درخواست گروهي(طرح محرم)

سلام
آقا ما و دوستمون از اون مسابقه طرح محرم كلي فيض برديم با عكساش كلي حال كرديم حالا هم از همه دوستان ميخواستم كه اون كار رو ادامه بدن و تا هر وقت ميتونن ادامه بده مثلا آقا ale با طرخ هاسون كلي حال كرديم با اجازشون دو سه تاشون هم بنر كرديم آقا ما خفن دعا گوييم
خلاصه اين در خواست يكي دو نفر نيست ماله يه عالمست(خواهش جدي)
يا علي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نظر شما نظر خوبیه ولی برای به روز بودن سایت باید با مناسبت روز پیش بریم. مثلا الان با نزدیک شدن به عید نوروز میشه برای این مناسبت طرح زد (البته نه به اسم مسابقه چون همون یه بار که مسابقه گذاشتیم کافیه!!!) یا برای رحلت پیامبر یا شهادت امام رضا و ... که خدا رو شکر مناسبتهای ملی یا مذهبی تو ایران تا دلتون بخواد زیاده!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
آقا ما و دوستمون از اون مسابقه طرح محرم كلي فيض برديم با عكساش كلي حال كرديم حالا هم از همه دوستان ميخواستم كه اون كار رو ادامه بدن و تا هر وقت ميتونن ادامه بده مثلا آقا ale با طرخ هاسون كلي حال كرديم با اجازشون دو سه تاشون هم بنر كرديم آقا ما خفن دعا گوييم
خلاصه اين در خواست يكي دو نفر نيست ماله يه عالمست(خواهش جدي)
يا علي

اگه قانون حق مولف و پدید آورندگان(کپی رایت) رعایت بشه میشه روش یه فکری کرد ولی حیف که اینجا نمیشه به این حرفا بها داد.(نمیدونم شما این کارو کردید یا نه)

راستی منم با نظر سارا موافقم میشه تو مراسم های مختلف طرح هایی رو زد که جنبه اجتماعی و آموزشی هم داشته باشن.مثلا من میخواسم قبل چهارشنبه سوری بگم طرح هایی در این مورد بزنیم که بیشتر جنبه های اموزشی داشته باشن به نظرتون این طرح چطوره؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حمیدرضا عکسی رو که آپ کردی نشون نمیده!

در مورد کپی رایت هم که دیگه حرفشو نزن!!! چند روز پیش یه مجله کامپیوتری خریده بودم توش آموزش ساخت سیم فلزی رو که چند ماه پیش تو بخش آموزشهای سایت گذاشته بودم رو دیدم با همون عکسها!!! تازه طرف برداشته بود اسم خودشم بعنوان طراح نوشته بود!!
100.gif

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمیدرضا عکسی رو که آپ کردی نشون نمیده!

عکس نزاشتم که !!گفتم با این ایده که گفتم موافقید؟ولی اونجا نوشتم طرح!

دوما درسته ما خودمونم کپی رایت رو رعایت نمیکنیم ولی خوب توقع داریم واسه ما رعایت کنن!!!!!!
گزشته از شوخی این یه موضوع جدیه که میشه حتی روش بحث هم کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا