درخواست یک شرکت ثبت دامین

parsakj

Member
با سلام دوستان عزیز

من قبلا دیده بودم که می شه دامین رو 3 ماه و 6 ماه ثبت کرد ، من به خاطر اینکه سایتم ، سایت موزیک هستش و تغریبا هر 2 ماه یک بار ف ی ل ت ر می شه و فقط دامین اول رو نیاز دارم ، دنبال یک شرکت می گردم که بتونه برام دامین هام رو 3 ماه ثبت کنه ، خواهشا فقط زودتر اعلام اماده گی کنید که نیاز فوری دارم

با تشکر

parsakj

Member
ممنون دوستان عزیز ، همه گفتید

ولی شرکت بایت هاست انگلستان که من حدودا ماهیانه ازش 4 تا اکانت می گیرم ، حتی وقتی یه هاست رو برای یک ماه بگیرم دامین رایگانش یک ماه تمدید می شود !!!!!! و اینکه هزینه هر ماه اکانتش 6 دلار هستش !!! هزینه ثبت بین الملی هاست تو دنیا هم نزدیک به 10 دلار هستش ، یعنی این شرکت رو یکسری هاستش داره 4 دلار ضرر می کنه ؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیستش ایراد نداره ، من یه فکری می کنم

slp

New Member
دوست عزیز خب اون شرکت ها بعد دامین ها رو حذف می کنند یک همچین شرکت هایی می تونند ولی متاسفانه امکان این کار در شرکت های هاستینگ کشور ما نیست چون ما شرکت هایی که باهاشون کار می کنیم فقط تا 2 روز یا کمی بیشتر به اجازه حذف دامین ما می دهند در ضمن شما پول دامین رو دادی شما هم اگه هزینه دامین را پرداخت کنی بعد از چند روز هم فیلتر بشه همه ی شرکت ها ایران براتون ثبت می کنند . در ضمن فراموش نشه که دمثلا دامین .com هزینه ثبتش توسط کمپانی دایرکتی با سطح 3 بالاترین سطح حدود 9 هزار و اندی می باشد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا