درخواست کمک برای خرید سخت افزار

mojmos

Member
يه سيستم مي خوام که اين کارا رو باهاش بکنم:
1-اتوکد: طراحي دو بعدي و سه بعدي
2- مايا و ساير برنامه هاي سه بعدي
3- رايت دي وي دي و سي دي
4- فتوشاپ و ساير نرم افزار هاي گرافيکي
5- برنامه نويسي حرفه اي

به نظرتون برا اين کارا چه سيستمي خوبه (قيمت حداکثر 600)

وقتی اسم مایا میارین یا مکس و ... حداقل نیاز به 1G رم دارین + یه CPU که قدرتمند باشه!
من پیشنهاد میکنم AMD 64 سرعت 3800 با بالا بگیرین! کارت گرافیکم حداقل 256 اورجینال!

اینا حداقل بودند! ( اگه کار 3ِD تون خیلی مهم هست) اما اگه برا texture و نمای 3 بعدی نسبتا ساده و ... بخواین همین خوبه ( در این حالت با اون قیمت میشه گفت این مشخصات حداکثر میتونه باشه ( با احتساب مانیتور البته )

mojmos

Member
وقتی اسم مایا میارین یا مکس و ... حداقل نیاز به 1G رم دارین + یه CPU که قدرتمند باشه!
من پیشنهاد میکنم AMD 64 سرعت 3800 با بالا بگیرین! کارت گرافیکم حداقل 256 اورجینال!

اینا حداقل بودند! ( اگه کار 3ِD تون خیلی مهم هست) اما اگه برا texture و نمای 3 بعدی نسبتا ساده و ... بخواین همین خوبه ( در این حالت با اون قیمت میشه گفت این مشخصات حداکثر میتونه باشه ( با احتساب مانیتور البته )

کار 3D من چندان هم مهم نیست.
حالا پیشنهاد دیگه ای هست؟

mazoolagh

Active Member
خوب شما یک سری هزینه ثابت دارین که اول باید اونها رو مشخص کنین:
1- مونیتور 17 اینچ
2- کیس + کیبورد + موس
3- هارد
4- دیویدی رایتر (سی دی رایتر نیاز نیست)
5- رم یک گیگ (لازمه!)
جمع این موارد بطور سرانگشتی حدود 350 تا 400 تومن میشه

یعنی شما حداکثر 250 تومن برای مینبرد+سی پی یو+گرافیک داری. پیشنهاد میکنم مینبرد ارزونقیمت با گرافیک آنبرد برداری.

Shahryar_NEO

New Member
کار 3D من چندان هم مهم نیست.
حالا پیشنهاد دیگه ای هست؟

ببین دوست عزیز من چندین سال دارم سیستم پیشنهاد میدم . یه توصیه میکنم روی مارک خاصی تعصب نداشته باشید که به ضررتون میشه . برای همین من یک سیستم خوب براتون پیشنهاد میدم با این قیمت که باتوجه به گفته های شما باید گرافیک رم و پردازنده ی خوبی داشته باشه...

ببین در کل با بودجه شما سیستمی که میشه بست یک سیستم خوب هست نه عالی ... اما برای اینکه شما بعد میتونید هر وقت خواستین رم اضافه کنید باید مادربورد و بقیه قطعات را خوب بگیرید :

CPU AMD Athlon 64 3800 X2 AM2 : 125T

MainBord Asus M2N-E : 96T

Graphic 7600 GT XFX 256MB : 150T

Ram 2*256 King Stone DDR 533 Original : 2*27 : 54T

Hard SeaGate 80 GIg Sata-2 :53T

DVD-RW Philips Or Suziki : 45T

Monitor SAMSUNG - 17" - Dyna Flat-MB1795 : 118T

نمی دونم شما کیس و مودم و ... هم می خواین یا نه ...

به هر حال اینجا را ببینید شاید خیلی کمکتون کنه یک تیم نسبتا خوبی (+ خودم ) اونجا هستیم که پیشنهاد میدیم و سیستم معرفی میکنیم و .... غیره میتونه خیلی کمکتون کنه....

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=3&action=lastpost

باتشکر شهریار:wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا