sagit29
New Member
سلام
اول به همه خسته نباشید میگم (به این دلیل که چند روزه دارم فقط تاپیک های این قسمت رو میخونم هنوز تموم نشده)
دوم اینکه اگه جای تاپیک اشتباهه شرمنده (آخه تازه کارم)
یه سری درخواست داشتم چون توی هیچ تاپیکی ندیدم گفتم بیام یه تاپیک بزنم.
یه سیستم مدیریت محتوا میخوام با:
- قابلیت راهاندازی فتوبلاگ و دستنوشته که امکانات زیر رو داشته باشه
1-قابلیت طراحی صفحاتش بصورت سفارشی باشه( مثل سیستم های وبلاگ ایرانی که با استفاده از تگ اونها میتونی هر جوری که دلت بخواد قالب طراحی کنی. فقط کافیه از اون تگ ها استفاده کنی.
2-درقسمت فتوبلاگ بازدید کننده ها بتونن به عکس نمره و نظر بدن.
2- ،، ،، ،، بشه در صفحه اصلی جدید ترین تصاویر و یا تصاویر با بیشترین نمره رو در سایز کوچیچ نمایش بده.
3- ،، ،، ،، بتونم دسته بندی تصاویر داشته باشم. یه جور دارکتوری برای هر موضوع
4-در قسمت روز نوشت هم که مثل بقیه سرویس وبلاگ ها (این قسمت زیاد مهم نیست
نمیخوام مقل بقیه سایت های دیکه حالت وبلاگی داشته باشه (میدونید که !!!) دیگه همه سایت ها عین هم شده فقط توی رنگ بندی فرق دارن.
قسمت اول یعنی طراحی به دلخواه خیلی مهمهاگه میشه با معرفی سیستم ها چند تا سایتی که با اون سیستم کار شده رو هم معرفی کنید....
اول به همه خسته نباشید میگم (به این دلیل که چند روزه دارم فقط تاپیک های این قسمت رو میخونم هنوز تموم نشده)
دوم اینکه اگه جای تاپیک اشتباهه شرمنده (آخه تازه کارم)
یه سری درخواست داشتم چون توی هیچ تاپیکی ندیدم گفتم بیام یه تاپیک بزنم.
یه سیستم مدیریت محتوا میخوام با:
- قابلیت راهاندازی فتوبلاگ و دستنوشته که امکانات زیر رو داشته باشه
1-قابلیت طراحی صفحاتش بصورت سفارشی باشه( مثل سیستم های وبلاگ ایرانی که با استفاده از تگ اونها میتونی هر جوری که دلت بخواد قالب طراحی کنی. فقط کافیه از اون تگ ها استفاده کنی.
2-درقسمت فتوبلاگ بازدید کننده ها بتونن به عکس نمره و نظر بدن.
2- ،، ،، ،، بشه در صفحه اصلی جدید ترین تصاویر و یا تصاویر با بیشترین نمره رو در سایز کوچیچ نمایش بده.
3- ،، ،، ،، بتونم دسته بندی تصاویر داشته باشم. یه جور دارکتوری برای هر موضوع
4-در قسمت روز نوشت هم که مثل بقیه سرویس وبلاگ ها (این قسمت زیاد مهم نیست
نمیخوام مقل بقیه سایت های دیکه حالت وبلاگی داشته باشه (میدونید که !!!) دیگه همه سایت ها عین هم شده فقط توی رنگ بندی فرق دارن.
قسمت اول یعنی طراحی به دلخواه خیلی مهمهاگه میشه با معرفی سیستم ها چند تا سایتی که با اون سیستم کار شده رو هم معرفی کنید....