درخواست کمک برای انتخاب یک نرم افزار فلش ...

باسلام خدمت دوستان عزیز
من به یه نرم افزار فلش احتیاج دارم ( که یه جورایی باید یاد بگیرم ) و یه سری مشخصال اولیه و کلی رو میخوام داشته باشه ( برای طراحی بنر های تجاری )
- با فارسی نویسی مشکل نداشته باشه
- ابزارهای کاملی داشته باشه که بتونم خروجیم رو به هر شکلی بیرونش بیارم
- حتی المقدور شناشخته شده باشه که آموزش هایی ازش تو محیط اینترنت یافت بشه و یا کاربران ایرانی بیشتر باهاش سرو کار داشته باشن که از طریق فروم ها بشه مشکلات رو برطرف کرد
من خودم این دو سه مورد رو نصب کردم ولی متاسفانه با فارسی مشکل داشتن ( حتی با نرم افزارهای فارسی ساز هم همینطور )
BannerDesignerPro و KoolMoves که به نسبت به برنامه های دیگه کاملتر بود ابزارهاشون
switch max هم هنوز نصب نکزدم و نمیدونم در چه حدی هست و جوابگوی کار من میتونه باشه ...
تنها برنامه ایی که درحال حاظر وقت یادگرفتنش رو ندارم adobe flash هست که به دلیل تخصصی بودن برنامه نمیتونم طرفش برم
باتشکر

دوست عزیز شما همون ادوبی فلش با نسخه 5 و یا 5 به بالا رو یاد بگیرید. زیاد سخت نیست من خودم مقدماتی رو در عرض دو هفته یاد گرفتم. برای شروع مجموعه آموزشی دریاسافت (دانشمند) رو گرفتم. بعد که مراحل ابتدایی رو یاد گرفتم تو انجمن مراحل متوسطه رو یاد گرفتم و الان یه چیزایی از کد نویسی (اکشن اسکریپت 3) هم با کمک دوستان تو انجمن یاد گرفتم. شما هم میتونید از همین فردا شروع کنید.

mohammad.sub7

کاربر فعال
سعی کن ادوب فلش رو یاد بگیری اما اگه وقت نیست سوییش مکس ضمن سادگیش میتونه بنرهای خوبی بسازه اما . واسه بنر های حرفه ای شما بهتره فلش و افتر افکت رو یاد بگیری موفق باشی

باتشکر از دوستان عزیز
به توصیه دوستان فلش کار من تصمیم گرفتم که همون adobe flash رو برم دنبالش و یاد بگیرم که آخرین ورژنش رو دارم دانلود میکنم ....
فقط یه مساله میمونه که من خروجی هایی مثل swf . gif و... رو از ادوب میخوام بگیرم . آیا امکان پذیر هست به هر پسوندی ازش خروجی گرفت ؟ و از چندین نفر که برنامه نویسی و گرافیک وب کار میکنن این رو شنیدم که الان کمتر دنبال فلش باید رفت و برای ساختن تیزرها اکثرا رو به جاوا روی آوردن
برای مثال هم سایت digikala.com مد نظر و مورد بحث بود که برای ساختن این نوع تبلیغات با این سطح کیفیت سراغ چه برنامه ایی باید رفت و در نهایت پیشنهاد این بود
ممنون میشم دوستان بیشتر من رو در این زمینه راهنمایی کنن چون اگر فلش رو دنبالش رفتم میخوام بتونم در خروجی همچین کارهایی با این سطح کیفیت بیرون بدم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا