... :دی
زمان UTC من وقتی میگیرم چند ساعت جلو تر نشون می ده ویندوز هم چک کردم ساعت UTC ویندوز درست کار میکنه اما وقتی
echo می کنم در ومپ سرور اینجوری ااااااااااا !!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا