درخواست کمک در راه اندازی isp با خدمات adsl

بنام خدا
سلام. من به همراه جمعی از دوستان و البته اسپانسرهای شهرمون قصد داریم یک isp یا ADSL PROVIDER برای شهرمون راه بیاندازیم که مشترکان شهرمون را به adsl متصل نمائیم. می خواهم ببینم بسترهای لازم برای راه اندازی چنین طرحی چیست و اصلا باید از کجا شروع کنیم. این یک تحقیق اولیه است و برای اسپانسرهای ما هزینه ی مالی یا دوندگی های لازم برای مجوز (ماهواره ای یا مخابراتی) مهم نیست و در همه ی ان موارد آدم دارند. امیدوارم دوستانی که اطلاعات لازم را دارند هم از لحاظ مالی (بگویند چقدر هزینه لازم است) و هم اطلاعاتی (اطلاعات لازم را بدهند) ما را یاری کنند.
اینطور که متوجه شدم بایستی port های لازم مثلا 100 پورت اولیه و خام را همراه با پهنای باند اولیه را از مخابرات تهیه کنیم ... لطفا اگر چیزی می دانید روشن تر کنید مارو تا قبل از دست به کار شدن بیشتر بدانم. (یا حداقل رفرنس بدهیدٰ لینک یا شماره تلفن )
ممنون از عنایتتون.

mazoolagh

Active Member
شما باید برین تهران و با شرکتهای pap اصلی مذاکره کنین که تعدادشون زیاد نیست - اونها پورت رو به شما اجاره میدن و اجازه میدن تحت اسم اونها سرویس بدین. بعضی هاشون پهنای باند رو هم بهتون میفروشن.

تحت هیچ عنوان با شرکتهای غیراصلی و نماینده های فروش adsl مطرح نکنین چون اونها رقیبتون هستن.

با تشکر، میشه اسم چند تا از این pap ها رو بگویید. داتک رو می شناسم و می دونم پارس آنلاین با شرایط ما قادر به همکاری نیست اگر مورد دیگری هست لطف کنید بگویید.

vahid_b

Member
من توی یه isp کار میکنم.
ما نمایندگی شرکت شاتل را داریم.
شما میتونید با شرکت تماس بگیرد و شرایطشون را بپرسید.
کد:
[RIGHT]آدرس دفتر مرکزی
خیابان شریعتی پایین تر از پل آیت الله صدر بن بست الهیه پلاک 2 ساختمان شاتل
تلفن: 2603 2261 - 2601 2261 [/RIGHT]

سوالی بود در خدمتم:wink:

hojjatkarimian

New Member
لطفا مطالب بيشتري راجع به اين موضوع بدين ، مثل سرمايه لازم (حدوداً) و اينكه از كجا بايد شروع كرد . ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا