درخواست یک پلیر با دکمه های کنترل برای فایل های swf

honarenab

Member
سلام به همه دوستان عزیز

من نیاز به یک پلیر با فرمت فلش (swf) دارم که داخل خودش بتونه کلیپ های فلش دیگه رو لود کنه و دارای دکمه های Play و Pause و seekbar باشه.

در واقع یک پلیر که از طریق اکسمل آدرس فایلی رو که می خواد نمایش بده و ابعادش رو دریافت کنه و اون رو به نمایش بذاره. یه چیزی شبیه پلیرهای فلش برای صوت و فیلم با این تفاوت که این بار چیزی که نمایش داده میشه از جنس فلش هستش.

ممنون میشم اگه کمکم کنید.

honarenab

Member
کمک نمی کنید؟!

از دوستان دیگه کسی نمی تونه کمکم کنه... این پلیر خیلی برام حیاتیه...

منتظرتونم.:-?

honarenab

Member
با تشکر از پاسخ ها و کمک های چشمگیر دوستان!!!

آقا من کوتاه اومدم، کسی یک برنامه سراغ نداره که بتونه خروجی اجرایی exe به همراه دکمه های کنترل (play و Pause) و خط پیمایش از swf بده؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. متشکرم

smmousazadeh

Well-Known Member
اینی که شما میخاید قابل ساخت هست و دوستان قبلا تو همین سایت بخش های مجزای اون ( لود کردن xml و ساخت پلیر) رو قرار دادن ( مثلا تو امضای آقا هادی هست) ولی ساخت همه ان یه ذره زمان میبره و اکثر دوستان هم گرفتار.
اون خط پیمایشش هم یه ذره سخته ، xml راحت تره

triton

کاربر فعال
سلام
برای نمایش swf به صورت یک فیلم خوب اونا تبدیل به فیلم کن مثلا با خود فلش mov خروجی بگیر و بقیه موارد هم که مثل قبله...برای راحتی یه کامپوننت برای نمایش فیلم استفاده کن مثل FLVPlayer و تنها کار شما اینه که مسیر فایل اجرایی را از xml در بیاری و اونا به کامپوننت نمایش فیلمت بدی که اگه با xml آشنا باشی زیاد سخت نیست.

honarenab

Member
ممنون ولی...

با سلام به همه

دوست عزیز آقای س.م.موسی زاده؛
اگه قابل ساخت نبود که مطرحش نمی کردم! در ضمن اگه بشه با xml کلیپ های بیشتری رو لود کرد هم خیلی خوبه، ولی اون چیزی که آقا هادی عزیز در کلاس مورد نظر شما آماده کرده اند خیلی خاصه و فقط یک سری فلش مووی های خاص رو که با اکشن اسکریپت 3 نوشته شده باشند رو می تونه ساپورت کنه.
من می خوام هر کلیپ فلشی رو بتونه پخش کنه.

دوست عزیز آقای تریتون؛
روشی که شما گفتید روش خوبیه ، اما مشکلش اینه که حجم فایل خیلی بالا میره و معمولا کیفیتش افت می کنه. من میخوام همون فایل های کم حجم فلش رو با فرمت swf و با بهترین کیفیت (که خیلی از قسمت هاش به صورت وکتور هست) پخش بکنه.

به هر حال از این که برای من وقت گذاشتید ممنونم...

triton

کاربر فعال
روشی که شما گفتید روش خوبیه ، اما مشکلش اینه که حجم فایل خیلی بالا میره و معمولا کیفیتش افت می کنه.
اگه به MP4 تبدیل کنی با کیفیت بالا و حجم کم (نسبت به همه پسوند های دیگر-طبق تجربه من) دست پیدا می کنی و flash هم اونا ساپورت می کنه ولی ارزش وقت گذاشتن واسه دست یابی داره...

smmousazadeh

Well-Known Member
راستش من نگفتم قابل ساخت نیست، زمانبره
اکثر پلیرها بر این اساس که فایلی که کنترل میکنن به صورت استریم هست، ساخته میشن به همین دلیل امکان داره بعضی از مدلها (مثلا شما همه کارتون رو در یک موی کلیپ بسازید و اون رو در یک فریم بزارید تو تایم لاین اصلا) رو نتونن کنترل کنن

honarenab

Member
این رو قبول دارم

باز هم سلام.

درسته. این رو قبول دارم که بالاخره برخی از فایل های فلش رو نمیشه این طوری نمایش داد. مثلا بخش هایی که با فشردن یک دکمه باید اتفاق بیفتند یا مووی هایی که استریم نباشند.

اما من دقیقا برای کلیپ های استریم که بر مبنای تغییر فریم عمل می کنند نیاز به پلیر دارم.

و البته قبول دارم که زمان بر خواهد بود و نیاز به تخصص بالایی داره که من ندارم!

smmousazadeh

Well-Known Member
ساخت پلیر خیلی سخت نیست.شروع کن کمکت می کنیم :
1. شما برای شروع احتیاج داری که تعداد فریمهای فایلی که لود میکنی رو بدونی.myMC._totalframes
2. فریمی که الان هستی رو بدونی.myMC._currentframe

3.با در نظر گرفتن طول نوار پیمایشت و یه محاسبه کوچولو می تونی پلیر بسازی.

honarenab

Member
کاش ...

خیلی ممنونم دوست عزیز!

اما متاسفانه من به نرم افزار ادوبی قلش تسلط ندارم و بسیار بسیار ابتدایی بلدم باهاش کار کنم . درباره اکشن اسکریپت که اصلا آشنایی ندارم.

بنابر این منتظر می مونم تا شاید یه روزی همچین پلیری ساخته باشه.

از همه متشکرم...
یاعلی

mohammadbasri

کاربر فعال
وقتی کسی در انجمن فلش موضوعش رو مطرح میکنه یعنی اینکه میخواد با فلش کارش رو پیش ببره
شما غیر از اینجا در یک جای دیگه هم mdm رو پیشنهاد دادی
به غیرت فلش کارها بر میخوره!!
:rose:

mehdi_wade

Member
شما آقایی.آخه من تو هر صفحه ای رفتم یکی با xml مشکل داره یکی با as یکی با...
خوب mdm اینارو لازم نداره!
آخه یکی نیست بگه مگه مجبورید بیاید سراغ flash.
چشم از این به بعد 5000 خط کد as قرار میدم.:wink:
در ضمن mdm رو برا فلش ساختن دیگه برا من که نیست.

آخرین ویرایش:

honarenab

Member
سلام mehdi_wade عزیز!

با اجازه از بر و بچه های غیرتی فلش کار!

من با mdm آشنا نیستم، میشه یکمی بیشتر درباره قابلیت هاش و ارتباطش با سئوال من توضیح بدهید؟

متشکرم.

mehdi_wade

Member
سلام آقا.
mdm یه برنامس که ورودی swf میگیره و خروجی exe می ده و خراک multimedia سازهاست.
از قابلیت هاش اینه که کداش دستورای سیستمی است.
اگه دانلودش کنید تو help خود برنامه کار کردن باهاش روخبلی ساده نوشته!

قابلیت هاش:
easy access to file system(don't need XML )
screen saver
using windows media player to play audio and video
can run any kind of file in it
VERY VERY easy to learn
printing
socket programin
network programin
and....
اغلب autorun های نرم افزارا رو با این میسازن
حدود 100 mg و اگه دانلودش کنید پشیمون نمیشی!
////////////////////////////////////
و برای کار شما:
1.اول می گردی تا flash player کامپیوتر طرف و پیدا کنی (3 حط کد mdm)
2.بعد آدرس فایلتو swf رو میگم میدی به یه متغیر (3 خط)
3.بعد flash player رو با آدرست run میکنی(2 خط)

البت میگم 3 خط 2 خط اگه یکم تجربه داشته باشی ok ها.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا