درخواست کمک

nolive

New Member
سلام دوستان .من یک پرتال موزیک دارم و حدود 5 روزی میشه که کاور البومها مشخص نیست البته تو قسمت کنترل پنل کاور و عکس البومها مشخصه ولی تو خود سایت هیچ کدام از عکسها مشخص نیست و این ارور را میده

Warning: getimagesize(http://i42.tinypic.com/34pjmkh.jpg): failed to open stream: Connection refused in /home/www/freeahang.co.cc/img.php on line 27

Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/www/freeahang.co.cc/img.php on line 28
ےطےàJFIFے‏;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 70 ےغC #%$""!&+7/&)4)!"0A149

ممنون میشم اگه یه مسلمون کمکم کنه چون باور کنید هر فرومی رفتم کسی جواب سلام هم نداد

اینم ادرس سایت.مطمئن باشید قصد تبلیغ ندارم.سپاسگزارم http://freeahang.co.cc

آخرین ویرایش:

Omid PLUS

Member
دوست عزیز مشخصه مشکل از اینجاست که tinypic سایت شما یعنی در حقیقت IP سرور شما رو بن کرده!!!

یا عکس ها رو جای دیگه آپلود کن، یا کلاً سرورتو عوض کن...

nolive

New Member
دوست عزیز مشخصه مشکل از اینجاست که tinypic سایت شما یعنی در حقیقت IP سرور شما رو بن کرده!!!

یا عکس ها رو جای دیگه آپلود کن، یا کلاً سرورتو عوض کن...

سلام امید جان سپاسگزارم از لطف شما .من ای پی دامین های مربوط به این وبسایتم را چینج کردم ولی بی فایده بود تعدادی از کاورها را تو یه اپلود سنتر دیگه اپلود کردم ولی موثر نشد. و این ارور را تو گوگل سرچ کردم و کلی سایت نشون میده که همگی تعویض اسکریپت مربوط به imge.php را پیشنهاد میکنند .اون کار هم کردم ولی درست نشد. نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.شما خاک خوب سراغ نداری بریزم تو سرم چون گیجم :wink:

مجید عزیز .فدات بشم شما پیشنهادی انتقادی چیزی ندارید که این مشکل ما حل بشه .ممنون میشم اگه کمکم کنید

Omid PLUS

Member
سلام امید جان سپاسگزارم از لطف شما .من ای پی دامین های مربوط به این وبسایتم را چینج کردم ولی بی فایده بود تعدادی از کاورها را تو یه اپلود سنتر دیگه اپلود کردم ولی موثر نشد. و این ارور را تو گوگل سرچ کردم و کلی سایت نشون میده که همگی تعویض اسکریپت مربوط به imge.php را پیشنهاد میکنند .اون کار هم کردم ولی درست نشد. نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.شما خاک خوب سراغ نداری بریزم تو سرم چون گیجم :wink:

مجید عزیز .فدات بشم شما پیشنهادی انتقادی چیزی ندارید که این مشکل ما حل بشه .ممنون میشم اگه کمکم کنید

اگه این مشکل رو با آپلود سنترهای دیگه هم داری و کدهای دیگه هم تست کردی و بازم جواب نگرفتی، مشکل پس از اینجاست که سرور شما به سرورهای دیگه نمیتونه وصل بشه، شما سرورت رو عوض کنی احتمال 99% مشکلت حل میشه:rose:

nolive

New Member
اگه این مشکل رو با آپلود سنترهای دیگه هم داری و کدهای دیگه هم تست کردی و بازم جواب نگرفتی، مشکل پس از اینجاست که سرور شما به سرورهای دیگه نمیتونه وصل بشه، شما سرورت رو عوض کنی احتمال 99% مشکلت حل میشه:rose:

امید جان قربون ادبت.سپاسگزارم.ولی مشکل اینجاست که من به sql وphpوارد نیستم ونمیتونم دیتا بیس بسازم خاک بر سر من:lol:

nolive

New Member
دوستان بامرام کسی نمیخواد به این حقیر ذلیل کمک کنه؟ مجید جان رفیق قدیم شما هم که اصلا ما را نمیبینی. یعنی واقعا برم؟ بدون خداحافظی. ولی این خیلی ستمه لااقل یه کمک کوچیک .خیلی کم .که بفهمم چی به چیه .ایولله به همتون . اینجا کسی از این مشکل سر در نمیاره؟ ممنونم از محبت شما خوبان

nolive

New Member
سلام بامرام. اره فدات شم از سایتهایی مثل tiny pic ve...استفاده میکنم ولی عوض هم کردم فایده نداشت

yakoza

Well-Known Member
نه عزیز منظورم اینه که اسکریپتت رو هاستهای مجانیه ؟
اگه آره این جور سرورها برای امنیت دسترسی به فایلهای راه دور رو نمیدن
اگرم نه از جایی هاست گرفتی با مسئول هاستت صحبت کن

nolive

New Member
نه عزیز منظورم اینه که اسکریپتت رو هاستهای مجانیه ؟
اگه آره این جور سرورها برای امنیت دسترسی به فایلهای راه دور رو نمیدن
اگرم نه از جایی هاست گرفتی با مسئول هاستت صحبت کن

سلام دوست خوبم.بله اسکریپتها روی سرور freehostia.com هست با مسئولش صحبت کردم گفت هیچ مشکلی نداره مشکل ار اسکریپت شماست بعدشم در حدود 500 تا البوم تو این سرور دارم و نمیتونم به سرور دیگه انتقال بدم شما میتونید کمکم کنید.به خدا قسم اگه سایتهای منو دیده باشید حتما به خریت من پی میبرید چون هیچ چیزی ذینفع نیستم
فقط عشق هوطن و یه سری مسائل دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا