درخواست یه کد | خواهش می کنم کمک کنید

rapidrocket

New Member
سلام دوستان خوب مجید انلاینی من دنبال یه کد هستم ، چون قالب پیشفرض سایت من سنگین هست و کاربرانی که با dial up می ان حد اقل 4 دقیقه طول می کشه که سایت باز شه برای همین دنبال یه کدی هستم که بتونه سرعت اینترنت کاربر رو تشخیص بده و درصورتی که سرعتش 64 یا 64 به پایین بود نسخه کم حجم سایت رو باز کنه و اگر با سرعت های بالای 64 بیاد یعنی 128 ، 256 ، 512 و غیره وارد سایت بشه قلب پیشفرض سایت رو باز کنه یعنی قالب سنگین . دقیقا مثل mail.google.com ، بعضی وقتا اگه سرعت اینترنت کم باشه این صفحه یه پیام میده از نسخه html و basic جی میل استفاده کنید . منم درست چیزی شبیه به اینو برای سایتم می خوام . خواهش می کنم کمک کنید :rose:

galiken_it

New Member
فکر نکنم این امکان پذیر باشه .

یعنی ما باید اول اسکریپت تعیین سرعت رو بنویسیم و بعد یه جایی سریع ذخیره کنیم و بعد شرط بذاریم بگیم اگر سرت تا فلان قدر بود بیا این پوشه رو اجرا کن در غیر این صورت اون پوشه.

این یه کم سخت می شه ولی خوبه . من تا به حال واسه تعیین سرعت کاری نکردم .

rapidrocket

New Member
دوست عزیز یه سایت دانشگاه بود که از این ترفند استفاده کرده بود البته اونا با php نوشته بودن ، وقتی کاربر با اینترنت کم سرعت وارد سایت میشد نسخه html و کم حجم سایت دانشگاه رو باز می کرد و لی اگه با اینترنت پرسرعت وارد می شد نسخه flash و سنگین سایت رو باز می کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا