درخواست یک توضیح کامل در مورد فرمت های تصویری

سلام دوستان من به دنبال یه توضیح کامل در مورد فرمت های مختلف هستم برای مثال زمانی که در مایا رندر میگیریم می تونیم به چندین فرمت متفاوت مانند jpeg -targa-maya iff- و ... ذخیره کنیم یه اطلاعات کامل می خوام در مورد این فرمت ها و فرقشون و اینکه هر کدوم برای چه کاری مناسب هستن خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید مرسی:rose:

hvo

Member
اگه جزییات دقیق و ریز می خواهی باید بری سراغ ویکی پدیا . هیچ فیم آموزشی نیست که همه جزییات رو بگه . اگه می خوای فقط تسلط کامل داشته باشی فیلم های آموزشی fxphd رو مطالعه کن . برای جزییات مناسب حتماً و حتماً help مایا رو بخون کلی تکنیک و شیوه جالب داره که تو هیچ فیلم آموزشی ندیدم
اگه نظر بچه های انجمن می خوای که یه بحث میشه . اول از همه این باید اینو بدون تمامی فرمت ها در مایا از فرمت iff تبدیل میشن ( توی help مایا گفته ) پس درنتیجه یه زمان خیلی کمی برای تبدیل در نظر گرفته میشه که اگه روی فارم رندر بگیریم مهم نیست .
ولی چرا خیلی ها از فرمت های دیگه استفاده می کنند . اول از همه هر فرمتی اطلاعات خاصی رو داره . مثلاًَ من خودم با sgi رندر می کنم . به یک نکته مهم توجه کن حجم فایل های رندر شده خیلی خیلی مهمه . اینکه کدوم فرمت خوبه رو به نظر من بایک محیط سنگین تست کن مثلاً ببین حجم فایل رندر شده چه قدر . کیفیتش چه طوری . آیا فرمت رندر شده کانال آلفا داره ( پشتیبانی می کنه ) و مسایل مربوطه . من خودم همه رو با تحقیق توی اینترنت پیدا کردم . اگه با ریاضیات آشنا باشی خیلی نکات جالبی توی ویکی پدیا پیدا می کنی .
امیدوارم موفق باشی

آخرین ویرایش:
مرسی که به اینجا سر زدی مثلا من یه صحنه با جزئیات و تنظیمات بالا دارم رندر گرفتم jpeg شده 850 کیلو بایت همون رندر با فرمت iff شده 5.03 مگابایت دقیقا همون رندر:-?با فرمت targa حجمش 7.91 مگابایته من هم به دنبال جزئیات مو به مو نیستم فقط می خوام بدونم من که با یکی از این فرمت ها رندر میگیرم چه فرقی می کنه اگه با اون یکی فرمت رندر بگیرم
میشه لطفا اسم اون آموزش fxphd که به خصوص در مورد فرمت هاست رو بهم بگی ممنون

• Like
Reactions: hvo

hvo

Member
یه نکته مهم رو حتماً در نظر بگیر اینکه مانیتوری که داری چه قدر می تونه تفکیک پذیری رنگ داشته باشه . ممکن تصویری که تو روی مانیتورت می بینی با تصویری که توی مانیتور پیکسار دیده میشه خیلی فرق کنه . اگه لپ تاپ داشته باشی کیفیت برای رندرینگ خوب دیده نمیشه یعنی جزییات رنگ خوب دیده نمیشه چون زور مانیتورت نمیریسه تفکیک کنه . پس مانیتور خیلی مهمه . می خواهم بگم jpeg جزییات رنگ کمتری داره این موضوع روی یک مانیتور حرفه ایی با تفکیک پذیری رنگ بالا کاملاً مشهوده . همچنین jpeg کانال آلفا نداره که این خیلی بده

میشه لطفا اسم اون آموزش fxphd که به خصوص در مورد فرمت هاست رو بهم بگی ممنون
آموزش که زیاده ولی به طوری کلی باید آموزش های BKD ( یا شبیه اون ) رو مطالعه کنی . همچنین آموزش های موتور رندری که استفاده می کنی مثلاً برای vray باید آموزش vray از fxphd یا vray از gnomon رو ببینی

جدیدترین ارسال ها

بالا