درد دست هنگام کار با موس

سلام دوستان متاسفانه به علت درد شدیدی که هنگام کار با موس برام پیش می آید چندین ماهه که یک ساعت هم طرف 3 بعدی نرفتم :cry: دیگه دیوونم کرده اما چند روز که با موس کار نمی کنم دردش آروم میشه از موس پد (باشتک زیر دست موس) و از هر نوع مدل موس استفاده کردم اما فایده ای نداشته درد کف دست شروع میشه و به انگشت کوچک (نه سبابه) میزنه بعضی وقت ها هم درد مثل یه حالت داغ شدن ماهیچه های همون کف دست زمانی که درد شدید میشه به آرنج هم میزنه خلاصه سرتون رو درد نیارم خیلی افسرده شدم دیگه اصلا نمی شه با موس کار کنم:cry: خواهش می کنم اگر پیشنهادی دارید حتما بهم بگید چندین ساله عمرم رو صرف 3 بعدی کردم اگه الان بیخیالش بشم تاثیر خیلی بدی روم میزاره

javad2493

Member
پیشنهاد من اینه که از قلم نوری استفاده کن. اگه بتونی هزینه کنی مدل offlline ش رو بگیری خیلی راحت تر میتونی کار کنی.
ولی حتماً پیش یه متخصص برو یه موقع خدای نکرده جدی نباشه.

سلام خیلی ممنون که به اینجا سر زدی در مورد قلم نوری اول اینکه خیلی قیمتش بالا هست مخصوصا الان که دیگه در اوج آسمونه ولی یه مشکل دیگه هم که وجود داره من اکثرا تمام کارهام رو توی مایا انجام می دم و قلم نوری برای برنامه های حکاکی مثل zbrush و modbox مناسبه (اینجوری که شنیدم )پس باعث میشه سرعت کار خیلی پایین بیاد در ضمن چند وقت پیش رفتم سراغ یه متخصص گفت که یه هفته به دستت استراحت بده و باهاش کار نکن من به جاش دو هفته هم استراحت کردم و درد هم از بین رفت ولی حالا که دوباره با موس کار می کنم درد وحشتناکش دوباره سراغم اومده خیلی حالم گرفته شده:cry:

aliamel

کاربر فعال
می تونید به پزشک معالج دیگه مراجعه و تا اون موقع از دست دیگه برای انجام کارها استفاده کنید.
وقتی راه حل برای مشکل شما وجود داره نگرانی و ناراحتی معنایی نداره!

javad2493

Member
سلام خیلی ممنون که به اینجا سر زدی در مورد قلم نوری اول اینکه خیلی قیمتش بالا هست مخصوصا الان که دیگه در اوج آسمونه ولی یه مشکل دیگه هم که وجود داره من اکثرا تمام کارهام رو توی مایا انجام می دم و قلم نوری برای برنامه های حکاکی مثل zbrush و modbox مناسبه (اینجوری که شنیدم )پس باعث میشه سرعت کار خیلی پایین بیاد در ضمن چند وقت پیش رفتم سراغ یه متخصص گفت که یه هفته به دستت استراحت بده و باهاش کار نکن من به جاش دو هفته هم استراحت کردم و درد هم از بین رفت ولی حالا که دوباره با موس کار می کنم درد وحشتناکش دوباره سراغم اومده خیلی حالم گرفته شده:cry:

با قلم نوری طراحی سه بعدی هم انجام میشه. من خودم تو محیط های سه بعدی باهاش کار نکردم ولی خیلی هارو دیدم که باهاش خیلی سریع کار میکنن.(اولین بار که با موس کار میکنی هم همینطوره! بهش عادت میکنی.)
خیلی وقت پیش حدودا 2-3 سال پیش توی برنامه ی سینمای حرفه ای یک یارویی صحنه های کامپیوتری فیلم رو با قلم نوری به صورت سه بعدی شبیه سازی میکرد. مثلا نشون میداد یارو یه راه پله با نرده هاش رو خیلی سریع با قلم نوری طراحی میکرد. یا یک ستون میساخت و ازش چند تا کپی میگرفت و اینجوری خیلی سریع چندین ستون برای یک سالن طراحی میشد. بقدری طرف حرفه ای شده بود که وقتی طراحی میکرد به نظر کار راحتی میومد! فقط باید بهش عادت کنی.
البته درسته. قیمتش بالاست اون هم تو این موقعیت...! میتونی مدل های آنلاینش رو بگیری ارزونترن. 2-3 هفته پیش یه مدل حرفه ایش رو قیمت کردم حدود 400 تومن بود. البته الان قطعاً گرون تر شده!

قبلا اسم این بیماری رو شنیده بودم و از همین نگران بودم که این بیماری باشه نمی دونم این بیماری درمان داره ؟ آیا میشه بعد از درمان دوباره کار سه بعدی انجام داد میشه از قلم نوری استفاده کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا