درخواست یک استاد ام ام بی برای آموزش

pkhwar

New Member
سلام بر دوستان عزیز مجید آنلاین!!!

من یه استاد ام ام بی (معلم خصوصی) میخواستم که کار با دیتا بیس رو بهم یاد بده .
درباره مکانش هم یا تو مسجد قرار میزاریم که امکاناتش هست . و یا به صورت خصوصی درمنزل.
احتمالا دو نفر باشیم.
درباره قیمتش هم توافق میکنیم ...

به صورت خلاصه:یه معلم خصوصی باشه که ساخت نرم افزار های تحت دیتابیس رو به ما یاد بده.
اگه کسی هست توی همین پست بگه.
ممنون:)

khoushechin

Well-Known Member
بله داداش مگه پول مفت داری بدی استاد خصوصی
همون لینکی که آقای
silvercover
گفتن خیلی خوبه و جامع و کامل!

ولی اگه اصلا با بیلدر کار نکردی هم توی انجمن چیزای مفیدی پیدا میشه ها!

hr1510

Active Member
اگه قرار به پول و معلم خصوصیه و ... بود که دیگه این همه زحمات دوستان ، اساتید ، علما ، مدیران انجمن و ... توی مجید آنلاین نابود می شد می رفت که می رفت . شما با این حرفتون به صورت علنی گفتید این همه زحمت این همه آموزش این همه وقت و ... هیچ فایده ای نداره دیگه .

عزیز دل بیا و یه همتی به خرج بده خودت شروع کن انشا الله که در آینده نچندان دور دست ما رو هم می گیری . دوستان و اساتید زحمت زیاد کشیدن تا شما هم استفاده کنی . بسم الله ...

آیا شما مبحث مفید و عالی زیر رو که در همین رابطه هست مطالعه کردین؟

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=146090

(تشکر از زحمات سایرین فراموش نشود !!!)

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
آقای khoushechin لطفا در هنگام ارسال پست دقت کنید.

pkhwar : مبحث شما باید توی انجمن مربوطش باشه. که اینجا هستش.

در جواب دوستان هم باید بگم که خب شاید این دوستمون وقتی برای مطالعه نداشته باشن و بخوان زودتر یادبگیرن. دلیل نمیشه کار اساتید خصوصی رو بی ارزش کرد.

pkhwar

New Member
باتشکر از همه دوستان که پاسخ دادن...

من تقریبا همه کار های ام ام بی رو بلدم و اسکریپت ها رو هم یاد گرفتم و ممنون بچه های مجید آنلاین هستم.
فقط حال و حوصله ندارم اون همه مطلب رو بخونم یه جورایی گفتم وقتی میشه با معلم خصوصی سریع تر یاد گرفت و چه بسا مسمر سمر تر باشد ، چرا وقت خودم رو روی خواندن و مطالعه بزارم و تقریبا یه ماه کارم عقب بیافته؟!؟!؟!
اما باز هم ممنون ، تصمیم گرفتم خودم بشینم مقاله رو بخونم ، اگر هم به نتیجه ای نگرفتم باز هم از شما اساتید مجید آنلاین کمک میگیرم.

انشاالله یاد میگیرم.

hr1510

Active Member
حرف شما متین اما ...

[saman];1099006 گفت:
آقای khoushechin لطفا در هنگام ارسال پست دقت کنید.

Pkhwar : مبحث شما باید توی انجمن مربوطش باشه. که اینجا هستش.

در جواب دوستان هم باید بگم که خب شاید این دوستمون وقتی برای مطالعه نداشته باشن و بخوان زودتر یادبگیرن. دلیل نمیشه کار اساتید خصوصی رو بی ارزش کرد.

احترام اساتید خصوصی جای خود ... ... ...
اما بحث مورد نظر من پول و هزینه است که همین آموزش هایی که داخل انجمن هست رو بخوایم حساب کنیم مبلغ هنگفتی ازآب در میاد که شما اساتید بی منت و با سخاوت مندی کامل این ها رو در اختیار کربران قرار میدهید .به نظر من این آموزش ها به قدری کامل هستند که 10 ها ویا حتی 100 ها معلم خصوصی هم نمیتونن تا این حد معلومات رو انتقال بدهند .

بی پرده صحبت کنم . این دوستمون فقط اگر آموزش هایی که توسط شما و سایر اساتید در انجمن را دنبال کنند و من حس میکنم بسیار سریع تر از معلم خصوصی به نتیجه می رستد . مگه چقدر وقت می خواد . هان ؟؟؟ روزی نیم ساعت هم وقت بزاره یکی دو هفته ای تمومش میکنه و می تونه به جای خوبی برسه دقیقا زمانی میشه که واسه معلم خصوصی نیازه شاید هم کمتر .

اگه قرار به پول و معلم خصوصیه و ... بود که دیگه این همه زحمات دوستان ، اساتید ، علما ، مدیران انجمن و ... توی مجید آنلاین نابود می شد می رفت که می رفت .

اما باز هم می گم احترام اساتید خصوصی جای خود ... ... ...

بحث مورد نظر من پول و هزینه است

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام بر دوستان عزیز مجید آنلاین!!!

من یه استاد ام ام بی (معلم خصوصی) میخواستم که کار با دیتا بیس رو بهم یاد بده .
درباره مکانش هم یا تو مسجد قرار میزاریم که امکاناتش هست . و یا به صورت خصوصی درمنزل.
احتمالا دو نفر باشیم.
درباره قیمتش هم توافق میکنیم ...

به صورت خلاصه:یه معلم خصوصی باشه که ساخت نرم افزار های تحت دیتابیس رو به ما یاد بده.
اگه کسی هست توی همین پست بگه.
ممنون:)
بنده اگه وقت کنم تو چت بهتون یاد میدم البته بدون هیچ دستمزدی اینجوری هم سریعتر یاد میگیرین و هم دیگه نباید پول معلم خصوصی بدین.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا