درخواست 2 کد اکشن اسکریپت

سلام
از دوستان خواهش می کنم اگر کسی دو کد زیر را در اختیار دارد و یا توانایی نوشتن ان را دارد به من کمک کند

من می خواهم 2 بخش ایجاد بشه بخش اول ورود پسورد یعنی کاربر یک یوزر و پسورد ایجاد کنه و این اطلاعات به صورت رمز در یک نوت پد ذخیره بشه و در بخش دیگری وقتی کاربر یوزر پس را وارد می کند خود فلش ان را از نوت پد فراخوانی کند و از حالت کد خارج کند و بعد از مقایسه کاربر را به فریم بعدی بفرستد
البته در سایت سرچ کردم و یک کد پیدا کردم برای ذخیره در نوت پد و فراخوانی ولی تمی توانم ان را به صورت رمز در بیاورم ویا چک پسورد را بنویسم ممنون می شم دوستان کمک کنند

اینم لینک دانلود اون کدی که پیدا کردم
http://www.box.net/shared/4cwz1zo4k4

mohsensemsarpour

کاربر فعال
این کار رو می تونید با نرم افزار mdm zinc انجام بدید برنامه رو نصب کنید کمی کار کنید سپس اینجا بنویسید تا توضیح کامل بدم

موفق باشید

www.iranax.co.cc آپلود رایگان عکس به صورت نامحدود

این کار رو می تونید با نرم افزار mdm zinc انجام بدید برنامه رو نصب کنید کمی کار کنید سپس اینجا بنویسید تا توضیح کامل بدم

موفق باشید

www.iranax.co.cc آپلود رایگان عکس به صورت نامحدود

دوست گرامی من این برنامه را تصب کردم ولی چیز زیادی متوجه نشدم اگر میشود من را راهنمایی کنید ممنون

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خوب بهترین راه مطالعه راهنمای mdm هست چند نمونه کار رو هم اونجا کامل توضیح داده ببینید سوال داشتید هر قسمت رو بگید در خدمتم اینطوری نمی شه خیلی بخش داره که اینجا نمی شه توضیح داد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا