درخواست کمک برای متریال ساختن

behzad999

Member
با سلام
میخواستم بدونم چطوری میتونم چنین متریالی که شما تو عکس میبینین بسازم؟البته اگه دوستان میتونن برام چنین متریالی آماده کنن ممنون میشم

Ultra3D

Well-Known Member
کل اینی که زدی که متریال نیست
قسمت های اصلی مدل هست و برای توری کردم هم تو فوتوشاب یا از هر جای دیگه یک تکسچر سیاه و سفید پیدا می کنی که مثل اون توری باشه و به Opacity می دی که قسمت های سفید دیده نمی شه و قسمت سیاه باقی می مونه و در واقع یه چیزی تو این مایه ها درست می شه

Ultra3D

Well-Known Member
ای بابا خودم یک چیزی گفتم و سرم هم اومد و یه لحظه هنگ کرد و من هم بازم ارسال و زدم و دوتا شدن!!!

ورژن مکسی که باهاش کار می کنی و موتور رندرت هم بزار که اگه یکی خواست برات درست کنه بتونی ازش استفاده کنی

آخرین ویرایش:

www_3d_boy3

Well-Known Member
خيلي سادس با lمتريال caluter فكر كنم اسمش بود هم مي توني بسازي بعد با uv كجش كن

Ultra3D

Well-Known Member
این تو خالی کردن رو که گفتم
یک عکس ( تکسچر) سیاه و سفید با طرح همون طرح که می خوای باید به Opacity بده تا قسمت های سفید رندر نشن و توری مانند دیده بشه

مثلا ً این رو نگاه کنن
یک عکس سیاه و سفید گذاشتم که یکی مثل این رو باید پیدا کنی برای کارت و بدی به Opacity
بعدش هم که دادی همچین نتیجه ای می گیری البته تو اونی که خود رندر گرفتم از این عکس سیاه و سفید استفاده نکردم ولی عکس سیاه و سفیدت هر جوری باشه این توری به هموون شکل درست می شه

پیوست ها

• cloth_134_fabric_bump.jpg
    cloth_134_fabric_bump.jpg
    444.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 55.jpg
    55.jpg
    172.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

behrad_mouse

Well-Known Member
این تو خالی کردن رو که گفتم
یک عکس ( تکسچر) سیاه و سفید با طرح همون طرح که می خوای باید به opacity بده تا قسمت های سفید رندر نشن و توری مانند دیده بشه

مثلا ً این رو نگاه کنن
یک عکس سیاه و سفید گذاشتم که یکی مثل این رو باید پیدا کنی برای کارت و بدی به opacity
بعدش هم که دادی همچین نتیجه ای می گیری البته تو اونی که خود رندر گرفتم از این عکس سیاه و سفید استفاده نکردم ولی عکس سیاه و سفیدت هر جوری باشه این توری به هموون شکل درست می شه

سلام اون تکسچر سیاه وسفید یه مشکلی داره برای اینکه مربع های سفید خالی دیده بشن باید متریال سیاه و سفید رنگشون بر عکس شه یعنی مربع ها سیاه شن بعدش میندازیمش تو opacity تا اونجا هاییکه سیاه هستن تو خالی به نظر بیان
هر جا که سفید باشه لایه رنگ ویا تکسچر اصلی و هر جا سیاه باشه تو خالی

آخرین ویرایش:

Ultra3D

Well-Known Member
سلام اون تکسچر سیاه وسفید یه مشکلی داره برای اینکه مربع های سفید خالی دیده بشن باید متریال سیاه و سفید رنگشون بر عکس شه یعنی مربع ها سیاه شن بعدش میندازیمش تو opacity تا اونجا هاییکه سیاه هستن تو خالی به نظر بیان
هر جا که سفید باشه لایه رنگ ویا تکسچر اصلی و هر جا سیاه باشه تو خالی

می گن تو مثل مناقشه نیست

اینو گذاشتم برای مثال و نه این که بره و همینو استفاده کنه
چون چند بار گفتم ولی باز متوجه نشد گفتم حداقل یک مثال بزارم که بهتر متوجه بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا