درخواست 2 کار

SnoopBoy

New Member
سلام . خسته نباشید. ببخشید من مبتدی هستم و دنبال 2تا آموزش یا اگه ممکنه PSD هستم عکسهاشو می زارم اگه ممکنه کمکم کنید جواب بگیرم

v8iwaesv4gxggyimg5hy.jpeg

v8wi84mis02dlsf9lq9a.gif

ممنون بابت کمکتون:rose:

moslancer2

Member
دوست عزیزم من برای اولی که متن سه بعدی هست توی امضام آموزش دوم دارم (قالب کلی ایجاد این متن ها) افکت هاش دلخواه اگر خواستی بگو بگم چی کار کنی... برای دومی هم اگر پیدا کنم برات میذارم...:rose::wink:

moslancer2

Member
دوست عزیز اگر عجله نداری من برات کار دوم رو pdf کنم؟ میخوای؟ امروز میذارم برات...

moslancer2

Member
بله ممنون می شم . عجله ندارم . اگه لطف کنید ایشالله بتونم جبران کنم

خواهش میکنم دوست من... این حرفا چیه جبران چیه... فقط یه موضوع اینکه کاری که من میکنم فقط شاید یکم شبیه بهش بشه یعنی راهی میرم که نزدیک بهش باشه...:rose:

moslancer2

Member
دوست عزیز کدوم حالت دوست داری؟؟

پیوست ها

• test-.jpg
    test-.jpg
    24.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • test--.jpg
    test--.jpg
    23.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • test---.jpg
    test---.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
دوست عزیزم برات آموزش رو قرار دادم امیدوارم که بکار بیاد... میتونی بیشتر وقت بذاری روش چون من در وقت کم ساختم ممکنه ایراداتی داشته باشه... حالت کلی همینه و میشه از هر نوع راهی رفت... از براش های مختلف استفاده کرد و غیره... اما من چون گفتم شاید براش های مورد نیاز رو نداشته باشی از این راه رفتم:rose::wink:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1113254#post1113254

SnoopBoy

New Member
آقا ممنون . خیلی عالی بود آموزشتون . این 3d رو اگه ممکنه PSD بدید چون خودم یکی ساختم ولی مثل این نشد . فایل رو گذاشتم شما ببینید

پیوست ها

• 3d.rar
    112 کیلوبایت · بازدیدها: 2

moslancer2

Member
آقا ممنون . خیلی عالی بود آموزشتون . این 3d رو اگه ممکنه PSD بدید چون خودم یکی ساختم ولی مثل این نشد . فایل رو گذاشتم شما ببینید

دوست عزیز من راستش متوجه نشدم... این فایلی که دادین رو سه بعدیش رو مثل اون متن 3d میخواین یا اینکه همون 3d رو متنش رو میخواین؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا