درخواست یه فایل تروخدا بهم ارسال کنید

Star-PCPack

Member
سلام دوستان کدومتون یه فایل دارید که وضعیت اتصال به اینترنت کاربر را نشون بده منتظرم یعنی بگه به اینترنت وصلی یا نه خیلی لازم دارم منتظرم :rose: تروخدا بدین

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

فلش همچین قابلیتی رو نداره فکر میکنم بتونید توسط Air این کار رو انجام بدید

موفق باشید

یک پیشنهاد ساده

البته حرفی که میخوام بزنم خیلی روش مناسبی نیست ولی میتونی :

یه فایل xml رو از اینترنت لود کنی تو برنامه اگه لود انجام شد خب معلومه که اتصال داری اگرم با اشکال روبرو شد که نه:green:

Goldene

New Member
با سلام

قبلا چنين برنامه ايي رو ديدم مربوط به چند سال پيش بود اونوقتي كه تو رومها سرگردان بودم اين برنامه رو ديدم اون موقعها براي خودم تو ياهو قدرتي بودم:lol:

اون موقعها با برنامه هاي زيادي كار كردم يكيش همين IP Online Checker بود بهش آي پي طرف رو ميدادي بهت ميگفت كه آنلاين هست يا نيست البته اين برنامه براي همه كاربرد نداشت فقط در مورد كساني كارايي داشت كه قبل از ديسكانكت شدن آي پي اون طرف رو ميداشتي ميتونستي چك كني كه آيا هنوز هست يا نيست و كساني كه آي پي يكساني داشتند و با ديسكانكت و از نو كانكت شدن آي پي اونها عوض نميشد

فكر نكنم اين برنامه رو بتوني اينجا پيدا كني تو گوگل سرچ كن شايد بازم برنامه ايي مشابه اون بود ولي بازم دارم ميگم كارايي چنداني نداره پس بهتره دنبالش نري در هر صورت تصميم با خودت

.

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

البته حرفی که میخوام بزنم خیلی روش مناسبی نیست ولی میتونی :

یه فایل xml رو از اینترنت لود کنی تو برنامه اگه لود انجام شد خب معلومه که اتصال داری اگرم با اشکال روبرو شد که نه

از این روشی که این دوستمون هم گفتن می تونید استفاده کنید اگه نمی خواید از برنامه های جانبی فلش استفاده کنید این بهترین راه

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا