درخواست flash page flip

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوستان .

من می خواستم بدونم که flash page flip ساده و روانی وجود داره که بتونم تحت وب اجراش کنم .

بهتره کاری که میخوام انجام بدم رو مختصر توضیح بدم .

من می خوام یک portfolio بنویسم با asp.net که بانک اطلاعاتیم sql server هست .
برای نمایش کاتالوگ های شرکت میخوام از این فرمت استفاده کنم . خوب کاملا مشخص هست که داینامیک بودن
برام بسیار اهمیت داره . توی جستجویی که توی وب کردم ظاهرا فقط با xml پل ارتباطی برقرار میکنه این دسته کامپوننت ها.

حالا می خوام بدونم که کامپوننتی سبک و داینامیک وجود داره که امکان ساخت همچین ارایه portfolio رو به من بده یا نه ؟

راستی من این نسخه رو هم پیدا کردم که زمبل زیمبولش زیاده ... .

XML Flash Page Flip

ضمنا در فروم هم جستجو کردم ......

سپاس . { کیارش جان یک نگاه فوری }

++Hadi++

Active Member
سلام
اگه در همین انجمن برنامه فلش سه چهار تایپیک پایین تر می رفتین و تایپیک ورق خوردن کاغذ رو پیدا می کردین نیازی به زدن تایپیک نداشتین .
در ضمن نمونه های دیگه ای هم هست .
بای...

ممنون از برخورد محترمانه شما دوست من .

من سوال پرسیدم . من و شما وظیفه داریم به عنوان کاربر فعال جواب دوستان رو بدیم . کمی صبور بودن خوبه .
سوال من در ارتباط با انجام اینکار بود .
سوال من اینجاست که در 3 پست پایین تر آیا کامپوننتی با XML رو شما گذاشتید .!!!!

موفق باشید .
:cool:

آخرین ویرایش:
ممنون از مدیر انجمن flash .

که بسیار تایید کردن صحبت دوستمون . زمان بسیار خوبی داشته باشید .

کیارش جان تاپیک رو ببند .

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام دوستان .

من می خواستم بدونم که flash page flip ساده و روانی وجود داره که بتونم تحت وب اجراش کنم .

بهتره کاری که میخوام انجام بدم رو مختصر توضیح بدم .

من می خوام یک portfolio بنویسم با asp.net که بانک اطلاعاتیم sql server هست .
برای نمایش کاتالوگ های شرکت میخوام از این فرمت استفاده کنم . خوب کاملا مشخص هست که داینامیک بودن
برام بسیار اهمیت داره . توی جستجویی که توی وب کردم ظاهرا فقط با xml پل ارتباطی برقرار میکنه این دسته کامپوننت ها.

حالا می خوام بدونم که کامپوننتی سبک و داینامیک وجود داره که امکان ساخت همچین ارایه portfolio رو به من بده یا نه ؟

راستی من این نسخه رو هم پیدا کردم که زمبل زیمبولش زیاده ... .

xml flash page flip

ضمنا در فروم هم جستجو کردم ......

سپاس . { کیارش جان یک نگاه فوری }

سلام
ببین من خیلی توی وب گشتم بهترین نمونه ای که گیرم اومده بود رو گذاشتم توی همون تاپیکی که رفتی بقیه نمونه ها پولی بود و قیمت های زیادی هم داشتن . حالا اگر چیز بهتری پیدا کردی لطفا برای ما هم بذار .
موفق باشی

امیر جان ممنون از جوابت .

من هم خیلی گشتم .
امیر جان اون فایل رو گرفتم و لی مشکل حجم و فانکش های زیادی داره .
و نمی تونست برای یک وب اپلیکیشن ازش استفاده بشه .
من باز هم میگردم اگر به نتیجه رسیدم هم توی ASP.Net و هم اینجا میزارم .

باز هم سپاس امیر جان .

arjmand200

Member
اگه به xml تسلط داری از این فریمورک استفاده کن لازم نیست تو فلش اشنایی داشته باشی ضمنا بهترین کامپوننتها و نمونه های پولی هم هیچ موقع همچین امکاناتی ندارن یا اگه داشته باشن باید خیلی تو کد نویسی تسلط داشته باشی
نمونه هاش رو هم ببین خیلی سادس

http://megazine.mightypirates.de/

amird

خبرگان انجمن فلش
امیر جان ممنون از جوابت .

من هم خیلی گشتم .
امیر جان اون فایل رو گرفتم و لی مشکل حجم و فانکش های زیادی داره .
و نمی تونست برای یک وب اپلیکیشن ازش استفاده بشه .
من باز هم میگردم اگر به نتیجه رسیدم هم توی ASP.Net و هم اینجا میزارم .

باز هم سپاس امیر جان .

ببین این خوبیش به اینه که هر صفحه به صورت مجزا بارگذاری می شه . و اگر هر صفحه خوب بهینه سازی کنی به راحتی می تونی توی کارای وب ازش استفاده کنی .
این خوبیش به اینه که نه نیاز داره به فلش تسلط داشته باشی نه به xml فقط کافی عکسای هر صفحه رو درست کنی . به نظر من که انتخاب خوبی ولی بازم خودت می دونی ...

موفق و پیروز باشی

ممنون امیر جان . کمی اطلاعات در رابطه با فلش دارم .

در رابطه کار با فایل xml که صحبتی نمیکنم . مشکل من ساخت اینها نبود ظاهر بو د ... حتما نگاه میکنم . ببینم چه میتونم بکنم .

ممنون .

++Hadi++

Active Member
ممنون از برخورد محترمانه شما دوست من .

من سوال پرسیدم . من و شما وظیفه داریم به عنوان کاربر فعال جواب دوستان رو بدیم . کمی صبور بودن خوبه .
سوال من در ارتباط با انجام اینکار بود .
سوال من اینجاست که در 3 پست پایین تر آیا کامپوننتی با XML رو شما گذاشتید .!!!!

موفق باشید .
:cool:

سلام
بنده حقیر از شما دوست عزیز معذرت می خوام و از شما ممنونم که برای بنده تعیین تکلیف می کنین که چیکار بکنم و چیکار نکنم .
من فکر کردم اگه به اون تایپیک سر بزنید ، دو تا نمونه گذاشتم که حتما به درد شما می خوره .
در او تایپیک دو تا نمونه کتاب هست که یکیش با ایکسمل هست و یکیش بدون ایکسمل و بعد از تسلط می تونین اونا رو تغییر بدین .
اگه دنبال کامپوننت هم هستین که بگم در این فروم من یه نمونه از کامپوننت کتابهای ورق خور رو برا اکشن اسکریپت 2 گذاشته بودم که اگه به عنوان کاربر فعال می گشتین می تونستین پیداش کنین .
یه وقتایی به حماقت خودم افسوس می خورم که سعی می کنم به هر کسی جواب سوالشو بدم و بعد چیزی که می شنوم این هست ::mad: :snap:
و حس الانی من در کل این هست ::sad:
:-?
بای...

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا