درخواست Upload امضا و لوگو

giahchin

Member
سلام آقا مجيد،
مي خواستم بدونم نميشه در صفحه مشخصات در قسمت كنترل پنل لوگوها دوتا كليد Upload براي دريافت دو تصوير كوچولو و ناقابل ، يكي براي Logo و ديگري براي امضا اضافه كني كه ما نخواهيم منت اين سايتها Share رو بكشيم كه هميشه هم تعطيله و بجاي امضامون يك ضربدر
قرمز ميزاره .
اگه تونستي كه خدا يك امضا در دنيا و صد لوگو در آخرت بهت بده
و الا حداقل يك سايت خوب و هميشه فعال رايگان براي Share معرفي كن.

sign1.jpg

saman_sweden

Active Member
آقا در قكر اين موضوع هستيم كه يه فضاي ثابت به logo هاو امضاءها اختصاص بدهيم تا دوستان ديگر مشكلي نداشته باشند

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
آقا در قكر اين موضوع هستيم كه يه فضاي ثابت به logo هاو امضاءها اختصاص بدهيم تا دوستان ديگر مشكلي نداشته باشند
البته این امکان در phpbb تعبیه شده است فقط کافیست آن را فعال نمود ولی مشکلی که دارد این است که هر کس هر لوگویی که دلش بخواهد رو هاست میریزد و مایه دردسر میشود. :wink:

shahrokh_xp گفت:
saman_sweden گفت:
البته این امکان در phpbb تعبیه شده است فقط کافیست آن را فعال نمود ولی مشکلی که دارد این است که هر کس هر لوگویی که دلش بخواهد رو هاست میریزد و مایه دردسر میشود. :wink:
حق با شماست ! :? به نظر من 1 هفته به صورت ازمايشي فعال كنيد ! :wink: به كاربران هم بفرماييد لازم نيست تمام درايوهاي كامپيوترشان را به خاطر 2 تا عكس آپلود كنن ! :D

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا امكان آپلود كردن لوگو رو واسه كاربرا فعال كردم.. ديگه چي ميخواين؟ :wink: :lol:

همچنين اين امكان هم هستش كه يك عكس رو از يك سايت ديگه با دادن آدرسش ترانسفر كنيد اين طرف...

فقط اين نكته رو الان بگم..عكسهايي كه آپلود ميشن هر روز چك ميشه :wink:

مجيد

MrMohi

Active Member
آقا مجید ! اینکه عکس بزرگتر از 6 کیلو بایت رو قبول نمیکنه!!!ا

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اصلش همينه ديگه :wink: لوگو بايد يك چيز كوچيك و كم حجم باشه
:wink:
مجيد

Majid گفت:
آقا اصلش همينه ديگه :wink: لوگو بايد يك چيز كوچيك و كم حجم باشه
:wink:
مجيد
مجيد جان سر كارشون گذاشتي ؟ :lol: همين اواتار من 8.3 كيلوبايت هست با اينكه كوچيكه ! البته من كه هاست رايگان زياد دارم و نيازي به آپلود ندارم ولي مجيد جان پيشنهاد ميكنم حداقل تا 18 كيلوباتش كن ! :oops:

دلم واسه كسايي ميسوزه كه آواتارشون 6.01 كيلوبايت هست ! :) :) :)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

نه آقا سر كاري كجا بوده! 8O
من اگر مريخواستم سر كار بذارم اصلا اين قسمتو فعال نميكردم :wink:

آخه شما حسابشو بكن يك نامه كه ميخواد لود بشه اگر 10 نفر به اون ريپلاي كرده باشن و هر كدوم فقط آواتار هاشون 20 كيلوبايت باشه فقط 200 كيلوبايت واسه آواتر ميره... ديگه بقيه امضا ها و smile ها هم بماند!..

حالا در هر صورت من مقدارشو به 10 كيلو بايت افزايش دادم

مجبد

طبق معمول حق با مجيد محترم ميباشد ! 8) اما مجيد جان شما كه DSL داريد ! ما هم يكجوري كنار مياييم ! اگه به 40GB ارتقا بديد خيلي عالي ميشود ! چون من نصف هاردمو ميتونم اپلود كنم و نصف باقيش هم تو يه آيدي ديگه اپلود ميكنم ! :oops: عجب آواتاري ميشه ها ~! :wink:

parpar

Member
من نمیدونم چه جوری میشه بدون اینکه اندازه ی عکس تغییر کنه حجمشو کم کرد
میشه کسی راهنمایی کنه منو

Babak Sateli

Active Member
parpar گفت:

دوست عزيز

در حالتي كه مي خواهيد تصوير را به صورت فرمت GIF ذخيره كنيد مي توانيد با
كاهش دادن تعداد رنگ ، بدون تغيير اندازه عكس ، حجم آن را كاهش دهيد.

در زماني كه تصوير شما JPG است در هنگام ضبط كيفيت تصوير ( كه معمولا از 1 تا 10 است )
را طوري تنظيم كنيد كه بهترين كيفيت و پايين ترين حجم را بدست آوريد.
البته در نسخه جديد فتوشاپ اين عدد تا 12 هم مي باشد.

موفق باشيد

Zanguei

Member
parpar گفت:
اگه يك تصوير تو فتوشاپ درست كردي اونو با فرمت jpg ذخيره كن و بعد دوباره عكس رو با ACD Photo Enhance بازش كن و دوباره رو همون فايل save as بزن.البته يادت باشه در موقع ذخيره كردن قسمت دكمه option رو چك كني كه Image quality بر روي پيش فرض خود ACDSee يعني عدد 65 تنظيم شده باشه.بعد از دخيره حجم فايل رو با حجم قبلي مقايسه كن!

جدیدترین ارسال ها

بالا