درخواستAudioVisualization برای بیلدر

mahdi6

Member
سلام
عرض ادب و احترام
برای کارم به AudioVisualization یا رقص نور در بلیدر برای فایل های صوتی احتیاج دارم
خود بلیدر دو نمونه داره ولی خیلی جالب نیستند
ممنون میشم در این مورد دوستان راهنمایی بفرماییند
با تشکر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
به جز این ها چیز خاصی نمیتونید توی بیلدر پیدا کنید

باید خودتون درست کنید البته قبلا توی یه نمونه مثال امید جان یه جالبش رو درست کرده بودن که انجمن رو سرچ کنید پیدا میکنید یه پلیر بود فک کنم

m javad

کاربر متخصص
پلاگین xtmedia رو یه نگاهی بهش بندازید
رقص نور خود مدیا پلیر ویندوز رو براتون میاره
اینکه کدون رقص نور فعال باشه رو باید خودتون از توی رجیستری تغییر بدید
موفق باشید

mahdi6

Member
اینکه کدون رقص نور فعال باشه رو باید خودتون از توی رجیستری تغییر بدید

سلام
عرض ادب و احترام
این تیکه را که گفتید متوجه نشدم میشه دقیق تر بفرمایید
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
این آدرس لیست رقص نورهای Windows Media Player 9 تو رجیستری هست (برای باز کردن رجیستری عبارت regedit رو تو run بنویسید و اجرا کنید):

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer\Battery\Presets

تو این قسمت تنظیمات اون رقص نور ها ثبت میشه
میتونید با تغیر تو این قسمت خودتون تعیین کنید که کدوم رقص نور فعال باشه
چون خود پلاگین این امکان رو اضافه نکرده
برای مابقی ورژن هایWindows Media Player هم باید چک کنید که آدرس حتما همین باشه و اگر نبود آدرس اونها رو هم به دست بیارید (اسم یکی از رقص نور هارو تو رجیستری جستجو کنید)
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خاطرم هست تو برنامه ی DMFX که یه برنامه ی Media Player نوشته شده با MMB هست، این Visualization ها موجود بود، یادم نیست دقیقاً از کدوم پلاگین استفاده شده بود ولی گمان میکنم Media FX یا چیزی شبیه به این بود
اگر اشتباه نکنم همین پلاگین یا یه پلاگین دیگه امکتن استفاده از پلاگین های WinAMP رو هم فراهم میکرد.
البته ممکنه باگ هایی داشته باشه چون مدت زمان زیادیه آپدیت نشده.

پیشنهاد میکنم این برنامه رو دانلود کنید و بررسیش کنید (البته من نسخه ی جدیدش رو ندیدم): http://www.dmxmedia.co.uk/

m javad

کاربر متخصص
خاطرم هست تو برنامه ی DMFX که یه برنامه ی Media Player نوشته شده با MMB هست، این Visualization ها موجود بود، یادم نیست دقیقاً از کدوم پلاگین استفاده شده بود ولی گمان میکنم Media FX یا چیزی شبیه به این بود
اگر اشتباه نکنم همین پلاگین یا یه پلاگین دیگه امکتن استفاده از پلاگین های WinAMP رو هم فراهم میکرد.
البته ممکنه باگ هایی داشته باشه چون مدت زمان زیادیه آپدیت نشده.
تا اونجایی که یادمه با وین ویستا و 7 مشکل داره (شایدم من نسخه قدیمی ترش رو داشتم)
به همین خاطر معرفی نکردم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا