درخواست کمک برای اکسپرت گرفتن....

سلام به همه دوستان عزیز....
من تازه کارم و میخوام کار با افتر رو خودم یاد بگیرم.....ببینم میشه یا نه!
الان یه مشکلی دارم یه عکس که با فتوشاپ روش کار کردم رو بوردم توی افتر تا بهش جلوه بدم اما الان مشکل اکسپرت گرفتن رو دارم.....
چی کار باید کنم؟:sad:

اینم یه عکس که میتونید ببینید!

8e9d_ex.jpg

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
شما باید Render بگیری با فشردن /+Shift+Ctrl به و میتوونی یه فریم یا هر چند تا را که بخوای رندر بگیری از تو Work Space هم میتونی مقدار و تعداد فریمهایی که می خوای داشته باشی واسه خروجیت رو تعیین کنی

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز
شما میتونید از منوی create proxy گزینه movie رو انتخاب کنید،بعد پنجره render باز میشه واستون،اونجا هم میتونید انتخاب کنید فریم رندر کنید و یا خروجی کل پروژتون را بگیرید

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
CTRL + M رو بزنید تا یه render que براتون ساخته بشه و از اونجا تنظیمات رو بر حسب دلخواه خودتون مشخص می کنید .
( lossles و .... ) :wink:

albertoperanc

Active Member
سلام به همه رفقا...
یه گله بکنم..

دوست عزیزی که سوال پرسیده و مثه بنده مبتدی هست،من نمیدونم چرا رفقا اون چیزی که میخواد رو همون پست اول بهش نمیگن!

یه لحظه ببینید جواب ها رو..خودتون رو بزارید جای ایشون..واقعا جوابتون رو میگیرین؟

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان:rose:
چطوری مسعود جون؟ اینورا ؟ :دی

اگه بشینی آموزش ها افتر رو از اول ببینی خیلی بهتر هست تا این که دست و پاشکسته یه چیزی درست کنی و خروجی بگیری.
آموزش های از صفر شروع کردن ، یا تو این زمینه خروجی گرفتن هم توی این انجمن زیاده ، هم تو اینترنت.
مثلا یه نمونه برای خروجی گرفتن از کارت این ویدئو رو دانلود کن :
دانلود
ولی حتما شروع کن و آموزش ها رو ببین. برای آموزش های بیشتر هم اینجا و اینجا رو یه سری بزن:wink:
موفق باشی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا