با سلام
بسیار خوب.من برنامه های زیادی مثل sothink swf decompiler را براتون تست کردم .ولی همونطور که خودتون گفتید کار نمی ده و به عبارتی فایل swf را شناسایی می کنه ولی اونو با 1 کیلوبایت می شناسه. و این به درد شما نمی خوره چون اصلا نمایش نمی ده .
در مورد لینک پست قبلیتون هم فایل js هست ولی مشکلتون را برطرف نمی کنه .حالا باید چی کار کرد:
من اصول پیدا کردن فایل js را بهتون می گم و اینکه بعضی مواقع مثل حالا طی چند مرحله اینکار باید صورت بگیره تا بتونی یه چیزی از توش در بیاری .
در مورد فایل js که
آونگ عزیز فرمود باید به این ترتیب که میگم عمل کنید:
پس از بار شدن صفحه به منوی بالا و view وsource بروید.پنجره notepad باز می شه. اگه لینکی وجود داشت که آخرش به js ختم می شد اونو تو یه صفحه جدید paste کن.حالا اگه فایل اجرایی باشه به شما پیغامsave کردن می ده. اونو دوباره رو کامپیوترت save کن و دوباره با notepad بازش کن.اگه شانست بزنه و همون فایلی باشه که می خوای می تونی تو همون صفحه پیداش کنی مثل swf یا flv.
من در اینجا صفحه اصلی تون را مثال می زنم:
http://www.starfall.com/n/level-k/index/load.htm?f
طبق موارد بالا سورس اونو باز کن یه همچین چیزی تو اون همه شلوغی پیدا می کنی:
../../../n/fm-ni.level-k/index/abc.swf--y-20070308--w-100P--h-95P--a-middle--q-high--b-F0D2F7--m-false--i-clsidD27CDB6E--n-abcIndex--f-6--SeamlessTabbing-false--z.js?a"
ببخشید نقطه چینها اول آدرس هستن اینجا بد چاپ شده.
این آدرس را باید تو یه صفحه جدید باز کنی به جای نقطه چینها هم آدرس اصلی سایت را تایپ کن. که می شه:
http://www.starfall.com/n/fm-ni.lev...-abcIndex--f-6--SeamlessTabbing-false--z.js?a"
حالا اگه دوباره سورس را باز کنی نوشته های جدید تری می بینی که اگه دوباره js داشت اونو بازیافت کن.
در اینجا می تونی با برنامه sothink فایل اونو بکشی بیرون من فایل را برات ضمیمه کردم.
کل کار اینجوریه و شما نمی تونی (تا اونجا که می دونم ) یه فایل پیوسته داشته باشی که swf ها را اتوماتیک صدا بزنه. این کار را باید خودتون با در آوردن swf ها یکی یکی انجام بدید.
همونطو که دوستمون samadionline عزیز گفت این فایلها رو از xml می خونه. می خوای بدونی چه جوری ؟آدرس زیر را بده و تصویر را ببین بعد دوباره صفحه را refresh کن می بینی که یه swf دیگه را می خونه پس کارش بصورت random است:
http://www.starfall.com/ni/level-k/letters/leo-letters_F6.swf
چون سایت هم xmlداره و هم فلش ,کار را یه کم مشکل کرده ولی اصل کار همونی بود که عرض کردم.
طی چند مرحله باید کار را انجام بدی که دیگه با خودته.
حالا 2 پیشنهاد از طرف اینجانب:
1)برنامه webzip را هم یه امتحانی بکن. این برنامه دل و روده هر سایتو می کشه بیرون.
2) ساخت یه چنین سایتی بسیار بسیار ساده است .و شما حتما می تونید به راحتی از پسش بر بیاید. بالاخص که با AS2 هم نوشته شده.
با احترامات فراوان - مهرداد