درخواست کمک در مورد طراحی آرم سازمان

allii110

Member
[size="3"]سلام دوستان عزیز . اگه ممکنه یک آرم برای سربرگ و نیز مهر سازمانی بنام سازمان توسعه و عمران قم طراحی بفرمائید واقعا ازتون ممنون میشم .لازم به ذکر هست سازمان توسعه و عمران قم از سازمانهای وابسته به شهرداری قم می باشد که اهداف و فعالیت های آن در زمینه های فعالیتهای عمرانی , خدماتی و بازرگانی هست . من به طرحی نیاز دارم که بشه اونو بالای سربرگهای نامه های اداری سازمان چاپ کرد و همچنین طرح برای ساخت مهر سازمان مذکور رو نیاز دارم . طرح باید با زبان فارسی باشه و اگه بشه که هم در بالای سربرگ نامه های اداری و هم در مهر سازمان استفاده بشه خیلی بهتره . در مهر سازمان علاوه بر عکس آرمی که طراحی میشه ، اسم سازمان توسعه و عمران و نیز عنوان وابسته به شهرداری قم باید درج بشه .مثلا مهر بصورت دایره که وسط اون آرم طراحی شده سازمان و بالای اون بصورت نیم دایره عنوان ( سازمان توسعه و عمران ) و مثلا پاییین و زیر آرم عنوان ( وابسته به شهرداری قم ) میتونه درج بشه .یا مثال بهتر اینکه در وسط آرم سازمان و در بالا عنوان ( شهرداری قم ) و در زیر آرم هم عنوان ( سازمان توسعه و عمران ) حک بشه . در پست ضمیمه آرم شهرداری قم که در بالای سربرگها ونامه های شهرداری حک شده است رو گذاشتم . با توجه به وقت کم اگه دوستان و مدیران محترم کمک کنند واقعا ممنون میشم .[/size]

پیوست ها

• Arme shahrdari qom.JPG
    Arme shahrdari qom.JPG
    17.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

جدیدترین ارسال ها

بالا