درخواست یک کلمه طراحی شده با نرم افزار خوشنویسی

arashspy

New Member
سلام دوستان ،
ویندوز من 8 هستش نرم افزار های خوشنویسی روش نصب نمیشه
از دوستان تقاضا دارم یک کلمه هست اگه می تونن بنویسن برای من ارسال کنن ممنون می شم البته فونت نستعلیق دارم اما یک مقدار اون چیزی که من می خوام فرق داره.

کلمه " سکه " رو می خوام با نستعلیق البته با این تفاوت که حرف س دندانه دار نباشه چون می تونستم با فونت نستعلیق بنویسم همین رو اما من می خوام حرف س به صورت کشیده شده و بدون دندانه باشه

یه چیزایی شبیه این ____که اگه دوستان نرم افزار خوشنویسی دارن ممنون می شم این کلمه رو بنویسن برا من ارسال کنن . فقط اگه زحمت کشیدید ، عکس فایل رو یا psd شو با کیفیت بالا ارسال کنید.

ممنون از لطف تون

rahnema1

New Member
سلام دوستان ،
ویندوز من 8 هستش نرم افزار های خوشنویسی روش نصب نمیشه
از دوستان تقاضا دارم یک کلمه هست اگه می تونن بنویسن برای من ارسال کنن ممنون می شم البته فونت نستعلیق دارم اما یک مقدار اون چیزی که من می خوام فرق داره.

کلمه " سکه " رو می خوام با نستعلیق البته با این تفاوت که حرف س دندانه دار نباشه چون می تونستم با فونت نستعلیق بنویسم همین رو اما من می خوام حرف س به صورت کشیده شده و بدون دندانه باشه

یه چیزایی شبیه این ____که اگه دوستان نرم افزار خوشنویسی دارن ممنون می شم این کلمه رو بنویسن برا من ارسال کنن . فقط اگه زحمت کشیدید ، عکس فایل رو یا psd شو با کیفیت بالا ارسال کنید.

ممنون از لطف تون

من با آخرین ورژن فونت ایران نستعلیق انجام دادم شد تازه انواع کشیدگی س رو هم داره اگه خواستی کشیدگی س رو کمتر کنیم
seke.gif

Yunes.grapix

Well-Known Member
آرش جان من هم ویندوز ایت دارم و از نرم افزار میرعماد دارم استفاده می کنم ، اگه نسخه اصلی رو خریداری کنی چنین مشکلاتی نداری و به راحتی اجرا می شه .

arashspy

New Member
من با آخرین ورژن فونت ایران نستعلیق انجام دادم شد تازه انواع کشیدگی س رو هم داره اگه خواستی کشیدگی س رو کمتر کنیم
مشاهده پیوست 100524

مرسی از لطف تون مرسی کارم راه افتاد فقط اگه آخرین ورژن فونت رو هم دارید برای دانلود بذاریم برام واقعا ممنون تون می شم.بازم مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا